Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life 13- 18 haziran İzmir

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

bu sene tam festivale akıyorken rotayı acilen istanbula çevirmem gerekti rte son 24 saat diyince.

Fotoları görüyorum hani gidemediğime üzülmüyorum çünkü tam olmam gerekeken yerlerdeydim ama şu kız nasıl bir güzelliktir ya? ona kaçırdığıma üzüldüm. ..

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
imamizer said:

madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem...

geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben.

indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik.

yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim.

sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim.

eve girdim.
kendimi yağlayıp, karın kaslarımı sayarak uyuya dalmışım...
AHAHAHAHAHAHEAEH super hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...