Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 festival olmadan 33 sayfa olduktan sonra 4 post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bu sene tam festivale akıyorken rotayı acilen istanbula çevirmem gerekti rte son 24 saat diyince. Fotoları görüyorum hani gidemediğime üzülmüyorum çünkü tam olmam gerekeken yerlerdeydim ama şu kız nasıl bir güzelliktir ya? ona kaçırdığıma üzüldüm. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 birazdan tc kimliği ile beraber önümüze sunarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 noyan erkek çıkmasın lan şimdi. çok beğendim bende. göze alıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yok feysten stalkladım. fransız bi kız. ağzını yerim onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ortam tatlıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kahrolsun çarkı olunmuş sabah 9, akşam 6:30 işe gitmeli sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 imamizer said: madem anlatılıyor herşey, biraz da ben sıradan bir günümden, deneyimlerimden bahsedeyim madem... geçen ben de otobüste bi karı tavladım seviştik ayak üstü hemen en arkada. bittikten sonra dedim burada ineyim ben. indim yürüyorum. yürürken bir kız saat sordu, akabinde sohbet ettik. verdim enerjiyi, dedim seni silkereim lan! dedi çok dobrasın hemen sevişelim. ok dedim hemen kuytu bi yere geçtik. seviştik. yoluma deva medip arkadaşımla buluştum. bi yere oturduk laflıyoruz. karşı masada kızlar var. ben tabi alfa male, womanizer, chick magnet falanım ya verdim ortama elektriği hormonu. kızlar laf attı zaten bi bahaneyle. arada sohbet başladı. ben bi ona dokunuyorum bi ona. arada arkadaşa da sürtüyorum. abi ayıp olmuyor mu falan diyor bu. sonra kalktı gitti zaten söylene söylene. ben de kıların biriyle masanın altında diğeriyle kasanın yanında seviştim. sonra evin yolunu tuttum. apartmana girerken kapıcı ile göz göze geldik. abi sevişelim mi? der gibi baktı. yok canım yeter bugün der gibi gülümseyerek karşılık verdim. eve girdim. kendimi yağlayıp, karın kaslarımı sayarak uyuya dalmışım...AHAHAHAHAHAHEAEH super hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kaçırdığımıza üzecek festivalden memeli capsler hangi sayfada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 riza_calimbay said: Olaya biraz geç kaldık ama; kardeş bu ne? https://www.youtube.com/watch?v=vKL-3ttRP2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 of o tırnaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://i.imgur.com/ehJ8LFA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 geçen sene tree of lifeda çadırda arkadaşlarlayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Seramikten çadır da anca noyana giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 1 sene ne çabuk geçmiş ne güzel dramalı günlerdi onlar. çok özlüyorum. bütün gün post atardık pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Zengin olmadığı için dışlamışlar noyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fede mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Özcan kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Özcan kim lan? Bide arkadaş ne kadar it kopuk oroyinman varsa gitmiş festivale. İçip içip birbirini ellemiştir burdaki yumuşaklar. Töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Kubilay isminden korkacaksin abi. Nerede bir kubilay olsa o adam ortaligi karistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 tam kumral piç erkek ismi taylan gibi esmer yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 kubi derler bi de lavuk lavuk bunlara düşününce rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar