Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 korkmayın abi jandarmadan falan. prosüdür gereği geliyor adamlar hani "baskınnn varrrr" kafasında değil. genelde böyle üniversite mezunu aklı başında bir jandarma komutan geliyor adam mutlu mesut oh askerlikte ne güzel ortama geldim yaw diye takılıyorlar işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.karagol.gen.tr/ 12-19 haziran arası günlük ziyaretlere kapalıdır diyor lan direk ana sayfada awjdawASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 evet organizasyondan dolayı öyle oluyor zaten. hani çok uç noktalarda gezen binlerce adam bir aradayken millet çoluğu ve çocuğuyla piknik yapmaya gelmesin herkes rahat rahat takılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 doğru doğru ben yanlış anlamışım olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 rahat olun, takmayın kafaya fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paticiğin akil insanları diye bir grup oluşturulsun tw gibi.Akillerin dedikleri yapılsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yaşıyor mu hala bu pis uyuşturucu partisi topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bu nasıl kötü düşünülmüş bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 niye özgür düşünce değil mi keke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 NE DÖNMÜŞ LAN BURDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 hahhasahsaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 çok pis gidesim geldi ama sınav haftasına denk geliyor fuu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oTaN60avnMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 takma kankaaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bakış açısı bir yana baya bi güzel enerji köklenecek tr'ye şu festivalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 free sex olsaydı gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ya bence sevişmek isteyen mutlaka sevişir çünkü sevgiden yanan kendinden geçen çok insan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 dikkat edersen sevişmek, sevgi falan demedim. seks diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 seni bi mest ederler orada sevgiyle bu zamana kadar ben seks yapmamışım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Panpa ben orayı zorladım, sarhoş keş karılar bulup halvet olamak hayalmiş böyle bi intel aldım. Vazgeçtim o yüzden gitmekten. Yoksa apaçi takımımla birlikte oradaydım bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 sevindim gelmemene. int ve charisma kas da gel seneye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 kenarda piknik tüp üzerinde tavada at morfini kaynatıcam. sıkıyosa bana vermesin o kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 sanssizsansli said: dikkat edersen sevişmek, sevgi falan demedim. seks diyorum. asddfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar