yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yuh 10gb download diyor allahsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Xenus said: Yeni keyler: http://www.eclypsia.com/fr/contest/news-8954.html xenus pm den gondermis key saolsun. sonra su ustteki verdigi linkten sanirim bende aldim.. elimde var bir key fyi. tam da emin degil gibiyim ama cekilis vs diyordu cat diye verdi. pm atana vereyim denesin. fifo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 elinde fazla keyi olan varsa verebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 verdim bir de su linki deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 çok sağolun oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 1 tane daha atabilecek varmı arkadaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 eclypsia linkini denedin mi xenusun verdigi ? ordan almistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 evet şuan 7 arkadaşıma aldık skype da konferans kurduk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oynanabilirligi ne iyi oyunun. 3th person destiny gibi olmus. ortamlar falan da super. combatta baya hizliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 aldım bir key kuruyorum şimdi baalım ya eğlendirir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 o eclypsia'yi nasil kesfetmemis yamyamlar ya, ya da isin icinde bi ibnelik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 google.fr'den buldum zaten pack fondateur diye aradım reddit'te falan yok yazmayın başka bi yere :P said: Skyforge Free Founder Pack (self.Skyforge) submitted just now by Eliminathem http://www.eclypsia.com/fr/contest/news-8954.html[1] guys I think still remaining some keys hurry up ahah lan yuh kim yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Rank 1 Traveler Capsule ü nasıl açıyoruz beyler bag de double click yapıyorum açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Nasıl bari hoşunuza gitti mi oyun? Bana pek bir bayık geldi. Yanlış bi değerlendirme yaptıysam, zorlayıp deneyebilirim... (gerçi az önce raid videosu izledimde.. meh yani) o kadar çok kişi indiriyorki, bende bir sorun mu var demeye başladımda.. o yüzden üst paragraftaki soru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oyunu my.com games diye bir şey mi install ediyor? skyforgeun siteisne girdim benim eskiden accountum varmış log in dedim oldu, download game dedim edio şu an download bu kodu nerde redeem edioyurm ki? edit: buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Kanuni said: oynanabilirligi ne iyi oyunun. 3th person destiny gibi olmus. ortamlar falan da super. combatta baya hizliymis. observatory'de kaç fps alıyorsun? galiba nvidia mobil gpulara optimize değilmiş oyun. ondan can çekişiyor bende fps ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 wtf 4,5 saattir oynuyormusum simdi fark ettim. edit : 30 civari ... 980 gtx var ama dedigin gibi oralar sanirim optimize degil. 2k cozunurluk bu arada max hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Biraz yorumlasaniza ona gore indiricem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bence baya başarılı bir oyun olmuş.. Destiny 3th person oyun çok benzer ama bu daha bir MMORPG gibi. Zone lar kalabalık, gw2 tarzı orada herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mosquito said: Biraz yorumlasaniza ona gore indiricem? Garip yani.. Yukarıda iyi yorumlar yapan ve araştırıp indirenler oluyorda. Ben beğenmedim. Hatta şu an siliyorum... Çok bayık geldi bana. Raidlerine ve üst seviye videolarına bakındım pek hoşuma gitmedi. Pvp videolarıda aynı duyguları yaşattı. :/ http://www.youtube.com/watch?v=qXeZzgEHN-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 valla bence güzel oyun baya oynattırır founder pack de beleşe geldi zaten. 10 man raid de var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Kanuni said: Bence baya başarılı bir oyun olmuş.. Destiny 3th person oyun çok benzer ama bu daha bir MMORPG gibi. Zone lar kalabalık, gw2 tarzı orada herşey. kötülüğü garantilendi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 hypeladiklarinida gorduk peh.. turune gore guzel oyun bana gore. bilemem kim begenir kim begenmez ne kadar oynanir ne kadar sure dayanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 abi oyun open world değil, destiny gibi işte bir central hub var. oradan solo yada groupla 3-5man dungeon tarzı instancelara giriyorsun. gerçi burada büyük open world zonelar da varmış işte girip 1-3 saat questing yapıp geçiyorsun ama aslında büyük bir instance yani, loading screen ile geçiyorsun. archeage gibi uçsuz bucaksızlık yok http://www.youtube.com/watch?v=aLDYHEebgkE http://www.youtube.com/watch?v=p4SsrrFF1NY grafikler güzel ve gameplay'i de olmuş, oyun eğlenceli bence. paladin oynuyorum, tera online'a benziyor biraz ama kore oyunu gibi hissetmiyor. black desert da bu kafada olacak ama onda full open world, instance yok. endgame konusunda pek bi fikrim yok ama pvp yaparım zaten hero engine konusunda düzeltme yapayım. oyun hero engine değilmiş. said: "Hey there, Great question! The engine is actually a brand new engine created by Allods Team specifically for Skyforge. It's not an engine that has been used for other games" artstyle swtor'a benzediğinden başta öyle düşünmüş olabilirim. ama animasyonlar, environment, modeller fersah fersah ileride zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 diger classlar 2700 prestige civarinda aciliyormus bu arada. gunner vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar