Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için bu haftasonu bir tane daha patlatalim diyorum mekan saat için onerilere açigim hadi bakalım bebeler

bu haftasonu yazdim ama cts oldugunun farkinda degilim evde yatiyorum birkaç gundur bayramdan sonraki hsonu demek istedim yani
Mesaj tarihi:
zaman uygun olursa gelirim ben de ama gittiğim rakı buluşmasında 10 da kalkıp çorbacıya gittiğinizden beri pati tayfasıyla rakı yapmam sdfdsf. 10 lan 10. pm. 22:00.
Mesaj tarihi:
22.Mayıs akşamı; (düğünümüz var..yalan lan)

http://www.keremeyle.com/menu.aspx

Angaralı patiler ile buluşuyoruz. Pati-vapist camiası hazır ve nazır olacak muhtemel (likit-mod-show serbest). Ankara da olup 22 si akşamı gelmeyenler, vay efendim bilmediydim, duymadıydım olmasın. Rakı eşliğinde pati dedikodusu, nerd fiskosu ve troll ustalığı konuşturacaz. Usta hipster larımız da aramızda olacak. Kaçırmayın derim asffsfs.

Tarih belli, sonra NÖYÖ SOSYALLEŞÖMÖYOOORUS olmasın..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
19'a rezerve ettiririm ben. Kac kisi oldugunu yarin aksama kadar bildirin. Sonra cikip gelen oturacak yer bulamayabilir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pascalnouman ve Emre333 geliyor musunuz kesin? Aksama rezervasyon yapiyorum. Baska gelirim diyen var mi?

Yaninda duzgun seyler var, mekanin yemek ve meze epey iyi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dun ses cikmadigi icin aramadim zaten. Bu aksam arayacagim ama. pascalnouman da geliyorsa su anda 5 kisiyiz. Ses bekliyorum.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Abi gerge ve david le aynı anda tanışma fırsatı. Ankara'ya bile giderim lan bunun için.

Atla gelsene lam. Ben olsam İzmir e gelmiştim asfsffsa..

Last Call beyler.

Rezervasyon vs yapılacak bugün karar versin herkes. Yarın akşam her türlü buluşuyoruz.
  • Yeni Oluştur...