pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için bu haftasonu bir tane daha patlatalim diyorum mekan saat için onerilere açigim hadi bakalım bebeler bu haftasonu yazdim ama cts oldugunun farkinda degilim evde yatiyorum birkaç gundur bayramdan sonraki hsonu demek istedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 zaman uygun olursa gelirim ben de ama gittiğim rakı buluşmasında 10 da kalkıp çorbacıya gittiğinizden beri pati tayfasıyla rakı yapmam sdfdsf. 10 lan 10. pm. 22:00. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Olur oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 otobüsler 10 da bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 o zaman rakı buluşması yapmayacan hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 20 sinde Ankara dayım 5 günlüğüne. Ayarlasanıza rakı event. Akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 mhp kurultayına gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Ya ben Ankara da gezi zamanı 10 senelik biber gazı istihkakımı doldurdum. Şimdi saçma olur, rakı öncesi biber gazı asdfsfsfs. Bir de MHP uğruna agsgsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 22.Mayıs akşamı; (düğünümüz var..yalan lan) http://www.keremeyle.com/menu.aspx Angaralı patiler ile buluşuyoruz. Pati-vapist camiası hazır ve nazır olacak muhtemel (likit-mod-show serbest). Ankara da olup 22 si akşamı gelmeyenler, vay efendim bilmediydim, duymadıydım olmasın. Rakı eşliğinde pati dedikodusu, nerd fiskosu ve troll ustalığı konuşturacaz. Usta hipster larımız da aramızda olacak. Kaçırmayın derim asffsfs. Tarih belli, sonra NÖYÖ SOSYALLEŞÖMÖYOOORUS olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Bir buyuk acip paylasacagiz, ben bira icerim demek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 yolda olacam büyük ihtimalle de yetişirsem gelirim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 eyvallah david bıyıgımla orda olacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 saat kaçta olacak peqi bi aydınlatabilir misin bizi david ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ankarada bi okulda okusaymışım keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 19'a rezerve ettiririm ben. Kac kisi oldugunu yarin aksama kadar bildirin. Sonra cikip gelen oturacak yer bulamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Baya tatsız zaman seçmişsiniz, şehir dışındayız çoğumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 +1 aga alalhını seven bana rakı içirmesin ya, yanında da düzgün bir şey yoksa o tat ağzımdan gitmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 pascalnouman ve Emre333 geliyor musunuz kesin? Aksama rezervasyon yapiyorum. Baska gelirim diyen var mi? Yaninda duzgun seyler var, mekanin yemek ve meze epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 pascalnouman said: bence baya coskulu bi buluşma oldu tekrarlamakta faide mevcut buluşup foto çekmeden mi koydunuz bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Dun ses cikmadigi icin aramadim zaten. Bu aksam arayacagim ama. pascalnouman da geliyorsa su anda 5 kisiyiz. Ses bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Abi gerge ve david le aynı anda tanışma fırsatı. Ankara'ya bile giderim lan bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 sipeyskeyk said: Abi gerge ve david le aynı anda tanışma fırsatı. Ankara'ya bile giderim lan bunun için. Atla gelsene lam. Ben olsam İzmir e gelmiştim asfsffsa.. Last Call beyler. Rezervasyon vs yapılacak bugün karar versin herkes. Yarın akşam her türlü buluşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Pazar günü aksami rakı mi olur.c.tesi yapsaydinjz gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar