Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

eskiden buralar hep eventti :(

2000'lerin başını diyorsan evet öyle :D ama son yıllarda ankara'da buluşmaları ipleyen kalmadı pek. "ya biz arkadaşlar arasında 2-3 kişi buluştuk, buna ankara paticik buluşması diyelim" dışında buluşma şeysi de görmedim hiç.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
D N M 1 2 !!
D N M 1 2 !!

mayıs ayi icerisinde bir organizasyona kimler evet diyor aceba ??
tarih ve mekan onerilerinizi de yazin bakalim angara tayfa çatlatalim su megakoyluleri - izmir zaten okeye donuyor :D
Mesaj tarihi:
abartı bi organizasyona girmeye gerek yok herkes için uygun vakit bulmak zorlaşıyor, kızılay tunalı ya da bahçelide bi barda oturup içelim işte. bahçelide june pub açıldı yeni, güzel müzik yapıyorlar, orası olabilir. Ya da canlı müziğe gerek yoksa direk bi bara oturalım işte kasmaya gerek yok
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

D N M 1 2 !!
D N M 1 2 !!

mayıs ayi icerisinde bir organizasyona kimler evet diyor aceba ??
tarih ve mekan onerilerinizi de yazin bakalim angara tayfa çatlatalim su megakoyluleri - izmir zaten okeye donuyor :D

Feritin düğün geçsin öyle yapalım ya da öncesinde o haftasonuna denk gelmesin Ya da belki tüm hafta kalmam dur bilemedim.
Mesaj tarihi:
bone haklı aslında, günlük hayatta görüşenler var onlar zaten buluşup takılıyolardır da ben mesela hakoyla bi kere görüştüm bi daha nasip olmadı, numanla da 2-3 kere oturduk. başkalarıyla da tanışmış oluruz hakoyla numanı da öpmüş olurum haydi ayarlayın tarihi fds
  • Yeni Oluştur...