wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 pascalnouman said: Hako göreve !!! Hako kimse kaçsın kendini kurtarsın bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Yuksel Uygur Lokantasina gidip et salatasi yiyelim. Bir tabak dolusu et sadece =)
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ya kalenin orda efsane bi donerci var dursun usta galiba ismi boyle bi lezzet olamaz direk hayvanı kemiriyormus gibiydi ya hmmpss hmmppss
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 12 de felan gitmek lazim ama bitiyor cunku yarım saate
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 eskiden hali saha maci olurdu ? noldu o isler ?
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 vay anasini, bi bende o kusluk problemi var saniyodum. Okey bi birada benim yerime icersiniz. Hako kimse ona da selam :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 her zaman bekleriz başgan mobi ve edım burda bilion
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 pascalnouman said: eskiden buralar hep eventti :( 2000'lerin başını diyorsan evet öyle :D ama son yıllarda ankara'da buluşmaları ipleyen kalmadı pek. "ya biz arkadaşlar arasında 2-3 kişi buluştuk, buna ankara paticik buluşması diyelim" dışında buluşma şeysi de görmedim hiç.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 D N M 1 2 !! D N M 1 2 !! mayıs ayi icerisinde bir organizasyona kimler evet diyor aceba ?? tarih ve mekan onerilerinizi de yazin bakalim angara tayfa çatlatalim su megakoyluleri - izmir zaten okeye donuyor :D
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ankara'dan ne buluşması olacak hacı. gündelik hayattan birbirlerini tanıyan kişiler buluşur, içer, bu kadarla kalır.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 yukarıda da demişim aynı şeyi, kaç aydır da gelen giden yok :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 abartı bi organizasyona girmeye gerek yok herkes için uygun vakit bulmak zorlaşıyor, kızılay tunalı ya da bahçelide bi barda oturup içelim işte. bahçelide june pub açıldı yeni, güzel müzik yapıyorlar, orası olabilir. Ya da canlı müziğe gerek yoksa direk bi bara oturalım işte kasmaya gerek yok
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 hep aynı kisiler bulusuyor zati bu sefer katilim sinirli olmasin hadi bakalim baskentliler birlik ve beraberlige ihtiyacimiz olan su gunlerde jahsgdaldadkjkh
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 pascalnouman said: D N M 1 2 !! D N M 1 2 !! mayıs ayi icerisinde bir organizasyona kimler evet diyor aceba ?? tarih ve mekan onerilerinizi de yazin bakalim angara tayfa çatlatalim su megakoyluleri - izmir zaten okeye donuyor :D Feritin düğün geçsin öyle yapalım ya da öncesinde o haftasonuna denk gelmesin Ya da belki tüm hafta kalmam dur bilemedim.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bone haklı aslında, günlük hayatta görüşenler var onlar zaten buluşup takılıyolardır da ben mesela hakoyla bi kere görüştüm bi daha nasip olmadı, numanla da 2-3 kere oturduk. başkalarıyla da tanışmış oluruz hakoyla numanı da öpmüş olurum haydi ayarlayın tarihi fds
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 aynen qanqa rotweiler demis mesela ses edin bana diye ne bilim var bi suru pati gelsinler iste eglenelim az
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bu haftasonu yapalım. cumartesi bi yere oturup içelim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 hmm ısınma turlari diyosun olabilir tabi gel bakem sen
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 cts aksama demlenmeye gelecek varsa rez yapayim marti ya
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 cts 7-7,5 gibi martidayız o zaman gelmek isteyenler yarın akşama kadar yazarsa iyi olur rez icin tam sayı vermem lazim mekan yabanci degil ama gene de saglama alayim işi
Öne çıkan mesajlar