Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İncelen / Seyrelen Saç Sorunsalı

Aiko

Öne çıkan mesajlar

şu şon 7 8 ayda sırma gibi olan saçlarım hala uzun olmasına rağmen seyrelmeye kötü gözükmeye başladı. çevremdekilerin çoğu şu an en az 1 kere sordu bana saçlarına ne oldu senin diye. Dökülme yok fakat kafamın üst kısmında acaip bi seyrelme var kel gibi gözüküyor parlıyor.

artık rahatsız etmeye başladı. araştıyorum ailede kellikte yok nası bu duruma geldim diye. ya zamanında hor kullandım diye oldu ya yeni girdiğim iş hayatının stresi yada askerlik yaparken 6 ay boyunca kafamdan çıkaramadığım berem.

şu tedavi yöntemlerini tavsiye ettiler deneyebilirsin diye ama ne kadar güvenilir, yan etkisi olur mu yada ters tepebilir mi hiç fikrim yok.

http://www.esteworld.com.tr/prp-sac-tedavileri#flash

http://www.esteworld.com.tr/sac-mezoterapisi#flash

bu tedavi yöntemleri işe yarar mı yoksa tamamen para tuzağı mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

stress , bastırılan öfke ve huzursuzluk saçların en büyük düşmanıdır.

Bu esnada bakımda uzun saçlar için gereklidir. Uçlarından alıp aynada kendi kendine bakıp içtenlikle gülümsemekten alıkoyma kendini ..

ayrıca şu yağı denemeni tavsiye ederim. bahsettiğin probleme benzer şeyleri aynen yaşadım ama sonra bundan kullanıp huzurumu bozan insanlarla savaşıp huzursuzluk yaşamak yerine herkese yol verip saçlarımı eski sağlığına kavuşturdum .

ayrıca 25 yaş kritik bir yaş. bu zamana kadar vucudun savaştığı bir çok sağlıksız , beslenme v.s. gibi şeyleri bu yaştan sonra vucudun resisti azalıyor. yani beslenme ve uyku düzenine ekstra dikkat et. bol bol seviş.

Sosyal ağlarda paylaş

valla şampuanla yağla falan halledebileceğimi düşünmüyorum. 3 numarada çok çirkin oluyor aynalar çatlıyor fln. şu tedavi yöntemlerini araştırıyorum kafama yatarsa parası neyse vericem yaptırıcam çok geç olmadan.

bağdat caddesinde bi yerde seansına 500 tl istediler.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

bende kellik yok; ama saçlarım çok güçsüzleşti son 1 senedir.

bunu kullanıyorum, berberim önermişti. hakkaten baya düzeltti.

SP Maxximum

http://www.sanalpazar.com/Wella-Sp-Men-Maxximum-Sampuan-1000ml__isp8111934#imgd

neredeyse 1 yıl gidiyor zaten 1000ml.

bende şu an bunu kullanıyorum banada kuaförüm önerdi. düzelen birşey yok ama olan durumu koruma mevcut diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

valla şampuanla yağla falan halledebileceğimi düşünmüyorum. 3 numarada çok çirkin oluyor aynalar çatlıyor fln. şu tedavi yöntemlerini araştırıyorum kafama yatarsa parası neyse vericem yaptırıcam çok geç olmadan.

bahsettiğin sorunun aynısını yaşadım moruk. sağlığına dikkat etmeyip , stress yaptırdığın sürece istersen her hafta ektir.

yağ deyip de geçme modern medikal pazarlama dolapları olmadan önce alternatif tıp vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
Dökülme yok fakat kafamın üst kısmında acaip bi seyrelme var kel gibi gözüküyor parlıyor.

şu dediğin dökülme oluyor abi zaten sdfg
doktora git bi kan değerlerine baksınlar, sonra muhtemelen minoxil verirler zaten. en net sonucu o veriyor

edit: yani demek istediğim size "inceliyor ama dökülmüyor yani saç var" gibi gelen şey dökülme zaten. gittikçe incelerek sonunda çıkmamaya başlıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Aiko said:
Dökülme yok fakat kafamın üst kısmında acaip bi seyrelme var kel gibi gözüküyor parlıyor.

şu dediğin dökülme oluyor abi zaten sdfg
doktora git bi kan değerlerine baksınlar, sonra muhtemelen minoxil verirler zaten. en net sonucu o veriyor

edit: yani demek istediğim size "inceliyor ama dökülmüyor yani saç var" gibi gelen şey dökülme zaten. gittikçe incelerek sonunda çıkmamaya başlıyor işte.

minoxil'in de bişi yaptığı yok. yani yapyıor da hayatın boyunca ilaç sürüyorsun kafana. ben o kadar kimyasalı vücuda sokacağıma, beklermi dökülür sonra da ektiririm yani. pahalı da diye hatırlıyroum minoxil'i
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

nedir tedavi yönetmi dediğin, ektirmek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...