fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Matematik ve fen özel ders vereceğim gibi seneye. Bu konuda taktiklerinizi, Yöntemlerinizi ve hoşunuza giden ve gitmeyen yönleri vs vs yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kızları taciz etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 erkekleri de etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 özel ders vermedim ama öss geometri bol soru çöz, soru tipi öğren falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 1 saat diyorsan 10-20 dk falan sarkıt. anlaman önemli benim için de kazan adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 mola ver arada pasta börek yiyin çay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bütün sınava girecek yetmelerin asıl yapması gereken tek olay: bütün konu başlıklarını koca bir kağıda yazsınlar. yaptığı her sınavda hangi konularda yanlış yaptığını kayıt etsin bu kağıda. overall da neyden geri kaldığını kendisi görecektir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bol bol soru çöz, ders vermeyi geçtim, sınav kağıdı okuyacağım diye 2 ayda 12 senede çözmediğim kadar türev integral sorusu çözdüm. Bir de ders sırasında sohbet muhabbet falan olabilir, hatta arada gerekli de; ama sakın 60dk'lik dersin 10-20dk'si sohbet ederim 40dk anlatır geçerim diye düşünme, o süreyi de ücretsiz olarak ekle derse. Yoksa 3. 4. derse şutlarlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 öğrencilerinle mesafeyi iyi ayarla. mesela bana senelerce bi özel hoca gelmişti, kendisi daha sonra abim gibi sevdiğim biri oldu o ayrı. ama 2. seneden sonra (5 seneye yakın gelmişti sanırım) samimiyetten ötürü ders yapamaz olmuştuk, yani yarısına yakını lak lak'a gidiyordu. buna dikkat edebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 üniye girdiğimin ikinci senesinde bir tanıdığımız rica etti biyoloji ve fizik dersleri verebilir misin diye olur dedim. kızında minikliğini falan biliyorum böle. neyse gittim gayet güzel gidiyo para alıyorum iyi falan. beşinci derste aras abi ben senden hoşlanıyorum tarzı bir laf geçti. bende o zaman devam edemeyiz doğru olmaz falan diyip kalkıp gittim ne denir bilemediğim için sonrada ailesine söyledim böyle böyle dedi olur öyle ama orda olmam doğru olmaz teşekkür ederim falan diyip çıktım. aynı gece annem aradı dedi ucuz kurtuldun falan. noldu dedim kız gidip aras beni taciz etti sonrada söylersen öldürrüm seni diyip gitti falan tarzı iftira atmış bana. vefakat babası paranoyak bir adam olduğundan salonda çalışıyoduk salonda spycam varmış. daha önceden bi kere daha başkasına böyle bir iftira atmış çünkü kız falan. açıp bakmışlar yok öyle birşey sonra annesi annemi aramış falan demiş böyle böyle oldu bizim yerimize özür dileyin arastan falan. böyle bir hikaye bidaha da vermedim hatuna özel ders. eğer öğrenci kız çıkarsa seninde tipin biraz düzgünse babasından spycam rica edersen başın belaya bulaşmaz demek istiyorum. benim ki şansıma denk geldi öbür türlüsü korkunç çünkü uğraş dur iğrenç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arkadasin tipi düzgünmüs onu belirtmek istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ne kadar yakışıklı seksi ve karizmatik bir adam olduğum yedi cihanda bilinir. hiç mi görmedin resmimi forumda gerçekten forum erkeklerinin sevgilisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 gitar dersi verirsen kız bulma şansın artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Finklorpeyniri said: ne kadar yakışıklı seksi ve karizmatik bir adam olduğum yedi cihanda bilinir. hiç mi görmedin resmimi forumda gerçekten forum erkeklerinin sevgilisiyim. bak merak ettim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ayfon said: arkadasin tipi düzgünmüs onu belirtmek istemis. Tipin düzgün olmasa bile ergen çocuklarda büyüklerine bi özenti, onu haklı görme, takip etme, pozitif ayrımcılık oluyor. Erkek çocukları genelde sana benzemeye çalışıyor, kız çocukları da hoşlanma eğiliminde oluyorlar. Sonuçta onlar çocuk ve bunun farkında olduğun sürece sorun yok. İlişkide kızım tarzı kelimeler ve diğer taktikler bunların önüne geçecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 temiz corap giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 temiz don da giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Finklorpeyniri said: üniye girdiğimin ikinci senesinde bir tanıdığımız rica etti biyoloji ve fizik dersleri verebilir misin diye olur dedim. kızında minikliğini falan biliyorum böle. neyse gittim gayet güzel gidiyo para alıyorum iyi falan. beşinci derste aras abi ben senden hoşlanıyorum tarzı bir laf geçti. bende o zaman devam edemeyiz doğru olmaz falan diyip kalkıp gittim ne denir bilemediğim için sonrada ailesine söyledim böyle böyle dedi olur öyle ama orda olmam doğru olmaz teşekkür ederim falan diyip çıktım. aynı gece annem aradı dedi ucuz kurtuldun falan. noldu dedim kız gidip aras beni taciz etti sonrada söylersen öldürrüm seni diyip gitti falan tarzı iftira atmış bana. vefakat babası paranoyak bir adam olduğundan salonda çalışıyoduk salonda spycam varmış. daha önceden bi kere daha başkasına böyle bir iftira atmış çünkü kız falan. açıp bakmışlar yok öyle birşey sonra annesi annemi aramış falan demiş böyle böyle oldu bizim yerimize özür dileyin arastan falan. böyle bir hikaye bidaha da vermedim hatuna özel ders. eğer öğrenci kız çıkarsa seninde tipin biraz düzgünse babasından spycam rica edersen başın belaya bulaşmaz demek istiyorum. benim ki şansıma denk geldi öbür türlüsü korkunç çünkü uğraş dur iğrenç birşey. http://i.imgur.com/Y3xbQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 tıtıtıttııt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Fiyat ödeme konusunda net ol. Nasıl başlarsan öyle gidiyor. Bir de fırsatın varsa abin sana ders anlatıyor ne tatlı oy oy dedirtme, öğretmeniyim fak yea de, daha kolay olur işler senin için. Eğer sınava değil de ders notuna yönelik ise, en kolay etkileme yöntemi not yükseltmek. Sinsi püf noktaları öğret. 2 olan notu 4 olursa sonraki sınavda öve öve bitiremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kermit said: ulan ben öle mi anlattım hikaye bile tam tersi çükotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 küfür vardı sildim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 alla alla niye öyle oldu ki şimdi durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 iyi dedin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ağır oldu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar