Lectre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben bunu kurdum başlattım kendi drop geliyor dimi bir şey yapmama gerek var mı? cevap virin bana yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 direk inventorye düşüyor cardlar, herhangi bişi yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Lectre said: ben bunu kurdum başlattım kendi drop geliyor dimi bir şey yapmama gerek var mı? cevap virin bana yatıcam başında beklemen lazım yoksa düşmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 valla bikaç bin kart düşürdüm heralde bununla, hepsini de chrome eklentisi ile sattım hiç de bişe olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 şimdi birdaha özet geçin şu kart olayını. sadece var olan oyunların kartları düşmüyormu? oyun ne kadar az ise o kadar az kart düşüyor. ben witcher oynarken bisürü witcher kartı düşüyordu, bitti sildim düşmüyor artık. bi ara cs:go kartı düşüyordu deli gibi onlarda yok artık. eee şimdi ne yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Oyun oynadıkça düşen random kartlar değil bahsedilen. Satın aldığın oyunların kartları bunlar, daha doğrusu henüz oynamadığın, kart düşürmediğin ya da atıyorum remaining card drops 3/8 gibi olan oyunlarının kalan kartlarını düşürüyosun bu programla. Tabi oyunları indirmeden ve yüklemeden bunu yaptığı için de şükela. Sana diyo ki kart düşürürebileceğin 100 oyunundan toplam 200 kartın var, diziyo bunları ipe, oyun oyun düşürüyo kartları. Sonra inventorydeki bu kartları satıyosun markette. Toplu kart satışı için de chrome için Steam inventory helper diye bi eklenti var. Bunu kullanarak hepsini birden satışa koyabiliyosun kolayca, https://chrome.google.com/webstore/detail/steam-inventory-helper/cmeakgjggjdlcpncigglobpjbkabhmjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 harbi şukela o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Benim 2 3 ay surecek herhalde 2300 kartin tamamrn dusmesi. O zamana kadar 200 250 oyun daha eklenir gerci bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 elektrik parasıyla kafa kafaya olmasın getirisi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Silphatos said: Benim 2 3 ay surecek herhalde 2300 kartin tamamrn dusmesi. O zamana kadar 200 250 oyun daha eklenir gerci bana lib'e günde ortalama 3 oyun ekliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 free2playler var card dropu olan, onların hepsini librarye ekleyip idleda drop denesek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Lectre said: free2playler var card dropu olan, onların hepsini librarye ekleyip idleda drop denesek hmm F2P oyunların kartlarında ingame bişi almazsan düşmüyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kullanmıyorum madde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ShadowFax said: Silphatos said: Benim 2 3 ay surecek herhalde 2300 kartin tamamrn dusmesi. O zamana kadar 200 250 oyun daha eklenir gerci bana lib'e günde ortalama 3 oyun ekliyor musun? bazen hiç bazen 1-2, bazen bundle alınca veya eski greenlitler falan bi anda gelince 10-15 taneyi buluyo günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 BlackRose said: Oyun oynadıkça düşen random kartlar değil bahsedilen. Satın aldığın oyunların kartları bunlar, daha doğrusu henüz oynamadığın, kart düşürmediğin ya da atıyorum remaining card drops 3/8 gibi olan oyunlarının kalan kartlarını düşürüyosun bu programla. Tabi oyunları indirmeden ve yüklemeden bunu yaptığı için de şükela. Sana diyo ki kart düşürürebileceğin 100 oyunundan toplam 200 kartın var, diziyo bunları ipe, oyun oyun düşürüyo kartları. Sonra inventorydeki bu kartları satıyosun markette. Toplu kart satışı için de chrome için Steam inventory helper diye bi eklenti var. Bunu kullanarak hepsini birden satışa koyabiliyosun kolayca, https://chrome.google.com/webstore/detail/steam-inventory-helper/cmeakgjggjdlcpncigglobpjbkabhmjl abi markette su satıldu oldu maillarını nasıl pasif hale getiriyoruz, 2 gundur 70-80 kart sattım, cep telefonun notification vermekten anası ağladı. direk gmail'den filter'la mı yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Steam notifications? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 said: Send me an email when: [] An item on my wishlist goes on sale. [] A seasonal promotion is beginning. Opt out of all email marketing communication [X] This will opt you out of all current and future marketing email communication from Steam. benmi gözden kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ya bu açıkken cs açtım lan yanlışlıkla gerçi servera bağlanmamıştım, ben garanti bu açıkken mm'e falan gircem ya sonra mal gibi vac yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Valla ben en ufak bir ayarlama yapmadım ama öyle bir notification falan da almadım hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ne güzel bir icatmış bu, 2 gün önce yükledim kartları sattım hemen Gta Collection aldım 15 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Silphatos said: ya bu açıkken cs açtım lan yanlışlıkla gerçi servera bağlanmamıştım, ben garanti bu açıkken mm'e falan gircem ya sonra mal gibi vac yicez lectre, yükle ben kullanıyorum çok güzel dedi, ben kesin bu açıkken csye girerim, yüklemeyeyim dedim. o kadar mallık da yapmazsın abi nolcak kaparsın girmeden dedi. yarım saat sonra teamspeakde HASSS açık unuttum laan diye bağırıyodu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ahueahueahueahueahueahueahuueaeuhauheahueauheahuehauhueauheauheauheahu banlanır inş zaten dün mulgearla 30 roundda toplam 5 frag yaptılar. neyseki smurfteyken hafif küfür hariç delirme gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kapattım lan hemen. arkamdan konuşmak için fırsat arıyorsunuz, sizinle oynamak için dmgye kadar düşüyorum ben rakipler sizi aşmasın diye hala bi tatava :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ne kadar hızlı kapattığının bi önemi mi var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Lectre said: kapattım lan hemen. arkamdan konuşmak için fırsat arıyorsunuz, sizinle oynamak için dmgye kadar düşüyorum ben rakipler sizi aşmasın diye hala bi tatava :/ vac gördü bile zaten onu istersen ilk milisaniyede kapa ahuehuea. ripperino kenke yeni oyuna geç bence şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar