Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Trading Cards

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Senin anlattigin tamamen luzumsuz kulagini tersten tutmak gibi hatta niye yazdigini bile anlamadim. Bu programda birsey indirmiyor zaten sadece 10mb kadar yer kapliyor otomatik surekli kartlari kontrol ediyor bakti oyunda dusecek kart kalmamis hop baska oyuna geciyor bana bir gecede 47 kart dusurecek efor kullanmis ben uyurken otomatik takir takir yapmis isini.

Fazla soze gerek yok yukleyin uygulamayi acik birakin o herseyi yapsin. Ediitle vs ugrasmayin tuhaf tuhaf.

Edit: Anlasilmadiysa diye tekrar yazayim program oyun indirmiyor 2-3kblik app bilgisini indiriyor steam oyunu indirmis gibi dusunuyor boylece kart dusunce eski app bilgisini yenisi ile guncelliyor. Aslinda evet indirmeyin gereksiz olmus siz onun dedigi gibi yapin nasilsa bunalirsiniz boylece piyasa kart ile dolmamis olur fiyatlari bos yere dusurmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Senin anlattigin tamamen luzumsuz kulagini tersten tutmak gibi hatta niye yazdigini bile anlamadim."

ne luzumsuzu ya program bile yüklemiyorsun. birçok kişi şu programa steam account'u linklemek istemeyebilir güvenlik nedenlerinden dolayı, çekiniyor olabilir. text dosyasını editleyip oyunları oynuyor gibi gösterip kartları düşürüyorsun. he bu bayağı pratik tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay emenike ne guzel oldu ya :) terazine abandim. Daha dusmesi gereken 1100 kusur kart var simdiden deli para geldi ben 20 kurus fln demistim kart basi ama en dusuk 37 kurusa sattim su ana kadar. Gerci program en degerli kartlari ilk dusuruyor sonlara dogru buyuk ihtimal 7-8 kurus fln edecek kartlar cikacak hep.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Vay emenike ne guzel oldu ya :) terazine abandim. Daha dusmesi gereken 1100 kusur kart var simdiden deli para geldi ben 20 kurus fln demistim kart basi ama en dusuk 37 kurusa sattim su ana kadar. Gerci program en degerli kartlari ilk dusuruyor sonlara dogru buyuk ihtimal 7-8 kurus fln edecek kartlar cikacak hep.

Kaç oyunun var da 1100 kart düşecek? 200+?
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

1024 kartım varmış satılabilecek ama giriş yapınca 7 gün sonra gel gıcıklığı yaptı :)

Geçmişe dönük yapılan alım satımları da grafik olarak gösteriyo hatta yanlış görmediysem. Toplamda artı eksi ne gelmiş ne gitmiş görebiliyosunuz.

bende de o 7 gün sıkıntısı vardı ama dün açıldı normalde 11'i gözüküyordu. bi kontrol et tekrar, 70 lira yaptım mis :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...