Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Silphatos said: geldi bana 3 inviteı da tanesi 2.5 dolardan sattım sdf http://steamcommunity.com/id/silphatos lvl 11im, üflesem ölürsünüz ahuehuae. ya adamlar clientı bile oyun yaptı heyellem 1039 GAMES dio. 1039 bin fln hmmmm /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 pis oyun satın alırım toplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 lvl 9 oldum da o valve oyunlarının hiçbirinin kartı yok nedense. hm oynadıkça dökülecekmiş. tf2'ciler çoşar artık ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Silphatos said: pis oyun satın alırım toplarım yerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 havadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 10.000 daha yolladılar. O zaman geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Kesin tf2 şapkası da düşecek bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bana hala gelmedi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Silphatos said: havadan uçan kaçamıyor. insan gift verir 3 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 veriom zaten, sadece sgde 160 tane oyun dagitmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hah ben de yapacağım yakın günlerde benzer birşey. elime gelen kutulu oyunu nasıl orada gift olarak veriyorum. bir de bunun artısı eksisi nedir bakim. çok bir artısı yoksa satarım belki oyunu =) edit; ayrıca takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bunu kurcalarken, wallet'taki 2 dolaresimin yok oldugunu farkettim. oyun satin alirken kk'den once wallet'i mi kullaniyor steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Önce walleti boşaltıyor. Bitince kartından çekiyor kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 vay namussuz. yok mu bunun ayari? wallet'taki parayi tutmak istiyordum ben ilerisi icin. yok yere 5 dolar ekletecek simdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 15 dolar oldu benim wallet dünden beri invite ve kartları satarak, daha da 6 tane duruyo markette zaa. çok seviyorum bu şapkacı veletleri. portal ve hl2 kartları var bi de daha düşecek hmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 beta'yi beklemek mi lazim, yoksa invayt var mi? varsa selam 13/f/bulgaria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gruba giren herkese geliyo sırasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Fena para tuzağı yapmışlar :P. Kartların sadece yarısı düşüyor, geri kalanını parayla almak veya değiş tokuş gerekiyor. Üstüne kartları topladık, badge yaptık diyelim. Bu level 1 badge oluyor, tekrar tekrar kartları toplayıp level 2,3,... diye arttırmak mümkünmüş. Badge'e çevirince de 100 xp, arka plan, emote ve random bir oyun için indirim kuponu veriyor, başka da bir olayı yok :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 e daha ne olayı olacak bunları yaparken yeterince eğlenmiyorsan yapma zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Kredi kartı bu tür harcamalarla dolacak babalara üzüldüm sadece :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ben tüm kartları satarken çok eğlendim 23 küsür dolar oldu kalmadı drop falan. dota2 var bi yapmadığım ama 2 3 dolar için indirmeye kasmayacam oyunu bi de herhalde ingame alışveriş gerekiyomuş onda düşmesi için. neyse kısa günün karı oldu. gabe abime selamlar, bu adam bir harika dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bi de elime bi tane invit geçti, ilk isteyene atarım yes mi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Şimdi bana beta gelmiş bide üstüne 3 tane beta invite gelmiş. Oyun oynayınca başka kartlar mı gelecek olayı ne? Enayilere satıp para mı kazanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 meh desteklediği oyunlardan sadece dota 2 ve cs:go yüklü civ5 desteği istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 1 invite'i bana atabiliyosun mesela. sonra kazandigin kart'lari satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar