Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Trading Cards

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

geldi bana 3 inviteı da tanesi 2.5 dolardan sattım sdf

http://steamcommunity.com/id/silphatos

lvl 11im, üflesem ölürsünüz ahuehuae. ya adamlar clientı bile oyun yaptı heyellem

1039 GAMES dio.

1039

bin fln

hmmmm

/sigh
Mesaj tarihi:
hah ben de yapacağım yakın günlerde benzer birşey. elime gelen kutulu oyunu nasıl orada gift olarak veriyorum. bir de bunun artısı eksisi nedir bakim. çok bir artısı yoksa satarım belki oyunu =)

edit; ayrıca takdir ettim
Mesaj tarihi:
15 dolar oldu benim wallet dünden beri invite ve kartları satarak, daha da 6 tane duruyo markette zaa. çok seviyorum bu şapkacı veletleri. portal ve hl2 kartları var bi de daha düşecek hmfs
Mesaj tarihi:
Fena para tuzağı yapmışlar :P.

Kartların sadece yarısı düşüyor, geri kalanını parayla almak veya değiş tokuş gerekiyor. Üstüne kartları topladık, badge yaptık diyelim. Bu level 1 badge oluyor, tekrar tekrar kartları toplayıp level 2,3,... diye arttırmak mümkünmüş.

Badge'e çevirince de 100 xp, arka plan, emote ve random bir oyun için indirim kuponu veriyor, başka da bir olayı yok :P.
Mesaj tarihi:
ben tüm kartları satarken çok eğlendim 23 küsür dolar oldu kalmadı drop falan. dota2 var bi yapmadığım ama 2 3 dolar için indirmeye kasmayacam oyunu bi de herhalde ingame alışveriş gerekiyomuş onda düşmesi için.

neyse kısa günün karı oldu. gabe abime selamlar, bu adam bir harika dostum.
  • Yeni Oluştur...