Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Trion’s Proven MTX Engine to Power Free-to-Play RIFT London (May 14, 2013): RIFT®, the award-winning online game from Trion Worlds, will adopt a free-to-play business model starting June 12, 2013. Players will be able to experience the entire game world; every dungeon, every zone, and every level and get full access to all current and future game updates. “We have been listening to feedback from our players and watching the continuously developing MMO community, and are now ready to launch RIFT as a premium free-to-play experience,” said Bill Fisher, Creative Director of RIFT. “After taking our time and planning a careful transition; we are very excited to bring an enhanced game experience to everyone, without barriers.” All players will be able to explore the entire world of Telara for free and will have access to the expanded in-game RIFT Store where a variety of services--mounts, boosts, wardrobe items, and more--will be available for purchase. An optional subscription will still be available that grants a slew of “Patron” benefits and bonuses to maximize the RIFT experience. Trion will celebrate its current and previous subscribers with loyalty and currency rewards for their time spent playing RIFT thus far. “As a gamer’s game, a super fun and fair experience is of the utmost importance to us,” said Fisher. “Players will have the opportunity to buy customizations and boosts to heighten their play experience; however the best gear in the game will always have to be earned through playing RIFT.” RIFT free-to-play kicks off with massive content update 2.3, Empyreal Assault, which will open up an unforgettable new zone, world event, chronicle and much more. Empyreal Assault launches on June 12th, 2013 for all Ascended of Telara. For full details on RIFT F2P visit: www.riftgame.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://nooooooooooooooo.com/vader.jpg oynamasam da f2p'e başvurmadan ayakta kalabildiklerini görmek güzeldi, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 belliydi oyunu expansionı bedava veriyorlardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 f2p oyuncu getirir mutlaka, en eğlenceli mmolardandı ilk çıktığında. zorduda o zaman, düşük level mobların arasında bile kalınca parça pinçik ediyorlardı sdfds olan wowun milyonlarına olur (8 milyona düşmüştü en son sadece bikaç ayda sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Silphatos said: ben daha once base eklemiştim 1 kere girdim sildim oyunu şimdi de expansionı ekledim. bi gün f2p olursa işe yaracak bunlar, GOLT EKANTIMIZ OLCEK dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi ben üzülmekten ziyade sevindim ya. güzel oyundu gerçekten hele pve'si eğlenceliydi. pve olarak beni bağlayan tek oyundu belki de. ama her ay para vermek de işime gelmiyordu yani. Old Class Grumpies yeniden toplansın :( http://forum.paticik.com/read.php?94,5416330,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 f2p modeli de gayet iyi, kısıtlama çok az. swtor gibi demo değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 f2p demek 10/8 community'nin 10/3'e düşmesi demek. kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Valla oyun şuan gayet iyi durumda. f2p den sonra populasyon artar daha da eğlenceli olur. 4-5 günden beri deli gibi oynuyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Raptr promosyonları zaten işaret ediyordu umarım ftp ile pvp de biraz gelişir. Baalım ArcheAge nasıl yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Şu rapture promosyonunda nasıl 'experienced' oluyoruz bilen var mı? f2p olana kadar 1 aylık oynayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi sinirimi bozuyordu riftte yolda yürüyememek. paso taciz ediyordu moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kötü oldu bu ya negzel oynuyodum raptr promosyonuyla beleş. sub alıcaktım bi dahaki aya hatta. f2p oyun oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Norak said: olan wowun milyonlarına olur (8 milyona düşmüştü en son sadece bikaç ayda sdf) yeter ya 10 yaşında oyun nerdeyse wow. ne kadar kastırsalar da bundan sonra düşüş kaçınılmaz subs sayısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 düşsün zaten, kotick bile "troubling" dediğine göre bu son düşüş için asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Khiran said: Şu rapture promosyonunda nasıl 'experienced' oluyoruz bilen var mı? f2p olana kadar 1 aylık oynayayım bari bioshock 1-2yi bitir yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Silphatos said: Khiran said: Şu rapture promosyonunda nasıl 'experienced' oluyoruz bilen var mı? f2p olana kadar 1 aylık oynayayım bari bioshock 1-2yi bitir yeter asdasdf niyeyse aklım oraya gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 f2play olunca hile artiyor. Accountun bir degeri yok sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 f2p olunca kötü anlamda birşey olacağını sanmıyorum.Adamlar kendi oyunları ile ilgileniyorlar.Diğerleri gibi söz verip 4 5 ay bekletip sonra zorla baştan savma şeyler yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bi sürü bi sürü kişiyi işten çıkarmış Trion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 f2p mi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ulen şu meh çekenlere soruyorum, paralıyken oynuyomuydunuz da f2p olunca meh çekiyonuz hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Norak said: bi sürü bi sürü kişiyi işten çıkarmış Trion hepsi defiance'ı yapan ekiptenmiş ama. forumda yazdıkları; said: RIFT, and our other titles in development, were unaffected by these changes. We are very much looking forward to the free to play release of RIFT and are excited by the other new titles currently in development Ekleme: Bu arada oyunu oynayan varsa bi sahip çıkın bana :( 50 levelım ama guildsiz kaldım, çok şey değişmiş. Icewatch - Defiant'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 icewatch defiant da coexist guildi var. İlgilenirsen sayfasından başvuru yapabilirsin. Şuanda pve progress ta endgame e dayanmış durumdayız. Guild Coexist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Xenocide said: ulen şu meh çekenlere soruyorum, paralıyken oynuyomuydunuz da f2p olunca meh çekiyonuz hı? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar