senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kılda keramet olsa maymunlar evliya olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Multisini bilmiyordum.. Bodygroom pro aldim ozel bolge icin.. Kil yok zaten vucutta da koltuk alti ve o diger yer icin cilgin memnun kaldim. Ne kadar sert yaparsan yap tisss hic tahris etmiyor balls dahil.. Tavsiye.. Evetttt bunuda paylasinca artik aramizda sir kalmadi.. Dokulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hepsiburadada yuzyilin yorumu var bodygroom icin lol. edanali said: alet başarısız desem 29.10.2012 Erkek (55), SEYHAN/Adana/Türkiye fiatı uygun, piyasadan bayağı ucuz, alet çok şirin amaaa eşim sırt kıllarım için 3 saat uğraştı, sanırım bıçaklarını bıçakcı da biletmek lazım, başarısız bir ürün, marka için üzüldüm Bu yorumu faydalı buluyor musunuz ? Evet (16)Hayır (23) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Adamin sirti amazon ormani gibi riza baba, agac kesmeye kalkinca dogal yasami koruma orgutleri ayaklaniyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yok ucuz diilki. Birde kil mil dinlemez cok guclu.. Yanlis kullaniyor tip bide bicakcida ne biletiyor bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Perfectionist said: Kanuni said: Bodygroom (tu) Multigroom (tu) body mi multi mi daha iyi vucut için ? sakal falan genelde traş makinesi yerine jel+traş bıcagı tercihim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.usa.philips.com/c/bodygroom-pro/294488/cat/en/ Bunu aldim yeter. Super her yer icin ideal. Sakalida kisaltiyor sorunsuz. Zaten jilet yuzde bir numara. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/philips-bg-2028-bodygroom-erkek-vucut-bakim-kiti/productDetails.aspx?productId=sgphbg2021&categoryId=26012161 http://www.gold.com.tr/philips-tt2021-bodygroom-erkek-vucut-bakim-kiti_u hangisini önerirsin, aslında pek bir fark yok gibi aralarında, 2021 olanda sırt için ekstra aparat var da, aradaki fiyat farkına değecek bişey var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kendi kullandigimi tavisye ederim siddetle. su ikisini bilemedim sanirim eski versiyon. linkte verdigime bak iki tarafinda da kesici bicaklari var farkli. dusda suyun altinda vs kullaniyorsun kendim kullandim ve test ettigim icin herhangi bir bolgene zort diye dalabiliyorsun korkusuz. vucudumda kil olmadigi icin goguste sirtta ne kadar sirta erisilebilir bilemedim acikcasi. sirt yardimsiz sanki zor ne alirsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 TR satışı yapan yer var mi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Esh said: 5 kavanoz bal da 100 lira bak Gel vazgec sen atmaca stayla gogusten .. De 56 kilo ne abi aaa kas yoğunluğu sdfsdf şimdi 64-65 civarında 1-2 kilo daha hacim kaybetmeden düşürürsem tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 walla ben bilerek almıyorum kılları, yazın çok faydasını görüyorum istediğin gibi güneşlen tşört direk deriye temas etmiyor, hava koridoru oluşuyor sdf bir tek sırtta çıkanlar hoş olmuyor onları da bir kere lazer yaptırmıştım yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 üç tane bodygroom'u var philips'in, ben düz bodygroom olanını almıştım. kanuni'nin kullandığı pro. bir de orta versiyonu var. http://www.usa.philips.com/c/body-groomers/294478/cat/en/ açıkçası ben taraklarını kullanmıyorum, o yüzden yetiyor düz versiyonu. ama media markt'ta prosunu görsem onu alırdım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bodygroom dediginiz bizim berberlerin enseyi traşlarken kullandığı ve koyun kırpma makinesinin yakışıklısı değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 arabada traktorun yakisiklisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 tüy dokücü kullanıyodum ben hep bıktım artık bide ağda yaptırmıştım komple yarışmadan önce bi daha mikseler yaptırmam ebem kaydı, alayım şu zımbırtılardan bi tane bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sifir aliyor jilet gibi oyle boyle degil sasirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sonrasinda gurlestirmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gürleşir abi, sakın almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gürleşsin, lazer kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 lazer için gürleşmesi önemli değil kılın kalın ve siyah olması önemli aksi taktirde yoketmek uzun sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 alınca kalın ve siyah çıkıyo işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi niye gurlessin bu bir mit herhalde. 40 yasindayim senelerdir sakal trasi olurum hala yarim yamalak cikiyor. Agacmi ki budadikca asi oldukca gelissin. Sanki tarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 o senin yetoluğun :D ahasdadszxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar