Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allahım gördüğüm en seksi kadın. esmer ve at kuyruklu kadınlara resmen zaafım var. Saça bak simsiyah. Bu ne böyle ya.

http://www.youtube.com/watch?v=ibPPcB8QePc
Mesaj tarihi:
Bu şekilde serbest hareketlerin smith machine e göre avantajı ne? İnternette "denge kasları" gibi bişey okudum, aslı nedir?

Squatı, calf rise ı bide shoulder pressleri smithte yapıyorum, yok yapma denilecek bi durum var mı?
Mesaj tarihi:
Hani su diz hizasinda masa Flat Bench'e tek el ve dizi dayayip domalir pozisyonda , obur ayak yerde iken, obur kolunla dumbell'i kendine cektigin pozisyonda 55kg alinabilir. Yukari anca gogus basilabilir. O da her yigidin harci degil.
Mesaj tarihi:
Burak, diğerinde hiç hata yapmadan yapıyorsun ve daha fazla ağırlığı arttırıp deneyebilirsin, free'de denge kasları olayı var evet ama tehlikeli bana kalsa ve birinin yardımı ya da desteği olmadan arkanda istediğin gibi ağırlık yükseltemezsin. Zaten bu kadar makinalaşmışken herşey, makinada düzgün düzgün yapmak en güzeli bence
Mesaj tarihi:
makinelere o kadar öcü olarak bakmıyorum artık. ama istediğim açılarda kaldırabilmek için genelde makinesiz çalışıyorum. smith machine omuz press için iyi değil çünkü ağırlığı yukarı doğru düz bi çizgide kaldırmaya zorluyo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...