Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Lurk 8/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mezar taşına yazmışlar; Blekays dedim, dedim inanmadınız. Bak ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi canavar eylediniz beni şeker gibi insanım ben normalde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi bu Seqo da iyi adam aslında bak ilk mesajları falan ne kadar naif, sonradan her haltla alay eden pati tipitipleri yüzünden evrim geçirdi böyle oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Değil ya, adamın ilk mesajları şu eksende gidiyor said: Ben otoyolda yarışır önüme arkama arabalar koyar hem milletin yol hakkını gasp ederim hem de canını tehlikeye atarım. Çünkü pahalı arabalar sahibiyim bu benim hakkım. Naif maif değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Milletin can guvenliğini düşündüğümüz için gece 2 de arkamıza 6 jeep koyup arkadan gelen araçları 80 km hızda sabitleyip önümüz boşalınca tamamen gaza oturuyorduk. O kadar katiliz yani. Ha o zamanlar f1 pisti falan da yoktu. Bak nasıl pistlerde gazlıyoruz şuan:) sizin gibi gençleride pistlerde görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Anam black .. Run! Valla bi forumda gecirdigim en eglenceli zaman su sahte forum resmi ile seq in bana cektigi videolu gundu :) Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?18,7256611,page=1 Abi... tyildirim said: Şu galiba? Yanlış hatırlamıyorsam adı Tolgardı. Aynı zamanda F458 ve Nissan Skyline GTR'ı vardı orada onlarında fotolarını çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 of adam karakter kasmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 SADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi niye hemen patlattınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Enteresan bir şey buldum. Biraz önce düşünüyordum. Kas inşası için caloric surplus a gerek var. Yağ oranı yüksek insanlar kalori kısarak ve de çok fazla insulin i zıplatan şeyler yemediğinde yağ hücreden kolayca çıkabildiği için ihtiyaç durumunda kullanılıyor. Kişi bir şekilde kalori kıstığı için ihtiyaç duyuyor ve yağ hücrelerinden yağ da çıkabiliyorsa ordan gerekli kaloriyi alıp gerekli bazal kaloriyi buluyor. Sonuçta bunu doğru yaparsanız saf yağ yakmış oluyorsunuz. Bende düşündüm aynı şey kas inşa etmek için geçerli olabilir mi? Çünkü oda ihtiyaç ve gerekli proteini ve karb ı verdikten sonra yine düşük kaloride beslenebiliyorsunuz. Bu bir gerçek. Böyle bir durumda yağ oranı yüksek bir kişi kas inşası için gerekli olan kaloriyi yağ depolarından alabilir mi diye düşündüm. Biraz araştırdım. Piskopat Lyle bu konuyu da incelemiş. http://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/adding-muscle-while-losing-fat-qa.html Okumaya üşenenler için özet geçiyorum. Evet bu mümkün. Fakat sadece yağ oranınız düşene kadar. Kas inşa etmek hiç bir zaman yağ yakmak kadar kolay olmayacağı için şöyle bir durum var yaktığınız yağ inşa ettiğiniz kastan kg bazında daha fazla olacağı için yağ depoları azalıyor ve bunu belirli bir süre yapabiliyorsunuz. Biraz da kas inşa etmiş oluyorsunuz. Bu çok önemli bir bilgi bence çünkü yağ oranı yüksek insanların kas inşa edeyim sonra yağ yakarım olayına girmesine gerek yok. Sadece düşük glisemik indeksli kaliteli karblar ve yeterli proteini alıp kalori kısmaya başlayabilirler. Gerçekten vücudunda yağ kalmadığı zaman kas inşa etmeye devam etmek istiyorsa birazcık fazla kalori almak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kas yapayım yağları sonra yakarım diyeni görmedim zaten yağ yakayım diye aç kalıp 1 saat kardio yapıp sonra kas yaparım diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 karbo>yağ>protein göre harcanıyor 3ünü de harcıyorsun enerji harcarken o yüzden vucuda girişleri kontrol etmek gerekli herşeyden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben forgiver biliyo diyorum inanmıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 o kadar ince ayrıntılardan bahsediyordunuzki, amatör sporcunun bunu yapma ihtimali yok. önce kas yapayım, sonra yağ yakarım diyen zitrilyon tane sporcu var bu arada. aldığınız kaloriyi "birazcık" arttırmayı da nasıl uygularsınız orası da muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eat clen tren hard rest well gerisini yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bu bölümdeki çoğu insanın problemi o. o kadar incik boncuğa takılıyosunuz ki adam gibi idman yapan yok. 5kg bench press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Killer haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 5kg bench press nasıl oluyor Killer bar zaten 20 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 O basar 2.5 luk pembe dumbbelle gormusler benchde.. Omuz sakatken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Soris said: 5kg bench press nasıl oluyor Killer bar zaten 20 kg 5-5 agirlik olarak denilen karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben neden gelişemiyorum anladım ya. yani günümün 1/24'ünü sadece spora ayırıyorum. Yani bir yaşam standardı yapmam gerekiyor sporu yemek yemek su içmek gibi diye düşünüyorum. 1 saat spor yapayım az yiyeyim bütün gün masa başında oturup iş yapayım diyince bi bok olmuyo anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 dovmeden dolayi daha 3 gun daha no idman uhuhuhu 10 gunde abs yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Caps ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar