senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hyperlisiyla da cikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.flexonline.com/sites/flexonline.com/files/styles/node_image/public/cutler-dumbell-row-water.jpg?itok=wax36ILv abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 f4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Jay cutler :P Miracle son of steroid god.. Mr olympia vs. O kollar 60 cm e yakin kendi sitesinde var olculeri pofidik abilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Soris said: Cons said: reis hydro builder kullanıyomuş https://pbs.twimg.com/media/BSc6VROCYAAo-9H.jpg ahahah :D akslgakslşgka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 56cm mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 71- 72 kiloyum su an. 40 kilodan yukarı arttırarak 10 set 3 tekrardan squat yaptım. en son 90kg ile 1 tekrar yapabildim. - eeee? mutluyum, huzurluyum. (şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Yahu benim sol kol belirgin şekilde daha güçsüz napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 osbiri solla yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şaka bi yana öyle bi muhabbet var gerçekten. sol eli aktif kullanmak hayatın içinde etkiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eve bar taktim (bu) sonunda de soyle bir sorunum var cok alcakta duruyor, 180 boyum, barin yukari cikinca kafami duvara vurmamak icin koydugum son yukseklik 190 falan sandalye destekli vs olan hareketleri yapamiyorum dogal olarak chin up yapiyorum 3x5-6, sonra 4 2 1 diye gidiyor, kollar tabi beni kes diye bagiriyor ve sonraki hareketlere guc kalmiyor baya baya pullup tabi ki daha da zor daha kolay ve orami burami sakatlamadan yapacagim alt seviye hareket lazim ne yapayim kilo vermek disinda, soyle bir progressi takip et %100 calisiyor dediginiz bir sey var mi masanin altina gecip inverted pullup haric, baydim artik ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 P90x gogo Bu arada ben de o bara bakıyorum da 138cm benim koridorun genişliği, işime yarar mı? Yoksa kendimi çektiğim gibi kayar elime mi gelir? Ha bir de vidalama, duvar delme işi falan var mı? Sanki apartlarını vidalayıp demiri araya yerleştiriyorduk onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 3x5-6 4 2 1 dediğin tekrarlar ilerlemeye çok açık ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 var mi acik isimleri hareketlerin ilacli indirme yapmaya usendim -_- bendeki sanirim bir kisasi 80 cm mi ne kapi araligim sadece sikistiriyorsun yanlara dogru uzatarak (iz birakiyordur tabi) gevserse kayiyor tabi, baska bir tanesinde kicimi kiriyordum mesela cok dikkat etmeden asilinca da uc gundur baya saglam hissiyat veriyor seksen kilonun kapiya bindirdigi yuk etkisini gosterene kadar gidecek gibi -- bir seyi 6x6 tamamlayabildikten sonra gitsem daha emin olacagim yapamiyor muyum :( oluyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 tiLi said: 3x5-6 4 2 1 dediğin tekrarlar ilerlemeye çok açık ki zaten squat pek deneyimli oldugum bir hareket degil. daha önce denedigim kilolar da hep 50 - 60 civarında idi. çok degil tabi aslında 90 kilo ama yine de bir başarı benim için. şimdi yukarı baktım da, bana yazmamıs da olabilirsin o dedigini sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kapıda wide grip hiç olamadığı için sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Şu squatı da bi ben ağır yapamıyorum herhalde. Leg press'i, farmer walk'u falan fantastik kilolarla yapıyorum, omzuma 100 kilo insanı alıp oturur pozisyondan kalkıyorum ama iş halteri alıp squat yapmaya gelince daha 40 kg geçmişliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 pull/push gunleri larak yapan bi ben miyim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Black_Hand said: tiLi said: 3x5-6 4 2 1 dediğin tekrarlar ilerlemeye çok açık ki zaten squat pek deneyimli oldugum bir hareket degil. daha önce denedigim kilolar da hep 50 - 60 civarında idi. çok degil tabi aslında 90 kilo ama yine de bir başarı benim için. şimdi yukarı baktım da, bana yazmamıs da olabilirsin o dedigini sanırım :/ sen de iyi çalışmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 pull push legs yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Koşu bandında koştuktan sonra squat yapmayın abi resmen sakatlanabilirsiniz bu aptal koşu bantları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben koşu bandında squat yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 squatta agirlik artirinca trapezler cok eziliyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Jaegerjaquez said: ben koşu bandında squat yapıyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 dışarda koşun abi , doğayla iç içe olun, her şşeyiniz yapay yahu. sdgdsghs şaka bir yana daha faideli sanki. hava her ne kadar soğuk olsa da yerler buz olmadığı sürece anıttepe de koşmuştum baya. şekilli ve seksi kalflarımı buna borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar