Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 150 tane yaptım dün bundan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 p90xte tony abinin yaptığı ısınma şeylerini yapıyorum ben bayadır hiç ağrı vb. çekmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nası bişey? Hiç izlemedim p90x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 PrudenT said: p90xte tony abinin yaptığı ısınma şeylerini yapıyorum ben bayadır hiç ağrı vb. çekmedim ya omuz ısınması önemli cidden, neler yapıyor tony dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 nasıl tarif edicem bilemedim http://www.youtube.com/watch?v=_Alz6-7L2rk hoplayıp zıplama kısmı var başta onu atla 3.dkda göğüs bel vs başlıyor omuz-kol 5.dkda falan başlıyor 8e kadar falan sanırım. baya ısıtıyor o 5te giren ilk kısım zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 axedice said: İki soru. 1) Standing dips mi daha iyi, iki bench arası dips mi? http://nerdfitness.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2009/09/chest_dip.jpg vs. http://www.fitness-muskelaufbau.net/img/dips.jpg Bence birinci resimdeki omuzu zorluyor. Ikinci resim Arka kol icin. 1. resimdeki beni de zorluyor. Belki nizami yapamiyorum bende. 2.ciyi rahat severek yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 omuzda sıkıntı yoksa adam gibi dips daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oha alpaya bak ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hunty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bodybuilding Motivation - Pain is Temporary Dips with with 80kg 176 Lbs of iron chains around my neck. http://www.youtube.com/watch?v=D05YhU6kVMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Absolut said: Bunu yaparken omuzumu sakatladım işte ben. oha o nasil oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ya ben simdi 2 tane kısa bar aldım bide 80 kg agırlık aldım neler yapabilirim sdf uzun bar da alırım 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 valla sürüyle hareket yazabilirim sana. biceps, triceps, omuz hareketleri geliyor ilk aklıma kısa bar ile. uzun bar ile göğüs ve sırt da girersin. finalde barbell rowing yaparken fıtık atıp ölürsün. worst case scenario. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 arkadaşa musclepharm combat muzlu protein tozu satın aldım, arada açıp 1 scoop denedim. OLACAK İŞ DEĞİL LAN!!! muhteşem bir tadı var. kesinlikle tavsiye ediyorum buradaki herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 olay agırlıkmıs ya inanılmaz zevk alıyorum , kas agrısı hissetmeyi özlemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nekro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yazilsana salona abi madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hakan Yılmaz Merhabalar,Benim 5 ay içinde 3 cm uzayarak 10 kilo vermem gerekiyor antreman konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Uzamaya yardımcı omega3 alıyorum ve bu hafta haftada 2 gün olmak üzere yüzmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sporcu adamin iq su dusuk olur. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hahahaha 3cm niye lan 1 70 e mi tamamlayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Beyler protein tozu olmadan calışıyorum 1.5 yıldır. Protein tozu almak istiyorum ama açıkcası ilerde sarkma yapmasından korkuyorum. Protein tozunun zararı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 penisin kurur, testikullerin duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 SALAM MEN AZERIYEM VE AGIRLIG KALDIRIYIORUM VUCUT GENISLETMEK ISDIYORUM VE ANTIRMAN YAPIYORUM ANTIRMAN ZAMANI SU ICMEK OLARMI LUTFEN SORUMA CVB VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Cons said: Beyler protein tozu olmadan calışıyorum 1.5 yıldır. Protein tozu almak istiyorum ama açıkcası ilerde sarkma yapmasından korkuyorum. Protein tozunun zararı var mı ? FİT KALMALISIN KAS YAPMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Cons said: SALAM MEN AZERIYEM VE AGIRLIG KALDIRIYIORUM VUCUT GENISLETMEK ISDIYORUM VE ANTIRMAN YAPIYORUM ANTIRMAN ZAMANI SU ICMEK OLARMI LUTFEN SORUMA CVB VER ORÇUN JSDFAIASDMSÖADFASSA BİTANE AZERİ ROİD GRUBUNA KATILMIŞTIM AYNILARI VARDI LAN LSDSFFSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 AZERİ ROİD AYİNİ İŞEMELİ SIÇMALKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Sonraki 72.sayfa (Toplam 82 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 omuzda sıkıntı yoksa adam gibi dips daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oha alpaya bak ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bodybuilding Motivation - Pain is Temporary Dips with with 80kg 176 Lbs of iron chains around my neck. http://www.youtube.com/watch?v=D05YhU6kVMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Absolut said: Bunu yaparken omuzumu sakatladım işte ben. oha o nasil oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ya ben simdi 2 tane kısa bar aldım bide 80 kg agırlık aldım neler yapabilirim sdf uzun bar da alırım 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 valla sürüyle hareket yazabilirim sana. biceps, triceps, omuz hareketleri geliyor ilk aklıma kısa bar ile. uzun bar ile göğüs ve sırt da girersin. finalde barbell rowing yaparken fıtık atıp ölürsün. worst case scenario. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 arkadaşa musclepharm combat muzlu protein tozu satın aldım, arada açıp 1 scoop denedim. OLACAK İŞ DEĞİL LAN!!! muhteşem bir tadı var. kesinlikle tavsiye ediyorum buradaki herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 olay agırlıkmıs ya inanılmaz zevk alıyorum , kas agrısı hissetmeyi özlemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yazilsana salona abi madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hakan Yılmaz Merhabalar,Benim 5 ay içinde 3 cm uzayarak 10 kilo vermem gerekiyor antreman konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Uzamaya yardımcı omega3 alıyorum ve bu hafta haftada 2 gün olmak üzere yüzmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sporcu adamin iq su dusuk olur. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hahahaha 3cm niye lan 1 70 e mi tamamlayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Beyler protein tozu olmadan calışıyorum 1.5 yıldır. Protein tozu almak istiyorum ama açıkcası ilerde sarkma yapmasından korkuyorum. Protein tozunun zararı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 penisin kurur, testikullerin duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 SALAM MEN AZERIYEM VE AGIRLIG KALDIRIYIORUM VUCUT GENISLETMEK ISDIYORUM VE ANTIRMAN YAPIYORUM ANTIRMAN ZAMANI SU ICMEK OLARMI LUTFEN SORUMA CVB VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Cons said: Beyler protein tozu olmadan calışıyorum 1.5 yıldır. Protein tozu almak istiyorum ama açıkcası ilerde sarkma yapmasından korkuyorum. Protein tozunun zararı var mı ? FİT KALMALISIN KAS YAPMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Cons said: SALAM MEN AZERIYEM VE AGIRLIG KALDIRIYIORUM VUCUT GENISLETMEK ISDIYORUM VE ANTIRMAN YAPIYORUM ANTIRMAN ZAMANI SU ICMEK OLARMI LUTFEN SORUMA CVB VER ORÇUN JSDFAIASDMSÖADFASSA BİTANE AZERİ ROİD GRUBUNA KATILMIŞTIM AYNILARI VARDI LAN LSDSFFSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 AZERİ ROİD AYİNİ İŞEMELİ SIÇMALKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar