Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aralar herkes kosar oldu. Nike programiyla 6-8km arasi artistlik yapanlar mevcut.

Donunce bi 15 koyayim da facebook senlensin.

1.75 , 64kg in nimetinden faydalaniyim.
Mesaj tarihi:
aynen, kasmıcaksın ortalaka 6.5-7 km arası jogging yapıcaksın.
interval de iyi değil ilk başlarda, belki ilerde kondisyon için falan lazım olurda herkese uymuyor.
onun yerine bitime 500 metre kala depar koymak daha iyi.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Rotweiler said:

Her zaman diyorum: Beyinsiz bb vücudunu, daş gibi fitness vücuduna, 15km non stop koşabilen bir bünyeye tercih ederim.

ya burada senin yazdigin anlatmak istedigin tam tersimi yoksa sen beyinsiz lop bb vucudunumu tercih ediyorsun ?

tam tersi.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Bu arada kosu da teknik bi olay. Nefesini hizini ayarlamayip surekli sprinte kalkarsan yanarsin lol. 2km de pilin biter.

su abi + sigara tabi 1-1.5 km gg oluyorum

edit: var mi bi antreman tarzi bisey veya nefes egzersizi falan mi yapmak lazim?
Mesaj tarihi:
antrenman tarzı falan yok öyle takıntılara girme.
bir süre hafif tempoyla koş
2 hafta sonra biraz ama biraz hızlandırırsın.
sonra mesafeyi uzatırsın ilk ay. kilonu vücudunu bilmiyorum ama 6 km civarı ideal.
ondan sonra da zaten vücudun gerekli olanı kendi kendine yapar. yok öyle fazla nefes almayayım yok uzun nefes alayım falan dert edersen daha kötü. zamana yay gitsin.

şimdi koşudan geldim misal 8.75 km koştum.
ben de sarma sigara içiyorum mesela :D
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

antrenman tarzı falan yok öyle takıntılara girme.
bir süre hafif tempoyla koş
2 hafta sonra biraz ama biraz hızlandırırsın.
sonra mesafeyi uzatırsın ilk ay. kilonu vücudunu bilmiyorum ama 6 km civarı ideal.
ondan sonra da zaten vücudun gerekli olanı kendi kendine yapar. yok öyle fazla nefes almayayım yok uzun nefes alayım falan dert edersen daha kötü. zamana yay gitsin.

şimdi koşudan geldim misal 8.75 km koştum.
ben de sarma sigara içiyorum mesela :D

abi bende etkisi daha fazla oldu galiba :/
boy 1.85 kilo 71-72 arasi
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

bu olay nerden sikti simdi ?

kosu aletinde cok gordum 100kg top gibi sisman, sifira yakin kasli adami 10-15 kg kosarken.

ne alakasi var simdi onu anlamadim tam.

isteyen kosar ustune duserse. aliskanlik ve kondisyon meselesi.

ya işte bi bok sanıyolar koşmayı.
kaslı olanların koşamıcağını falan zannediyor kompleksli hıyarlar.
biz koşmayıda iyi biliriz
Mesaj tarihi:
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/503/Do%c4%9fuma%20iki%20hafta%20kala%20v%c3%bccut%20geli%c5%9ftiriyor/article-2425461-1BE8FF20000005DC-233_306x598.jpg

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/73503/2/1/24751642/doguma-iki-hafta-kala-vucut-gelistiriyor
Mesaj tarihi:
Valla 40 yaşınızda bir gün once bir yetmişlik içip ertesi gün 10kmyi 70 dakkanın altında koşup sonra bütün gün bebeler ile oynayın akşama da gene 70lik masaya oturun ondan sonra atıp tutun :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...