bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ileride 240lb yerine meme yapsaydım keşke diyecek garibim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kız mhp li abi normal o basabilir 100kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kolu 50 cm degil yani o acidan. milletin hangi kas grubunun daha guclu oldugunada artik karar verir oldukda ondan garipsedim. nerden bilecez abi kim ne yapar yapamaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hayatımda izlediğim en aptalca 2 videoydu sanırım. kızınki hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kız senden güçlü ama sen ordaki matruşkayı bile açamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yani klasik patibok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Rotweiler said: Her zaman diyorum: Beyinsiz bb vücudunu, daş gibi fitness vücuduna, 15km non stop koşabilen bir bünyeye tercih ederim. bb vücutlu, hatta iri vücutlu birisi 15km gayet koşabilen bir bünyeye sahip olabilir. oluyor, olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 leg dayden kaçan bbler gördüm ne koşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 burdakilerin çoğu koşamaz, bikaç gerçekten spor yapan adam dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Katılamıyorum Emre sana. %99u dediği gibi leg dayden koşarak kaçıyolar. O nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 15km kosmak stamina isi, str degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Rotweiler said: Her zaman diyorum: Beyinsiz bb vücudunu, daş gibi fitness vücuduna, 15km non stop koşabilen bir bünyeye tercih ederim. ya burada senin yazdigin anlatmak istedigin tam tersimi yoksa sen beyinsiz lop bb vucudunumu tercih ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 15km koşarsın ben koştum bi kere geçenlerde kekoluk yapıp 1 hafta nefes alıp veremedim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 stamina kazanmak çok mu zor? kiloluyken dahil kazanılır. 1 hafta 3km koşup , abi öldüm diyip 15 km yi gözünüzde büyütmeyin. yapmadığınız şeyler üzerinden yorumlara devam ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 stamina kazanmak zor. şişkoyken kazanmak daha da zor aptalsan en zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben 10km koşuyorum lan her gün 90 kiloyum 1.78 boy. azmederseniz hiç zor değil. 3 gün öncesinden biraz az olsada kayıtlı misal http://imgim.com/987incij6404706.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 her gün 10km koşup 90kiloysan yediklerini yakıyosundur sen anca şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu olay nerden sikti simdi ? kosu aletinde cok gordum 100kg top gibi sisman, sifira yakin kasli adami 10-15 kg kosarken. ne alakasi var simdi onu anlamadim tam. isteyen kosar ustune duserse. aliskanlik ve kondisyon meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yok lan yağlarda gidiyor diet falan yapmıyorum hiç ama ufak ufak kilo veriyorum. 108 kiloydum lan spora baslamadan önce borumu. gerçi kassız da değilim pehlivan gibiyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fin said: stamina kazanmak zor. şişkoyken kazanmak daha da zor aptalsan en zor. sanssizsansli said: ben 10km koşuyorum lan her gün 90 kiloyum 1.78 boy. azmederseniz hiç zor değil. 3 gün öncesinden biraz az olsada kayıtlı misal http://imgim.com/987incij6404706.jpg edit :typing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ha suda var 15 km kosuyor olabilir ama 100 metre yuzemez, 20 dakika basketbol oynayamaz, 25 merdiven cikamaz ornegin. bunlar cok farkli seyler. neye alistiysa vucut onu en kolay ve en az enerji ile yapamaya megilli cunku. kabaca kondisyon bu zaten. ama vucudu kosmaya alismis bir adam icin super kondiyonlu bu adam it gibi yuzer cilgin gibi futbol oynar denemez cunku bambaska kas gruplarinin meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 birader yüzmek tekniktir, nefesi düzgün alıp verirsen gayet yüzersin. yarım yamalak iş yapmayın, 1 hafta yapıp bırakmayın devam edin, sonra görürsünüz ki imkansız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abicim ornekler onlar. kosuda tekniktir. ne alakasi var ? kosmak teknik isi degilmi ? nefesin onemi yokmu adimin vs nin.. kostun oldu omu yani. birde oku anla az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yarım yamalak yapılmaması konusunda hak veriyorum. düzen şart ya işte her hafta 1-2 gün 5-6 km zorlasa insan 2 ay sonra piüü. kanuni ben yüzerkende iyiyim basket oynarken de koşarkende futbol oynarken de. benim bünye at gibi ya :D ama kilo var işte bilmiyorum artık tiroid midir nedir hiç doktora gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ne kadar guzel abi iste cok sanslisin.. bende 16-27 yaslari arasinda her bir boku yapardim. yuzer kosar basketbol oynar tenise takilir, dalardim. aksam cikar keyfime bakardim. bunye ve aliskanlik ve isin uzerine dusme meselesi hersey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar