PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 versene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ozele gelin post attırmayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Neden? Korkuyor musun? YÜREĞİN YETMİYOR MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yemini var buraya post atmiycam ayagi :D ama post attirmayin diyip gene post atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 samaella said: Melih coloğlu kim yahu ? öyle memem olsa camdan atlarım http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-cover-model-transformation.html?mcid=faceweekly helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/melih-cologlu-ile-roportaj-41919.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 adam dağ gibi duruyor. Zaten şu olayı 180 cm den uzunlar yapsın ya, belime kadar gelen tipler var cep çakısı gibi geziyorlar ortada :D Bir de şu zincirler falan boyna takıyorlar çok işe yarıyo sanki bir kaç videoda daha gördüydüm. Bizim buralarda yok sanırım böyle bir olay. Vinç tekerleğine balyozla vurmak, tekerlek iteklemek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Selamlar. Kisa sure once spor salonuna yazildim, Verdigim kiloda kas da kaybetmisim, protein destegi alayim diyorum hani aksam et yiyemedigim zamanlarda en azindan, spordan sonra iceyim diyorum bir olcek. Ama en iyisi hangisi olur? Tonla marka var. Esim de icecek bu arada. Ona gore bir urun tavsiyesi super olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 hepsi aynı işte protein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ben protein7den alıyorum optimen, hem internette genel hem de burda fena değil deniliyor. Hatta bak eşim de kullanacak demişsin kampanya var bayan multivitamin için http://www.protein7.com/urun-en-iyi-protein-tozu-gold-standard-whey-5lbs-2273gr-kas-gelistirici-1-2.html#.Uit9NcYmsbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 2 kilo için 160 lira çok değil mi lan 250 gram protein almam lazım günde, 8 günde biter, günlük 20 milyona et alır yerim lanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Sparkcaster said: 250 gram protein almam lazım günde Hafþór Júlíus Björnsson müsün panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 kanka vücut ağırlığının 2.5 katı protein lazım işte gram olarak 100 kilo olsan 250 gram protein ediyo o adam 190 kilo, her gün bir kuzu çevirip yiyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ama ismim Hafþór Júlíus Björnsson olsaydı heralde gider istanbulu üstüme yapın lan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 1.5 katı değil miydi o 2.5 olmaması lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 2.5 eah be.. arti hepsini protein tozundan alip intiharmi edeceksin :D abi 1-1,5 yeter bizlere. 150 gr al iste miss. 2.5 kat ciddi rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 arkadaşlar gluten ve süt ürünü içermeyen protein takviyesi varmıdır yardım lütfen, günlük tüketmem gereken seviyede sorun yaşıyorum, dışarıda hazır gıda yiyemez oldum resmenü, çoğunda ya gluten var yada süt katkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ne sacma bu oranlar ya , 72.6 kiloyum tömömön 145.2 göröm pörötöön ölmöloyöm yöksö böyöyömöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bize öyle bilgi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Proteinin kilo başına bir gr alınması yeterli midir normal spor için? (haftada 5 gün aktivite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ya karnınız acıktıkca yiyin işte ya ne kasıyonuz her yemekte protein olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 How much do you need? Step on a scale and be honest with yourself about your workout regimen. According to Mark Tarnopolsky, M.D., Ph.D., who studies exercise and nutrition at McMaster University in Hamilton, Ontario, highly trained athletes thrive on 0.77 gram of daily protein per pound of body weight. That's 139 grams for a 180-pound man. Men who work out 5 or more days a week for an hour or longer need 0.55 gram per pound. And men who work out 3 to 5 days a week for 45 minutes to an hour need 0.45 gram per pound. So a 180-pound guy who works out regularly needs about 80 grams of protein a day. bak profun yalancisiyim. bilimsel gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 100 kg bizim gibi highly trained atleth olmayan adam 5 gun calissin gunde 1-1,5 saatten standart 121 gr protein yetiyor. bilimsel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yahu ben haftada 2 veya 3 gün anca çalışıyorum. 250 gram almam ben 100 150 gramlık ölçek bana yeter sanıyorum. eşime de 50 gr kafi zaten. teşekkürler cevaplar için. bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 gunde 100 gr protein demek 500 gr et ve/veya urunleri demek. tavuk et balik yumurta sut gak guk protein ihtiva eden urunler. protein tozundan alacaginiz ekstra max 2 olcek olsun. 1 olcek spordan sonra en ideali.. baktin yemek yiyemedin bir tane de extra atabilirsin gun icinde. gerisini dogal alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar