Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 1.77 boy var, 65 kilo var. bende de gobegi gorursun egilince kivrilinca falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 BALANARHUSEYIN said: senko said: benimde benzeri bi sorum olcak 1.78 boy / 76 kilo var. 95'ten 76'ya dustum kardio ile ama hala gobek var. bu gobek simdi kas yapinca mi gitcek yoksa daha kilo vermem mi lazim bir de kas yapmak icin ideal kilo ney benim boyum icin? göbeğin tedavisi basit no şugar yes yulaf pzt'den itibaren siki bir diyete giricem, 78 olmusum zaten, nasil basardiysam. 70'e dusmeye caliscam 1 ayda. o zaman gobek gider sanirim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Beslenme şeklin çok önemli. Nasıl bir diet yapıyorsun? Ekmek, börek, pilav, şeker vs. tamamen keseceksin, abur cubur zaten yemiyorsundur. Spor yapıyorum yakarım ne de olsa diye bol yemeyeceksin, yalnızca yağsız ızgara et tavuk ve salata tüketeceksin. Süreki aç gezmen ve aç yatman gerekiyor, karnın çok guruldarsa su iç bastırsın :P Aç kaldığın ve buna dayanabildiğin sürece göbek gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 95'lerden dustum buraya :) aksam yemeklerini tamamen kestim. sabah kahvaltida yarim paket eti form yerim cayla beraber, oglen de salata abanirim yagsiz tavuk barindiran. aksam cok cok acikirsam yine cay+eti form dayarim azcik. icecek soda disinda bisi icmiyorum gibi bisi zaten, cola vb cikardim tamamen. seker, tuz bayagidir yok hayatimda. ama alkol cok problem yaratiyor iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Evet baya iyi inmişsin aslında aferim. Alkolü yazmayı unuttum, bide tek başına da içilmiyor illa yanında fındık fıstık. Tamamen kesiceksin o muhabbeti, özellikle birayı. GERGE ol biraz şarap iç sadece das. Onu da ortam olunca iç, evde kesinlikle içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sporda da genelde 550-600 kcal yakiyorum 1saat full kardio ile. simdi bir de aksamlari bisiklete binmeyi planliyorum bi 150 - 200 de ordan yakabilirsem, gunluk ekstradan 750-800 kcal yakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bu arada eti form yerine ulker form sec; neden? Cunku eti formun icinde yag yok yaziyo , seker var, ulker formda ise seker yok yaziyo, tatlandirici var onun yerine. Ulkerin diyet cizi si var mesela o iyi baya. Eti formun da yulafli yuvarlak olanlari iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sarap icip sonra pati bulusmalarinda entel entel konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 istesem de entel entel konusamam merak etme :) yok ya tamamen kesmeye caliscam alkolu, ama iste ortama gittiginde de icmeden cok zor duruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 senko ben de 40 kilo verdim derinin toparlanmasi zaman aliyor, hala simit gobek var bende orasini gectim ama boyle sadece derinin onde oldugu yerlerde var bi entresan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Jacabo before after koysana. Seni +40la hayal edemedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Esh said: Bu arada eti form yerine ulker form sec; neden? Cunku eti formun icinde yag yok yaziyo , seker var, ulker formda ise seker yok yaziyo, tatlandirici var onun yerine. Ulkerin diyet cizi si var mesela o iyi baya. Eti formun da yulafli yuvarlak olanlari iyi. olm kıçı kırık eti formdan 2 gram şeker alsanız yağ oranınız %25 olmaz bi anda, onun yerine vücuda tatlandırıcı sokmanın bir anlamı yok. manyak mısınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Tatlandırıcılar ne kadar zararlı bunu da bi konuşmak lazım aslında. Stevia falan mesela. Ama sanırım ortada net bi bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Stevia tamamen dogal. Gonul rahatligiyla tuketilebilir. Aspartam iste belli ne bok oldugu, cok asiri dozlarda tuketilmesiginde bisi olmaz dense de kumulatif olarak depolaniyo vucutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bileniniz vardır, 2 dilim tavuk göğüs bifteği ortalama kaç protein yapıyor? hassas terazi yok o yüzden belki daha önceden tartan varsa diye sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Yakında kendimle hulka şirk koşacağım ben hazır olun ehauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sanssizsansli said: bileniniz vardır, 2 dilim tavuk göğüs bifteği ortalama kaç protein yapıyor? hassas terazi yok o yüzden belki daha önceden tartan varsa diye sorayım dedim.100gda 20 25 vardır. ama bir ögünde vucuda sokabilecegin protinin de sınırı var. o yuzden sabah aksam ac oturup, oglen 500gram tavuk yerseniz zamanla o kaslar erir. kilo /100 gibi bi gunluk protein almak iyidir diyebiliriz heralde. sabah 2-3 yumurta beyazı atarak kolaylıyabilirsiniz baya herhalde protein alımını direk konuyu anlatan guzel de bi blog buldum ogun bası protein emilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi ben başka bişey sordum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 e dedim işte 100g sinde 20 25 varsa, 2 parca 200g 40 50protein, ama fuzuli protein :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yani işte 2 dilim ortalama kaç grama denk geliyor hassas terazim yok ondan sordum :D tavukcudan aldığımız ortadan kesip dövdürdüğümüz tavuk bu. olmadı bi dahaki tavuk alısımda iki dilim kaç gram oluyo tavukçuda bakarım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 synthesizer said: ama bir ögünde vucuda sokabilecegin protinin de sınırı var. direk konuyu anlatan guzel de bi blog buldum ogun bası protein emilimi Yalnız verdiğin blog bunun tam tersini söylüyor, 1 öğün değil de 1 gün bu max hesabın genel kabulu. Intermittent fastingle yapılan çalışmalardan bahsetmiş, 20 saat yemek yemeyip günlük protein ihtiyacını 4 saat içerisinde karşılayan grupla normal tüketen grup arasında fark yok, hatta başka bir çalışma IF in daha verimli olduğunu gösteriyor. Hani mesela IF in ne kadar etkili olduğu değil ama optimum protein emilimi için çok sayıda öğüne gerek yok, insan vücudu günlük ihtiyacını gerekirse tek seferde alıp kullanabilecek kadar esnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 tabi gunluk ihtiyac yani maintenance vs gymde biraz fark olacaktir. yani 90gr korumaya yetecekse, build icin 120 gerektigi durumda, sınırı zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yan kaslarin ortaya aniden cikmasi fakat gobegin yagliligini korumasi normal mi bir de egzantrik bir rutin var mi allah rizasi icin ya, ne bileyim 2 ayda max 3 gun yapilan yoksa adami olduren ama vucudu platodan cikarabilecek yag yakisim inanilmaz zorlasti ve 74 kiloydum, uc gun is bitirecegim diye eve kapanip tek tek sayarak cop gidalarla beraber yedigim ortalama 2400 kcal 3 kilo aldim lutfen yardim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 içorganları koruma mantığıyla genelde en son göbekten gider yağlar lokal yağ yakımı diye bişi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar