tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sen de bilgilenirsen neden olmasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 olabilir cok iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tiLi said: senko said: Jaegerjaquez said: yüzmeyle body yi bile birleştirisin abi istersen bi sıkıntı olmaz hatta sırf badi yapmaktansa başka şeylerde yapmak yanında çok iyi ben muay thai ye başladığımdan beri deli fark etti vucut sırf body yapıyo olduğum zamana göre yüzme ile body'yi birleştirmek sıkıntı olmaz mı ya daha bikaç gün önce biriyle konuşuyordum da yüzücü kendisi, yüzme kasları ters şekilde çalıştırdığından yüzmeden sonra yapacağın body boşa gider dedi. yüzücü arkadaşın çok bilgiliymiş. foruma davet et kası ters çalıştırmak ne la. üstüne body'nin boşa gitmesi ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ne bılıyım aq adam oyle dedı ıste hatta yuzunce kaslar uzunlamasina uzuyormus ama body yapinca sisiyormus gibi seyler de soyledi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 body'nin boşa gitmesi nedir abi hakkaten. açlık grevi falan yapman lazım komple boşa götürebilmek için heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tiLi said: Nekro said: bu normal yine ya. kas kazanmak icin once yaglanman lazim sonra onlari kasa cevirecen diyen insanlar taniyorum. Kardes simyaci miyiz biz yagi nasil kasa cevirelim. burdaki insanlar normal popülasyonun yarısından fazlası oluyo önce çok ağırlık az tekrarla şişirip yaz gelince az ağırlık çok tekrarla kesmek çizmek ve biçmek var bi de toz alınca şişiyosun badiyi bırakınca sarkıyo Sdfs o kesme olayı da ayrı bir efsanedir harbiden. Dips yap gogsun altini kesersin cizgi cikar falan diyenler ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senko said: ne bılıyım aq adam oyle dedı ıste hatta yuzunce kaslar uzunlamasina uzuyormus ama body yapinca sisiyormus gibi seyler de soyledi sdf ne olur bu adam muhendis deme. yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bir arkadas arnold in sahilde mayolu fotosunu gormus abi bak nasıl sarkmis adamın kaslari diye bana gösteriyor. Adam kaç milyon yasinda insaf bir dusun. Hayır o yasta herkes taş gibi de bir arnold yaglanmis sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 acsin dedesinin gotune baksin ne olmus diye, arnolda niye bakiyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Nekro said: tiLi said: Nekro said: bu normal yine ya. kas kazanmak icin once yaglanman lazim sonra onlari kasa cevirecen diyen insanlar taniyorum. Kardes simyaci miyiz biz yagi nasil kasa cevirelim. burdaki insanlar normal popülasyonun yarısından fazlası oluyo önce çok ağırlık az tekrarla şişirip yaz gelince az ağırlık çok tekrarla kesmek çizmek ve biçmek var bi de toz alınca şişiyosun badiyi bırakınca sarkıyo Sdfs o kesme olayı da ayrı bir efsanedir harbiden. Dips yap gogsun altini kesersin cizgi cikar falan diyenler ah ah. abi pullover yap kesersin çizersin oraları hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.saglikbilgisi24.com/wp-content/uploads/2010/07/facaatmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 wolverinele kavga mı ettin pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çok yaratıcı bir espri olmuş panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 adamın neresi acaba ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 samaella said: http://www.saglikbilgisi24.com/wp-content/uploads/2010/07/facaatmak.jpg bu vücudun hangi bölgesi anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 işte onu diyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 fotoğrafın altı göbek deliğinin tam üstü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bence kulak memesinin arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 adam üçgen vücudu çok yanlış anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 2 kulaç attım hayvan gibi kilo verfim şortlar belimdem düşüyor kemer de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://i.imgur.com/kew9h3x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ronnie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 O adam yere dusse deprem olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ronnie diyince aklıma seda sayan geliyo artık lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Soris said: Farmer Walk; Dün 30 luk dambıllarla 15-20 metre yürüdüm. Ama 40 la yapsam 5 metre yürürdüm muhtemelen. Hangisi daha efektif ? farmer walk ararken bunu buldum da, var benim sağ omuzda ve sol kürek kemüşünde bi abidiklik aynen böyle. http://www.neurologyindia.com/article.asp?issn=0028-3886;year=2012;volume=60;issue=5;spage=532;epage=532;aulast=Jagtap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar