Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 toparlamaya basladım. 6 aya eski halime donerim diye dusunuyorum, malum yaz, yemek yenmiyor. sacım basım dagılmıs lan dayak yemisim antremanda hahah http://i.imgur.com/6AgMf2g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ad3m said: Nasıl ya ahah nesi çirkinmiş anlamadım ben :D mesela hip thrustı da çok seviyorum. o da çirkin baya ama onu kıyıda köşede yapabiliyorum. pull through cable makinesinde gymin ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 belli bir program hazırladım kendime. love handlelarımı gidermek önceliğim olduğu için acaba diyorum ki her gün belirli bölgelerin yanında karın ve bel çalışsam nası olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 monoscope said: belli bir program hazırladım kendime. love handlelarımı gidermek önceliğim olduğu için acaba diyorum ki her gün belirli bölgelerin yanında karın ve bel çalışsam nası olur ? Her gün abs girebilirsin ağırlıksiz çalışırsan. Isınma olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ağırlıksız çalışmak derken abslerimi ağırlıksız çalışmaktan bahsediyoruz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 monoscope said: ağırlıksız çalışmak derken abslerimi ağırlıksız çalışmaktan bahsediyoruz acaba ? Aynen. Sadece vücut agirligiyla core çalışıyorum bende şu ara haftada 5 gün çok abartmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 tiLi said: ad3m said: Nasıl ya ahah nesi çirkinmiş anlamadım ben :D mesela hip thrustı da çok seviyorum. o da çirkin baya ama onu kıyıda köşede yapabiliyorum. pull through cable makinesinde gymin ortasında RDL yapmıyorsun o zaman sen domalmanın kralıdır sadfşlksdf Arınmak lazım böyle duygulardan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 RDL yi single leg yapıyorum bel sorunumdan dolayı. daha kötü yani sdfs çok saçma görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Abi şaka maka bu trip adamı sakatlar söyliyeyim bakan var mı lan falan diye kolaçan ederken. Misal örnek vereyim bu hafta bir arkadaşı yazdırdım salona squat,deadlift falan yaptırmaya çalışırken adam dizlerinin üzerinde dümdüz kalkıp iniyor.Kıçını itmen lazım geriye diyorum bunu yaparken etrafı izliyor önce vs. Tak kulaklığını bak işine fantazi kuracak kişi zaten yapar yapacağını hayal gücüyle sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 abi kici cikarmaya aliskinim da pompalama hareketi fena ne dersen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 motivasyon lazımsa sdfgfdsg https://www.facebook.com/photo.php?v=626905157349319&set=vb.108394609200379&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 lazımdı. dota oynıycaktım spora gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 http://i.imgur.com/GrbqqtA.jpg street workout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 2 aydır p902x,bir ay kadardır da kendi yaptığım karma bir program kullanıyorum.yağ oranım %10-%9 civarındadır büyük ihtimalle karın kaslarım 2 blok şeklinde görülüyor çok net(sağ-sol),dikey olarak ayıran derin bir çizgi var.ancak yatay çizgiler o kadar da belli olmuyorlar.gerçi ışık farkından da olabilir.bir ışık altında baktığımda hiç sıkmadığımda bile silüetini görebilirken diğer ışıkda baktığımda dediğim gibi yataylar fazla belirgin değiller o yatay çizgilerin belirginleşmesini sağlayacak birkaç hareket söyler misiniz ev için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 foto ceksene ? %9 da gorunmeli sanki. ciddi iyi rakam cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 cheaz cok iyi gidiyorsun. rengin de super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Soris said: ne multitasking i ya ağırlık kaldırırken tamamen odaklanman gerek. Başka hiç bir şey olmamalı. Ben ağırlığa başladığımda kimse ile konuşmam. Hele sürekli muhabbet edenler var onlar tam komedi yaptığın antrenmandan bişi anlamazsın. Kadın kız geçer ona bakarsın o ayrı bak ama konuşma. Çok güzelse konuşurum tabi o ayrı ahah. Ben yogada bile yoga hocasına dikkatim dağılmasın diye bakmıyorum kadından hoşlandığımı kadına da söyledim teklif filan ettiydim dışarı çıkalım diye ona rağmen ona bile aşırı bakmıyorum böyle çünkü bazen aşağı bakan köpeğe filan geçince OLMUYO ARKADAŞ yogaya gittim bugün. belim ağrıyo şimdi deli gibi. yoga: not even once aşağı bakan köpek sorun diil de ayak fetişime hitap etti biraz neyse ki bakışlarıım dizginleyip meditasyona geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 do u even lift fagtz https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/s261x260/554511_181793478667495_1045817913_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 tiLi said: Soris said: ne multitasking i ya ağırlık kaldırırken tamamen odaklanman gerek. Başka hiç bir şey olmamalı. Ben ağırlığa başladığımda kimse ile konuşmam. Hele sürekli muhabbet edenler var onlar tam komedi yaptığın antrenmandan bişi anlamazsın. Kadın kız geçer ona bakarsın o ayrı bak ama konuşma. Çok güzelse konuşurum tabi o ayrı ahah. Ben yogada bile yoga hocasına dikkatim dağılmasın diye bakmıyorum kadından hoşlandığımı kadına da söyledim teklif filan ettiydim dışarı çıkalım diye ona rağmen ona bile aşırı bakmıyorum böyle çünkü bazen aşağı bakan köpeğe filan geçince OLMUYO ARKADAŞ yogaya gittim bugün. belim ağrıyo şimdi deli gibi. yoga: not even once aşağı bakan köpek sorun diil de ayak fetişime hitap etti biraz neyse ki bakışlarıım dizginleyip meditasyona geçtim şurası noyzura style olmuş biraz haha bence yoga ağırlık çalışmasını bütünlüyor ama daha böyle recovery tarzında yapılan pranayamadan ve daha çok esnetici çok güce dayalı olmayan asanalardan oluşan yoga türleri yapılmalı. mesela haftada 3 gün sağlam ağırlık giren birisine haftada 3 gün de ashtanga yogaya gerek yok. İyi dinlenilip beslenilmezse overtrain olma şansı var. İşin komiği ya yoga da ya ağırlık da ilerlemem gerek diye bir tribe girmiştim son zamanlar araştırırken gördüm ki yoga güreş ve ağırlık çalışmasının ortak bir kökeni var. Çok enteresan. Şurda Steve Maxwell anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=Q3vN0DDOCqU&feature=feedlik Sonra araştırdım gördüm harbiden hintli güreşçilerin antrenmanlarına filan baktım. Onların kardiyo çalışmalarıda çok yoğun onuda eklesen acayip benziyo benim çalıştığım şekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yüzmeyle body yi bile birleştirisin abi istersen bi sıkıntı olmaz hatta sırf badi yapmaktansa başka şeylerde yapmak yanında çok iyi ben muay thai ye başladığımdan beri deli fark etti vucut sırf body yapıyo olduğum zamana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kutun dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben body yanında halk oyununa yazıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o zaman walking lunge eklemelisin programına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar