Soris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 senko sende bi garipmişin abi hahah
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ahah abi ne bileyim ya utanıyorum heralde öyle yüzüm değişik hallere girince sdf daha yeniyiz body kültürüne, biraz zaman geçsin, ordaki brutal abiler gibi anırmaya da başlarım bence.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 senko said: bide niyeyse yüzüm değişmesin triplerine giriyorum ağırlık kaldırırken, lan yüzümü mü kontrol edeyim yoksa zangır zangır titreyen kolları mı beyin fail veriyor. aaaaaaaaabbbbbbboooooooooo ahsufdhufhdasufh bu arada benim en gıcık olduğum şey daha 3. tekrardan "hııııınggggghhhhh" diye ıkınmaya başlayan ama yine de 12. tekrarı getirebilenler. ulan 3. tekrarda anan ağlıyorsa 12 nasıl çıkıyor. hayır rahat yapıyorsan, niye ıkınıyorsun? artist misin? evet artistsin. hıngggggghhhhh
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ne yüzü abi? değişcek tabi yüz. poker facele bütün gücünü uygulayabilceğini mi sanıyosun? bırak değişsin
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 e abi sizin yüzünüz değişmiyor mu peki kaldırırken indirirken
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi mimikler kayıyor tabiki aci cekiyoruz orda sekilden sekle giriyorsun ister istemez. Yuze odaklanma harekete odaklan sen bosver
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 adam ayni anda yuz de calistiriyo iste, yuz kaslari onemli.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ben squat, deadlift ve military press yaparken, yüzüm direk patlıcanı andırıyor aşırı baskıdan ayrıca ıkındıran tekrarlarda bağırıyorum bildiğin tüm salon bana bakıyor sdfsd
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ayrıca dendiği gibi egodan sıyrılmak lazım fix upper body kasan tipler biz compound yaparken yan gözlerle kesip küçümseme modunda bakıyorlar bunlar necidir gibisinden.Kendine çalışıyorsun hacüt kasma o kadar.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yüzüne maske tak öyle çalış senko http://i45.tinypic.com/2zzqqmv.png
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Nefes alma egzersizi yapiyodur onunla. Ciger kuvvetlendirici.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bu arada cidden var oyle bi alet sdf. Hava girisini sinirlandiriyo falan
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ahaha abi zaten nefes nefese kalıyorum ben o maske ile ilk sette bayılırım
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bi sorum olacak tecrübeli arkadaşlara kilom 64 boyum 1.78 , kilo almak ve biraz da vucut şekillensin istiyorum. Etrafa sorunca protein tozu + spor'a gitmemi önerdiler. sizin öneriniz nedir , birde protein tozu olarak hangi marka önerirsiniz, kadıköy civarından alabileceğim yer varsada çok makbule geçer
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 protein tozu yerine normal et tabuk balik sut urunu yiyerek basla
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 beyninizle kaldırmayın diyorum şu ağırlıkları
Öne çıkan mesajlar