Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah girdim, 2 toprağı kaybetmişiz.

biri gelip oraları alırsa çadır ve binaları yıkabiliyor.

haftasonu yoğunluğumdan dolayı ben üstüne düşemedim ama yardımcı olan arkadaşlara yine de teşekkür ediyorum.

diğer phase'e daha düzenli oynarız belki, neler değişecek bir görelim de.
Mesaj tarihi:
benim cumaya kadar işlerim var, giremeyeceğim yani ama baya bi t2-t3 kaynak stoğum var. yazık olur yani giderse. akşama kadar sabredin akşam 8 gibi girip tüm hepsini dağıtayım yıkayım çadırları.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

bingildak said:

http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/554-Player-Destroying-Items-in-Combat/?postID=2361#post2361

BINGELDAK BINGELDAK RAMADAN THE MOBARAK

ahahahhahhaah
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Android için bir sorun daha:kalem çalışmıyor note tablette ve telefonda.Dusuk özellikli tablette hiç açılmıyor oyun (Galaxy tab 3 7.0). Parmakla oynamak baya hızlı oluyor ama msg yazmak işkence, mesaj yazarken tüm Ekran kapanıyor ve klavye geliyor, dolayısıyla anlık msg lar görünmüyor.

7 inç dandik tablette denicektim hiç açılmaz heralde
tab3 çift çekirdeklidir zaten benimki tek
Mesaj tarihi:
Bu alphada eğlendim ben açıkçası. Bir sonraki alpha eğer feedbackleri ciddi olarak göz önüne alıp, oyunu para kazanmak için harcamazlarsa daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Ama çadırlarım gittikten sonra zaten iki gün içinde kapanacak oyuna girmeyi istemedim
Mesaj tarihi:
ben de 2-3 saat oynayabildim anca, ged verdi accountunu. bu kadar kısa zaman diliminde bile eglendim. eksikler var ama beta icin normal. release'de iyi bir sey ortaya cıkar diye umudum var acıkcası. bekleyis biraz uzun olacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...