bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sabah girdim, 2 toprağı kaybetmişiz. biri gelip oraları alırsa çadır ve binaları yıkabiliyor. haftasonu yoğunluğumdan dolayı ben üstüne düşemedim ama yardımcı olan arkadaşlara yine de teşekkür ediyorum. diğer phase'e daha düzenli oynarız belki, neler değişecek bir görelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben çarşambaya kadar oynarım diyenler çadırlarını boşaltıp /stuck şeklin. şehire atarsınız itemlarınızı. bu akşam ve yarın akşam büyük ihtimal sırf pvp yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 benim cumaya kadar işlerim var, giremeyeceğim yani ama baya bi t2-t3 kaynak stoğum var. yazık olur yani giderse. akşama kadar sabredin akşam 8 gibi girip tüm hepsini dağıtayım yıkayım çadırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/554-Player-Destroying-Items-in-Combat/?postID=2361#post2361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bingildak said: http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/554-Player-Destroying-Items-in-Combat/?postID=2361#post2361 BINGELDAK BINGELDAK RAMADAN THE MOBARAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 asdasfda bingeldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Xenocide said: bingildak said: http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/554-Player-Destroying-Items-in-Combat/?postID=2361#post2361 BINGELDAK BINGELDAK RAMADAN THE MOBARAK ahahahhahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bingeldak bir sorunu daha çözmüş tişikkirler bingeldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Xenocide said: bingildak said: http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/554-Player-Destroying-Items-in-Combat/?postID=2361#post2361 BINGELDAK BINGELDAK RAMADAN THE MOBARAK ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 miyaw33 said: Android için bir sorun daha:kalem çalışmıyor note tablette ve telefonda.Dusuk özellikli tablette hiç açılmıyor oyun (Galaxy tab 3 7.0). Parmakla oynamak baya hızlı oluyor ama msg yazmak işkence, mesaj yazarken tüm Ekran kapanıyor ve klavye geliyor, dolayısıyla anlık msg lar görünmüyor. 7 inç dandik tablette denicektim hiç açılmaz heralde tab3 çift çekirdeklidir zaten benimki tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 key gönderirlerse ben note 2 de denemeyi planlıyorum tabi yapılabiliyorsa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 tab 3 7.0 da çatır çatır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 iosta yok galiba şu anda dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yok zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu phase yok, son toprağı da kaybedicez, oyuna girenler kutularını lootlayıp stuck çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi biri android apksini dropbox yapabilir mi. websense açtırmıyor, merak ettim note 2 performansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Somon said: tab 3 7.0 da çatır çatır çalışıyor Ben kullanıyorum açılmıyor, note 2 ve note tab açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 beta ne zaman başlıyo. o zaman girelim abi. şu an bi anlamı kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 miyaw33 said: Somon said: tab 3 7.0 da çatır çatır çalışıyor Ben kullanıyorum açılmıyor, note 2 ve note tab açıyor android sürümleri falan mı farklı veya rootladın mı sen somon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Benimki rootlu ve Custom rom yüklü. Belki o yüzden calistirmamistir. Ama diğer tablette rootlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Esh said: beta ne zaman başlıyo. o zaman girelim abi. şu an bi anlamı kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bu alphada eğlendim ben açıkçası. Bir sonraki alpha eğer feedbackleri ciddi olarak göz önüne alıp, oyunu para kazanmak için harcamazlarsa daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Ama çadırlarım gittikten sonra zaten iki gün içinde kapanacak oyuna girmeyi istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 onlar yıkmadan ben yıkmıştım. iyi oldu gam yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 boşaldı zaten server çok az kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben de 2-3 saat oynayabildim anca, ged verdi accountunu. bu kadar kısa zaman diliminde bile eglendim. eksikler var ama beta icin normal. release'de iyi bir sey ortaya cıkar diye umudum var acıkcası. bekleyis biraz uzun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar