dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Keşfettin bildir bırak için evet, abuse için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi adamlar bizi niye aldılar sanıyorsunuz? hani işte oynarken cpu bellek kullanımı, bandwith değeri grafiklerini raporlayalım diye mi? hayır itliği kopukluğu test ediyorlar arkadaşlar. elin hansı, helgası nereden bilsin koxptur, dupedir, hacktir, trade atmadır falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dreagloth said: 100`e yakın key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dreagloth said: İpnelik yapmayın, hibe etti adamlar 100`e yakın key, yüzümüz olsun daha sonrası için. bağlasana oradan bi key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben bu oyunun. burda tavşan kovalıcam diye eve onlineda dünyalar kaçmış fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 SÜREKLİ KEY İSTEYEN ARKADAŞLAR, KONUNUN BAŞLIĞI YETERİNCE AÇIK DEĞİL Mİ, DAHA NE YAZMAK GEREKİYOR ANLAMANIZ İÇİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 vardır yastık altında key senin. hadi yolla bir tane. cimrilik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 key var mı? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kesin var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben giremiyecek gibiyim pazartesiye kadar. vereyim biriniz takılın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi key varsa bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dreagloth said: SÜREKLİ KEY İSTEYEN ARKADAŞLAR, KONUNUN BAŞLIĞI YETERİNCE AÇIK DEĞİL Mİ, DAHA NE YAZMAK GEREKİYOR ANLAMANIZ İÇİN? key alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Theridone said: abi key varsa bi zahmet key yok diyor adam http://i.imgur.com/FZIpGCw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Lord'm key lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 video komikmiş her taşın altından annen çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Buna benzer poz verene key verecem denalir said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ahlaksız teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi binalara 3-4 kişi destek veriyor, 65 kişiyiz. biraz ayıp oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Biz iki arkadas betaya katilmak istiyoruz. Elinde 2 tane beta accesses code olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu 65 kişinin kaç tanesi t3 hatta t2 materyal bulup toplayabiliyor ama. Ben anca bi iki tane tesadüfen buldum, iron miron hak getire zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: abi binalara 3-4 kişi destek veriyor, 65 kişiyiz. biraz ayıp oluyor ama. olm milletin işi gücü var. akşam girebiliyor çoğu. sen nefessiz oynuyorsun habire. hem ayrıca çoğumuzun üstünde t2 gear bile yok sen t4 binaları dikecem diye debeleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: dün kestiğimiz biri vardı bizim köye yakın adamı öldürdük adam "köyü arıyorum" yazdı uahjuıasduıhsahdsuıahduıhdsa ONDAN SONRA NEDEN BREZİLYALI Abi o bahtsız bendim,telefonda oynuyordum, mesaj atmak zor, onun yerine gidip birine söyliyim dedim. Imamla geziyordunuz daha gak yazmadan imam daldı. Neyse bugün zorda olsa kumaş yapmayı öğrendim anlatayım bari: Oncelikle kumaş için gereken alet tier2,bosu boşuna birini aramayın, aleti veren kişi Alchemist, Mage itemleri satan hatun kişi.sizden tier1 axe yapmanızi istiyor önce. Sonra alabiliyorsunuz aleti. Kumaş için en ii bölge lakeshire gol kıyıları, tek bölgede ortalama 20 kumaşlik malzeme çıkıyor. Elimde birton malzeme var, guildin bankasına nasıl atıcam? Birde çanta yapabilen varmı, boşuna ugrasmayalim o kisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar