imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 deneyelim; ben hesabı 50 lriadan satıyorum. ilgilenen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hahhahah ne kovalanmış adam be, annen inc. sizin klan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 annen'e inancım var, oyun kapanana kadar t4 şehir kurmuş olucaz. t3 setler giyip o kalelerin hepsini alacağız. bir de davet geldi birleşmek için, HoM diye bir guild birleşmek istiyor. yanaşmadım. türkçe konuşamıycaz, bir de annen i bırakın bize gelin diyecekler. ANNEN BIRAKILIR MI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi key satmak ne, fakirmisiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ilaç parası yapıcam belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 GSS ile ben fakirlere ilaç veriyorum kanka, gerek yok key'i satmana sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: ABİ İZLEYİN ŞU TWITCH I İŞEDİM ALTIMA YERRAK ÇIKTI ORMANDAN DSAJDSUIAHDSUIAHDSUIAHDSUIAHUIHSADDSA HAHAHAHAHAH ÜNLÜ OLDUK LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 BRAZILIANS EVERYWHERE SKDJFHAKSJDFHKJSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 HAHAHAHAH ABİ ADAMIN TEMİZ DİYE KAÇTIĞI YERDEN ÇIPLAK ELİNDE BALTAYLA AXEDICE ÇIKIYOR SJDHFAKSJHDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi asıl epic olan yer, adamı kovaladıkları videonun sonunda chatte. lütfen dikkat edin kahvaltı ediyordum, burnumdan geldi içtiğim. "lan" "durun" xxx killed by imamizer "paticik tayfası" "sıahdsuıahuıhdsauıhdsadsuıahıdsuahıhuds" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 teheyt was killed by imamizer teheyt: lan teheyt: durun be Abi ölecem yemin ediyorum boğuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ABİ ASDUIHSADIHSAUIHDSAUIHDUIHADUIHLSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Xaenin said: HAHAHAHAH ABİ ADAMIN TEMİZ DİYE KAÇTIĞI YERDEN ÇIPLAK ELİNDE BALTAYLA AXEDICE ÇIKIYOR SJDHFAKSJHDF nasıl başlıyoruz oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dün kestiğimiz biri vardı bizim köye yakın adamı öldürdük adam "köyü arıyorum" yazdı uahjuıasduıhsahdsuıahduıhdsa ONDAN SONRA NEDEN BREZİLYALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 3 gündür key dağıtılıyor denmiş de biz de 3 gündür bekliyoz zaten attık mesajımızı . sıralama var derseniz ona eyvallah . sağlık olsun . az video var nette anlatan oyunu . sitede açıklanan bilgileri video eşliğinde görebilsek iyi olurdu . ama alfası buysa bu oyun çıktığında bayağı ses getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi burağın çıplak ve baltalı ormandan çıkması beni cidden ürküttü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ABİİİİİ tam o sırada sana guilde al arkadaşı yazıyodummm, tabi bide bunun skype ayagındaki konusmaları var ahahhdgsgah bingildak said: abi asıl epic olan yer, adamı kovaladıkları videonun sonunda chatte. lütfen dikkat edin kahvaltı ediyordum, burnumdan geldi içtiğim. "lan" "durun" xxx killed by imamizer "paticik tayfası" "sıahdsuıahuıhdsauıhdsadsuıahıdsuahıhuds" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dsadsadsasd abi aldırsana adamı guilde, koyunu kaybetmiş köylü gibi dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bingil KEY Atsana bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ABİ NASIL KEY YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: dsadsadsasd abi aldırsana adamı guilde, koyunu kaybetmiş köylü gibi dolaşıyor Alex_de_Souza açtım geliyom ama giysi falan craft edilmiyor lan okadar mal topladım ilk başta sdf güilde alın yolu tarif edin lan ormanda ite köpeğe yem olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Başlangıç haritasında yumrukla ağaç öldürün, biraz da taş öldürün. Lootları düşüyor, o odun ve taşlarla 3 tane resource toplama itemı yapın. Axe, pick ve skinning knife. Sonra skinning knifelarla tavşan öldürüp derilerini yüzün, onunla da 3 parça armor yapın kendinize. Bide sword&shield craft edince 2.6k hpli mobları -tabi tek yakalarsanız- kesecek kadar itemınız spelliniz oluyor. Sonra bi üstteki kuzey haritasına geçin kings market, orda çok oyalanmadan yine bir kuzeydeki haritaya geçin. İşte annen orda. Oranın da en kuzey noktasında. Annene ulaşmak için kuzey yıldızını takip edin özetle. Ha bide oyuna girince avatara sağ click > settings > shadows off. Sonra chate /gquit, sonra /w bingildak annene girmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ağaçları öldürmeyin... TEMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 axedice said: Başlangıç haritasında yumrukla ağaç öldürün, biraz da taş öldürün. Lootları düşüyor, o odun ve taşlarla 3 tane resource toplama itemı yapın. Axe, pick ve skinning knife. Sonra skinning knifelarla tavşan öldürüp derilerini yüzün, onunla da 3 parça armor yapın kendinize. Bide sword&shield craft edince 2.6k hpli mobları -tabi tek yakalarsanız- kesecek kadar itemınız spelliniz oluyor. abi toollar için craft yazısı çıkıyor tamam da giysiler için craft yazısı çıkmıyor, sadece spells çıkıyor üstüne enchant yapmak için, ama ortada daha giysi yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Spell leri seçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar