pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 KEY İSTİYOM PLXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kutun dolu bingil jacabo aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 key gonderin be yaw çalisalim essek gibi, eglenelim obama gibi!!!! 2. listede bende vardim yaww plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 40 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 şu key gelsin ameleliğin dibine vurucam. nasıl bi heveslendiysem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 banada yollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 41 kere maşallah desinler bi key gelsin de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aksam saat kacta savas ? onu belirlesene kapitan. suru halinde dolanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 evet bu raid master istiyoruz. her gün raid düzenlesin. o bölge kimin kontrolunde görsünler istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 getiğimiz günlerde son 10 yılın en büyük hype'ı yaşandı. uzmanlar can kaybı olmaması için önlem alınması uyarısında bulunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 herşeyi bingildak başlattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 elesso said: dreagloht teşekkür ederim key için. ikinci gelenide kuzenime verdim... masadan atlamakla tehdit etti, oda paticik üyesi o sebeple problem yok.. abi problem var, şöyle, ikinci listeye giren adamlara sırayla dağıtıyorum ben, geçmiş olsun artık ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ohooo herkes birilerine vermiş.. ramson'ûn ne gunahı var adama yollucaktım neguzel.. biz paşa paşa gönderdik.. adamı önlere al bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 rasmon ne ya, göreymiş zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi adam listede olması lazım zate. laneth nicki... ona atma tekrar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dreagloth said: rasmon ne ya, göreymiş zamanında :) sercan nerelere düştün ya albion online ne ya çocuğunu düşün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hunters lodge'umuzda bitti içinde ayakkabı ile gezip bira içmek serbest ne kaldı başka ilk şehirde eksik la bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://i.imgur.com/kblgPgW.jpg bu aksam icinde evlerinizi Darksmouthtaki yeni plota tasimaniz gerekiyor bu aksam tasinmayanlari yikacaz büyük ihtimal. haritayi takip edin Blackwooddan Darksmouth a gecince. Kırmızı noktalarda bandit camplar var onlara dikkat edin yemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beyler 2. land'i claim ettik ilk olarak herkese teşekkür ediyorum emeklerinden dolayı. şimdi ki adım ilk şehirdeki kasaları boşaltıp yeni topraklara evimizi taşımak. eski (ilk ele geçirdiğimiz) bölgeyi tamamen craft istasyonlarına ayıracağız. craft için oraya gidicez fakat yeni aldığımız topraklarda tent kurucaz. kalabalık olduğumuzdan dolayı bunu yapmak zorunda kaldık, 40 kişiyi geçtik sanırım haliyle hem craft hem tent yetmiyor. 40 tane tent zaten bir bölgeyi dolduruyor hiçbir istasyon atamıyorsun. 2. bölgeye gitmek UZAK DEĞİL fakat ÇOK DİKKAT gerektiriyor. t3 kurt ve bandit kampı var, kenardan cıbı cıbı gidin MAL TAŞIRKEN BERABER TAŞIYIN TEK BAŞINIZA İLK DEFA MALLARI TOPLAYIP GİTMEYİN. grimnax harita çiziyor ayrıca mumble'dalar. mumble'a girmeden, konuşmadan etmeden kendi başınıza değerli bir şeyi taşımayın - telef olmayın. ellerinize sağlık! lodge bitmek üzere, t2 bow ve t2 leather armor yapabilecez şehrimizde. odun gerekiyor azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 olm bana invite key mey gelmemiş çok pis söverim dreag 30 kere pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu oku olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bi saat verin geçişi hep birikte yapalım gang falan olur benim kasada kullanamadıgım t3 mat lar var hep heba olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bide nasıl olcak bu iş mat ları alıp diger sehremi gitcez zırh silah yapmak için sonra geri döncez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar