Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
getiğimiz günlerde son 10 yılın en büyük hype'ı yaşandı. uzmanlar can kaybı olmaması için önlem alınması uyarısında bulunuyorlar.
Mesaj tarihi:
elesso said:

dreagloht teşekkür ederim key için. ikinci gelenide kuzenime verdim... masadan atlamakla tehdit etti, oda paticik üyesi o sebeple problem yok..

abi problem var, şöyle, ikinci listeye giren adamlara sırayla dağıtıyorum ben, geçmiş olsun artık ne diyim.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/kblgPgW.jpg

bu aksam icinde evlerinizi Darksmouthtaki yeni plota tasimaniz gerekiyor bu aksam tasinmayanlari yikacaz büyük ihtimal.
haritayi takip edin Blackwooddan Darksmouth a gecince. Kırmızı noktalarda bandit camplar var onlara dikkat edin yemesinler
Mesaj tarihi:
beyler 2. land'i claim ettik

ilk olarak herkese teşekkür ediyorum emeklerinden dolayı.

şimdi ki adım ilk şehirdeki kasaları boşaltıp yeni topraklara evimizi taşımak.

eski (ilk ele geçirdiğimiz) bölgeyi tamamen craft istasyonlarına ayıracağız. craft için oraya gidicez fakat yeni aldığımız topraklarda tent kurucaz.

kalabalık olduğumuzdan dolayı bunu yapmak zorunda kaldık, 40 kişiyi geçtik sanırım haliyle hem craft hem tent yetmiyor. 40 tane tent zaten bir bölgeyi dolduruyor hiçbir istasyon atamıyorsun.

2. bölgeye gitmek UZAK DEĞİL fakat ÇOK DİKKAT gerektiriyor.

t3 kurt ve bandit kampı var, kenardan cıbı cıbı gidin MAL TAŞIRKEN BERABER TAŞIYIN TEK BAŞINIZA İLK DEFA MALLARI TOPLAYIP GİTMEYİN.

grimnax harita çiziyor ayrıca mumble'dalar.

mumble'a girmeden, konuşmadan etmeden kendi başınıza değerli bir şeyi taşımayın - telef olmayın.

ellerinize sağlık!

lodge bitmek üzere, t2 bow ve t2 leather armor yapabilecez şehrimizde. odun gerekiyor azıcık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...