guernica Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bölüm 1 ve bölüm 2 olarak satışa çıktı kitapların tamamı tr'de. sadece ilk kitap tek parça sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 abi bende siz fena birşey olacak diyince, sansa'yı harcayacaklar sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor. Aslında baştan okumak daha iyi ama ben sabredemedim, kitap çok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 khalessi ahlaki açıdan 10 numara tam süper kahraman en iyi niyetli insan imajında. bu şerefsiz yazar kesin harcayacak hatunu böyle alıştırdığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 http://hugelolcdn.com/i/137629.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 khaleesi'nin unsullied'ı alışı, littlefinger speech, red wedding. biraz da jon snow aksiyonları. kalanı çöp bir sezon, final de tüy dikti. diziden bi bok olacağı yok kitapları okumak gerekecek anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 diziyi izledikten sonra kitaba başlayanlar okurken sıkılmıyorlar mı? ona göre alıcam ben de ilk kitapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 olan olayları okumak sıkıcı geliyo, ama dizide gösterilmeyen sahneleri ve gözden kaçan detayları okumak daha güzel bence. kitap her türlü win yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Son iki bölümü bu sabah izedim dumur oldum. Bizede Khalesi gibi lider lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 three eyed raven ve bran la ilgili çok pis spoilerlar okudum. yalnız bu ravenlar white walkerlara gilly nin çocuğunun yerini tarif etmemişler miydi dizi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Final bölümü olmamış.Cok aceleye gelmiş gibi, sıradan bir bölüm gibiydi. 9. Bölüm sezon finali olsa daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 AtlaraFisildayan said: three eyed raven ve bran la ilgili çok pis spoilerlar okudum. yalnız bu ravenlar white walkerlara gilly nin çocuğunun yerini tarif etmemişler miydi dizi de? Hayır, yalnızca etraftaydılar. White walkerlar için casusluk yaptıklarını düşünmek için kesin bir delil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Thraine_Numeheru said: ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor. Aslında baştan okumak daha iyi ama ben sabredemedim, kitap çok iyi bu arada. abi keşke daha öncesinden başlasaydın, çünkü ilerde oha ne alaka ki bu diyeceğin yerler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 kılıçdarın arkasındayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Laraken said: Thraine_Numeheru said: ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor. Aslında baştan okumak daha iyi ama ben sabredemedim, kitap çok iyi bu arada. abi keşke daha öncesinden başlasaydın, çünkü ilerde oha ne alaka ki bu diyeceğin yerler gelecek. düşünüyorum hala baştan mı başlasam diye.güzel bi seriyi maffetmemek adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 AtlaraFisildayan said: three eyed raven ve bran la ilgili çok pis spoilerlar okudum. yalnız bu ravenlar white walkerlara gilly nin çocuğunun yerini tarif etmemişler miydi dizi de? Eğer düşük iqlu izleyicinin kafasının karışmayacağına kanaat getirirlerse o kargalarla ilgili bi karakter gelecek yeni sezonda. Gilly ve Sam'in etrafındaki karga olayına da şu açıdan bak. Eğer o kargaların binlercesi etrafında toplanmasa sam ve gilly nin white walker ın geldiğinden haberi olmayacaktı. İkisini de uykularında keser bebenin yanına meze niyetine yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Thraine_Numeheru said: Laraken said: Thraine_Numeheru said: ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor. Aslında baştan okumak daha iyi ama ben sabredemedim, kitap çok iyi bu arada. abi keşke daha öncesinden başlasaydın, çünkü ilerde oha ne alaka ki bu diyeceğin yerler gelecek. düşünüyorum hala baştan mı başlasam diye.güzel bi seriyi maffetmemek adına Kitaplar baya uzun arkadaşlar. İçlerinde pek çok kelime var. Bu kadar çok kelimenin altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız bence diziden devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 dizide en çok ölen kurtlara üzülüyorum lan, çok güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 axedice said: Thraine_Numeheru said: Laraken said: Thraine_Numeheru said: ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor. Aslında baştan okumak daha iyi ama ben sabredemedim, kitap çok iyi bu arada. abi keşke daha öncesinden başlasaydın, çünkü ilerde oha ne alaka ki bu diyeceğin yerler gelecek. düşünüyorum hala baştan mı başlasam diye.güzel bi seriyi maffetmemek adına Kitaplar baya uzun arkadaşlar. İçlerinde pek çok kelime var. Bu kadar çok kelimenin altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız bence diziden devam edin. ben kaldıramıyorum valla ilk kitap yeminlen okumaya başlayan çocuk edası ile bitmek bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Karakterlerin tanitildigi ilk kitap harbi fazla boguyo insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Bunlar hep mısırlıların suçu. Hiyerogliflerden önce dizi film çekmeyi bulsalarmış bunca sıkıcı kitapla uğraşmamız gerekmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Ramsay Snow'un espri anlayışına hayran kaldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 <3 khaleesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bingildak said: dizide en çok ölen kurtlara üzülüyorum lan, çok güzeller. onlar gerçek değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 http://nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar