Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Thraine_Numeheru said:

ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor.
Aslında baştan okumak daha iyi ama ben sabredemedim, kitap çok iyi bu arada.

abi keşke daha öncesinden başlasaydın, çünkü ilerde oha ne alaka ki bu diyeceğin yerler gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

Thraine_Numeheru said:

ben bugün kılıçların fırtınası ikinci kısmı aldım 100üncü sayfaya kadar geldim anlatılanlar 3.sezonun sonlarına denk geliyor.

abi keşke daha öncesinden başlasaydın, çünkü ilerde oha ne alaka ki bu diyeceğin yerler gelecek.

düşünüyorum hala baştan mı başlasam diye.güzel bi seriyi maffetmemek adına
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

three eyed raven ve bran la ilgili çok pis spoilerlar okudum.

yalnız bu ravenlar white walkerlara gilly nin çocuğunun yerini tarif etmemişler miydi dizi de?

Eğer düşük iqlu izleyicinin kafasının karışmayacağına kanaat getirirlerse o kargalarla ilgili bi karakter gelecek yeni sezonda.

Gilly ve Sam'in etrafındaki karga olayına da şu açıdan bak. Eğer o kargaların binlercesi etrafında toplanmasa sam ve gilly nin white walker ın geldiğinden haberi olmayacaktı. İkisini de uykularında keser bebenin yanına meze niyetine yerdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:

Laraken said:

Thraine_Numeheru said:

Kitaplar baya uzun arkadaşlar. İçlerinde pek çok kelime var. Bu kadar çok kelimenin altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız bence diziden devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Thraine_Numeheru said:

Laraken said:

Thraine_Numeheru said:

Kitaplar baya uzun arkadaşlar. İçlerinde pek çok kelime var. Bu kadar çok kelimenin altından kalkamayacağınızı düşünüyorsanız bence diziden devam edin.

ben kaldıramıyorum valla
ilk kitap yeminlen okumaya başlayan çocuk edası ile bitmek bilmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...