zeper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 ben de...izlemiyorum çalgıcılar sustuktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 açıp o sahneyi 2 kere daha izledim gerçekten inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 kac gibi düser ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jeCCPoVFK4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 düşmedi mi bu hala 4 oldu saat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 düşenin dostu olmaz 9 çok öğretici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Düştü 10, çocuklar kesilmeye başlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ingilizce altyazı bulan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 BulletRide said: Fin said: starklar çok aptal zaten geberip gittiler diye sevindim.rickon ve sansa evlat olsa sevilmez zaten onlarda geberip gitsin direk ya kitapları torrentledim convert edip ipade atıcam okurum artık bi ara sdf sansa çürüsün de, rickon ne yaptı? kitapları da okumamışsın hem? dizi başladığında taze sütten kesilmişti bebe, yeni yeni repliği oluyor sezon 3 biterken annesinin gözlerini almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 "Harry, you have your mother's ey... Oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 final yayınlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 final mi? noluyo lan 2 bölüm oldu yine nisana kadar bekliycez mi? ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 şu ana kadar çıkmış olan kitaplar daha 4 sezon sürer. milletin sabrını sınıyorlar resmen =) okuyun en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sezon finali tüm bölümler arasinda en berbat olanı heralde atlaya atlaya zor bitirdim allah belanızı versin bu mu. vakit kaybı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Nekro said: sezon finali tüm bölümler arasinda en berbat olanı heralde atlaya atlaya zor bitirdim allah belanızı versin bu mu. vakit kaybı resmen Deme yaaa şimdi başlıycaktım hevesimi kaçırdın :/ Ama başlıycam yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 copry said: Nekro said: sezon finali tüm bölümler arasinda en berbat olanı heralde atlaya atlaya zor bitirdim allah belanızı versin bu mu. vakit kaybı resmen Deme yaaa şimdi başlıycaktım hevesimi kaçırdın :/ Ama başlıycam yine de valla iyilik etmiş olayim büyük beklentiyle izlemezsin işte. hani şöyle ki aryanın kopan kolu hakkinda cok zorladim ama spoiler bile cikmadi bolumden yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sıpoylırı yanlış yere yazmışsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 copry said: Nekro said: sezon finali tüm bölümler arasinda en berbat olanı heralde atlaya atlaya zor bitirdim allah belanızı versin bu mu. vakit kaybı resmen Deme yaaa şimdi başlıycaktım hevesimi kaçırdın :/ Ama başlıycam yine de Oha ya ben bariz oraya geliyorum çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 @nekro abv senin spoiler başlığına o yazılır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sence yazılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar