Nomak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Bende kitablar ile devam edeyim diyorum,okur sonra izlerim sezon sezon :) Hiç okumamış biri olarak anger yaptım izlerken...Böylesine ciddi bir savaş ortamında fazla noob hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi olayı bildiğim halde şu ülkedeki gerginlik üstüne bu iyice kötü oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Komutan said: 3.09 Blackfish kaçmış olabilir. Tabii kitapta düğüne hiç gelmiyordu, ama dizide de çişe giderken paçayı kurtardı galiba. Bu bölümü seyreden -ve kitabı okumamış olan- izleyicilerin tepkileri: https://twitter.com/RedWeddingTears millet delirmis. ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://hugelolcdn.com/i/129797.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 TITS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 redweddingli bölümmüydü bu? tepkiler o yönde sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 The Lannisters send their regards.. ne olacağını biliyordum ama yinede sinirimi bozdu bölüm. Robb kalplerimizin kralı sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Noob Bu adamın Starklara yaptığını polis bize yapmadı abi. Ne nefretmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ECewrAld3zw http://www.youtube.com/watch?v=ynh9OeFStoI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 1.Taht Oyunları (Epsilon Tek Cilt) 2.Kralların Çarpışması Kısım:1 3.Kralların Çarpışması Kısım:2 4.Kılıçların Fırtınası Kısım:1 5.Kılıçların Fırtınası Kısım:2 Okuma sırası böyle miş ? Bunlara ek kitaplar var mı daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 2 kitap daha var onalrın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Şu an dizi hangi kitapta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Üçüncü kitabın ilk yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Abi noluyoruz ya ?!?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Çogh iyyi yaa sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Zaten dört gündür biber gazı soluyorum, bir de bu 3x09'u izledim iyice tepem attı. Hakikaten sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yok arkadaş george martin'in Stark'lara karşı garezi var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 geleneksel sezon sonu stark katletme şenliklerine hoşgeldiniz. lan ne bitmek bilmez dramınız varmış arkadaş. artık dragonların büyümesini khaleesi'yi fln bekleriz ki lannisterlar gebersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 spoilera al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Facebooktan insanlar nasıl oluyorda spoylır paylaşıyolar anlayamıyorum. Hayır spoylır verdikten sonra tayyip muamelesi çekiyorum ehi ehi diye gülüyorlar. Tey allam tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 tüylerim diken diken oldu ya... ilk defa televizyonda izlediğim bir şeyden bu kadar etkilendim. hiç ama hiç beklemiyordum, gözlerim açık kalakaldım öyle, hayır olamaz bir yerden döner falan derken... VAY ARKADAŞ. yıkıldım. YARAŞIR MI LAN KOCA KURDA ÖYLE DÜŞMEK! VAY ARKADAŞŞŞŞŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 biri rüya mı görüyor lan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar