Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 5 kitap toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu arada son bölümle ilgili şerefsiz köpek sandalyeyi aldığı sırada koptum ya. tyrion reis tehdit ettiği gibi kessin pipisini gerçekten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Rhom said: Şu diziyi CNBC-e den takip edeniniz var mı? Dün gece tekrarına denk geldim, sandalye sahnesini kesmişler direk göstermediler. memeli sahneleri gösteriyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Llama said: Rhom said: Şu diziyi CNBC-e den takip edeniniz var mı? Dün gece tekrarına denk geldim, sandalye sahnesini kesmişler direk göstermediler. memeli sahneleri gösteriyorlar mı meme uclarina cicek koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 memeli sahneleri buzluyolar da kafalarına göre sahne kesiyolar şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 şu dizide ölmemesi gereken tek karakter tywin lannister lan. adam natural born winner asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ölüyo mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bilmem, yani dizide ölmedi henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 razzRaziel said: http://i.imgur.com/9LyPWcr.gif asddf off çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ekmek yapınca aynı şeyi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 onu o bıçağı bırakmayacaktı olmadı şişkoda mal hatun da salak salak triplere giriyor ikiside uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şu tyrion'un soktuğu lafı youtube'a yükleyebilecek var mı? Tekrar tekrar izlesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/planet/23344404.asp said: Dizide Robb Stark'ın karısı Talisa Maegyr'ı canlandıran Oona Chaplin'in ortaya attığı bir iddiaya göre oyunculardan biri dizinin yapımcılarına artık herhangi bir sevişme sahnesinde oynamayacağını söyledi. Bir oyuncunun, dizinin en başlarında soyunduğunu ama artık soyunmadığını, bunun da sebebinin "Memelerimle değil, oyunculuğumla tanınmak istiyorum" demesi olduğunu söyleyen 26 yaşındaki Oona Chaplin, isim vermeyi reddetse de dedikodulara göre bahsettiği kişi Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clark. "okuyucu yorumu" said: T. C. Aylin (saht)22/05/2013 - 19:02 Ben izliyorum, gayet güzel sahneler var. Bırak bu işleri rol gereği seviş geç işte. Hem memelerin o kadar da güzel değil zaten. afshasfjhafha kezban kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Guzel degil o memeler , kezbana katiliyorum. Ama bu , kezbaninkilerin %98 ihtimalle tursu gibi olmadigi anlamina gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 biz onun memesine degil ardına kurbanız yanlıs anlamasın yengehanımkızımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ATTACK ATTACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi spark banlı mı? bu hafta gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 banlı. cok temiz oldu topic aglasanlar yok ne guzel konustuk bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 devralayım bayrağı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hakikaten mis gibi oldu, o ban bu sezon bitene kadar açılmaz zaten. yuppiiiiiii!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Aluriel said: devralayım bayrağı hemenbir spark olaman. cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne yaptı da banlendi bu arada? bölüm bani mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 selam, sparkin yedegi kitap okumus eleman benim, onumuzdeki bolumle goreve basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 spoiler verdi bolum banıdır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar