Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 niye açılmamış anlamadım. pepee nin maceralarını anlatıyor bu çizgi film Pepee karakteri, konuşma zorluğu çeken 4 yaşında bir erkek çocuktur ve karakterin ismi Anadolu’da konuşma zorluğu çeken insanlara takılan “pepe” sözünden gelir. Pepee, çizgi film ilerleyen bölümlerinde konuşma güçlüğünü aşar ve düzgün konuşmaya başlar.Ayrıca çizgi filmde kardeşini çok sever. Çizgi filmin diğer kahramanları arasında Pepee’nin annesi, babası, dedesi, ninesi, kız kardeşi Bebe, arkadaşları Zulu, Maymuş, Zuku ve Şila adında bir kuzeni vardır. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/e/e3/Pepee.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ya benimde canım çok sıkılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Karakterler Pepee : Akıllı,tatlı ve haylaz bir çocuk. Şuşu : Dizide görünmeyen, olayları anlatan ve karakterlerle konuşan kişidir. Şila : Pepee'nin en yakın arkadaşı ve kuzeni. Zulu : Pepee'nin en yakın arkadaşı. Pepee ve Şila onunla birçok şey öğreniyor ve yöresel dansları oynuyor. Maymuş : Pepee'nin maymun arkadaşı. Bebe : Pepee'nin küçük kız kardeşi. Annee : Pepee ve Bebe'nin annesi. Babaa : Pepee ve Bebe'nin babası. Dede : Pepee ve Bebe'nin dedesi. Nine : Pepee ve Bebe'nin ninesi. Köpüş : Pepee'nin köpeği. Kaliş : Resmi çizen kalemin adı Eke : Şila'nın küçük erkek kardeşi Teyze : Şila ve Eke'nin annesi , Pepee ve Bebe'nin teyzesi Enişte : Şila ve Eke'nin babası , Pepee ve Bebe'nin eniştesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Hikayesi çok sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_M_PRotKQBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 fidayda da ankaralım fidayda oynadığı bölüm favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ben Şuşu'nun tipini çok merak ediyorum. Sezon finalinde çıkabilir ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çok kötü abi kitabını katletmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yapanlari biliyorum eskisehirde onlari izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: çok kötü abi kitabını katletmişler resmen. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Zulu Pepee'nin hatun değil mi ya? Arkadaş falan yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aha buldum hatta hüdaydaymış http://www.youtube.com/watch?v=qU0b-E5bTN8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 afiş dışında fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Asteroth said: Ben Şuşu'nun tipini çok merak ediyorum. Sezon finalinde çıkabilir ortaya. http://img833.imageshack.us/img833/1714/ay2z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kıraç ın karısı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Şuşu, Zulu, Maymuş, Zuku, Şila ne biçim isimler yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: çok kötü abi kitabını katletmişler resmen.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: çok kötü abi kitabını katletmişler resmen. ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Spoilera alın şunları yaaaa katlettiniz seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 pepenin aslında gerçek hayatta dilsiz olup da zatürre geçiren bir çocuk olduğunu ve büytün bunalrın ateşli hastalık rüyası olduğunu öğreniyoruz, karakterlerin hepsi aslında gerçek hayatta sahip olamadığı ideal aile eşrafı, dizinin sonunda da hakkı rahmetine kavuşluyor ekrana "her canlı bür gün ölümü tadacaktır" yazısı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kitaptan spoiler verme Babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi o spoiler içinde oalcaktı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 izlemediysen ne giriyorsun konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 /a/da ne demişler bakayım. beğendilerse beğeneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar