Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıçtan uydurma nickler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Infeqted kıçından uydurdu[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
bütün nicklerimi alan kişiler çıkmış bende baktım winampta acid rain çalıyordu...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
bilme,anlama,kültür,biliş = irfan = insight..

kaynak MTU[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
bi kitap aldık okuduk içinde bi üfürükçü falan var neyse dedik ikinci bi kitap aldık onuda okuduk üfürükçüler ortamın abisi olmuş neyse helal dedik sonra ortamlara daldık nick lazım oldu bi hokkabaz var bilirsiniz adı Fistandantilus sever sayardım kendisini Fistan olarak kısaltıp nick olarak atadım şahsıma.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
Eski nickim kendi ismimdi baktım millet artistik yapıp ingilizce nickler koyuyo o zmn ingilizcem çoook çoook azdı açtım ingilizce türkçe sölüğü elimi ilk koyduğum kelime nickim olsun dedim Horrible çıktı (2,5 sene önce) anlamını okudum heh dedim budur anlamıda süfer bu nickim olsun dedim :p sorada böle oldu ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Xaenin benim kafadan sallama
Yani en son googledan arattm bi dark venuedeki kaydım bi de runuo forumlarındaki kaydım çıkmıştı =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
walla sidious aradaım -sidious- yapmak gelmedi aklıma :)

bu arada Dresquin sw de bi gezegen adı değilmiydi ya ???[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
Sanane nin ilk acildigi zaman .. TFC oynuorum .. Bi nick almam lazim ; arkadasinda evindeyiz .. Herseyi denedim olmuo dedim sen at kafadan bisi ben aklima gelince duzeltirim .. O anda bu cocugun kardesi kafama bisi atti bende ahh die bagirdim ne narin herifsin lan dedi .. Bende yaz narin sonra deistiriz dedim .. Fakat trk ya filan girdim hep ole kaldi , herkes ole tanidi .. Sonrada zorluk olur die deistirmedim ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
kullandığım 2 nick var birisi
Sheref
Adım oluyor.
2.si
Lominadze
buda soyadım oluyor..
hatta bazı Shardlarda Lominadze soyisimli Aileler Görürseniz bi zamanlar o soyisimde bir aile kurmuştum çok da büyümüştü hatta ailemi benimseyenler pek çok shard da o soyismini kullanıyorlar...
Tabi UO da Noir ve David nicklerini kullanırdım
bi zamanlar açılan Noir UO Shardı benden esinlenilerek isimlendirilmiş beni de developer yapmışlardı :)
Ama nerede bir Noir Lomin'adze yada David Lomin'adze görürseniz o benim..

hatta şöle söliyeyim www.lominadze.com [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
eheh benimki de kıçtan uydurma denilenebilir ama ben nikimi bulurken kalbimin sesimi dinledim (nasıl oluyorsa?)... neyse Levie aslında levyeden geliyor:) cidden. Bi gün arklarla HL oynuyoruz ben arkadaşları biraz levye manyağı yapıyorum formumun zirvesindeyim falan. Adım da "Lev" ile başladığı için arklar beni levye diye çağırmaya falan başladı.
Bir gece abimlerle gittiğimiz bir cafe'nin de adı "la vie"ydi. ordan Levie çıktı.
Maxilack ise tamamen benim gözlerim-beynim-klavyem üçlemesinin çiftlemesinden meydana geliyor.
Ama biraz mantık katmak istersek; "lack" kıtlık anlamına geliyor. bu durumda "Max" de maksimum oluyor dolayısıyla da Maksimum derecede kıtlık gibi birşey oluyor.aradaki "i" nin anlamı ne valla bilmiyorum.
Tabi bu üst paragrafta yazanları öğreneli 1 ay oluyor yaklaşık ki ben bu niki 6 senedir kullanıyorum;)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
[i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i]
Mesaj tarihi:
walla kişiliğe bakarak bu nicki kendime uygun gördüm meğersem kaç yıldır keko gibi solidsnake kullanmısım ( Bkz nette 1 milyon tane var)Şimdi her ne kadarda kolay ve basit bir nick olsada bana çok şeyler anlatıyor...

*!Vatanı uğruna savaşır*[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Mesaj tarihi:
benimki aile lakabı...ailemize verilen isim...Mandoo lar felan gibi...(iki o lu normalde ama ben 3 o kullanıyorum[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Mesaj tarihi:
Sözlükte baktım Lombakta pörtlek gözlü yazıyor lam aha dedim tam istediğim nick 4 yıldırda bu nicki kullanırım tabi çoğu kişi Lombak dergisiyle karıştırıyor Argoda pörtlek gözlü demekmiş bilginiz olsun:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
said:
LoMBaK, 29 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
Sözlükte baktım Lombakta pörtlek gözlü yazıyor lam aha dedim tam istediğim nick 4 yıldırda bu nicki kullanırım tabi çoğu kişi Lombak dergisiyle karıştırıyor Argoda pörtlek gözlü demekmiş bilginiz olsun:D

ahanda bunu duyduğum süper oldu...nıhahaha[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Mesaj tarihi:
snn de uo ya başlarken char isminde kararsızdım ne yazim lan ne yazim modundayken arka fonda korn-blind şarkısı çalıodu blind olsun dedim o gün bu gündür blind işte[signature][hline]In Flames We Trust
  • Yeni Oluştur...