KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 arkadaş...bu konu ile bari dalga geçmeyin...ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 onu geçtim hemen buldular esadın yaptığını vs. esadda beyinsiz zaten türkiye'nın savasa girme isteği ortadaykan türkiyeye 2 kamyon bomba yollayacak. milleti beyinsiz yerine koyuyolar resmen bu kadar olur yaa inanılmaz bişey. medyasıyla, göz göre göre tvlere çıkıp esad yaptı diye yalan söyleyen siyasetcileriyle inanılmaz bir ülke olduk. çok büyük şeyler vaadedilmiş olması lazım bu heriflere, nasıl bi cesaretle şunları göz göre göre yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 REYHANLI said: Bu siteye önceden de kayıtlıydım şimdi hem dinlenmek hemde gerçekleri yazmak için internetin başına oturdum. Olayları birinci şahış olarak gördüm. Ortalıkta araba yoktu yani patlayan bir araba yok. Dün bölgeye siyah jiplerle yaklaşık 50 kişi geldi ve ingilizce konuşuyorlardı. Polisler bile yanlarına yaklaşmadı, ehliyet vs. sormadı. Daha sonra sabah olduğunda hepsi gitmişti. Bugün ise patlama oldu ama ben görmedim sadece sesini duydum. Çok yakında olan arkadaşların söylediğine göre çöp konteynerleri patlamış ve patlamadan yaklaşık bir saat öncesinden bir kısım suriye göçmeni suriye sınırına girip oradaki esad birliklerine ateş açıp geri kaçmış. Daha çok haber geliyor ölü sayısının 70 ten fazla olduğunu düşünüyorum patlamadan sonra her yeri duman kapladı ve duman geçince ben bile en az 20 tane gördüm ölmek üzere ve yanmış olan insan. SEEMS LEGIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Zep said: çok büyük şeyler vaadedilmiş olması lazım bu heriflere, nasıl bi cesaretle şunları göz göre göre yapabiliyorlar. "önce ülkenin anasını belle...içerideki herkesi birbirine düşman et...dışarıdaki komşuları ile düşman et...böl 3-4 parçaya...olur da gün olur devran dönerse amerika seni saklar,korur. zaten bop eşbaşkanısın,aslanım benim..."demişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bjk maç arasında tvlere şöyle bir baktım midem bulandı.. nasıl bir ülke olduk anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 suriye de israil amerika yanlısı tampon bir kürt devleti kurulacak kesinlikle. pkk'nın çekilmesi apoyla görüşmeler falan bunların şuan oluyr olması kesinlikle raslantı değil. plan neyse de şu boku yaparken bu kadar göz göre yapılıyor olması masum insaların canını almak vs. sonra esada pkk'ya katil falan demek biraz yüz ister yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ABD'de faillerin ismi cismi basınla paylaşılıyor. Burada tespit ettik, nah tespit ettiniz. Daha önce de sınır kapısındaki bombalama eylemini yapanlar yakalandı güya. Ama isimleri gizli. Bir teröristin ismini hangi akla hizmet gizlersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ya yazasım gelmiyor bişi memleketin neresi doğru ki anasını satayım, meteor falan düşsede böle baya büyük bi soykırım olsa insanoğluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Zep said: onu geçtim hemen buldular esadın yaptığını vs. esadda beyinsiz zaten türkiye'nın savasa girme isteği ortadaykan türkiyeye 2 kamyon bomba yollayacak. milleti beyinsiz yerine koyuyolar resmen bu kadar olur yaa inanılmaz bişey. medyasıyla, göz göre göre tvlere çıkıp esad yaptı diye yalan söyleyen siyasetcileriyle inanılmaz bir ülke olduk. çok büyük şeyler vaadedilmiş olması lazım bu heriflere, nasıl bi cesaretle şunları göz göre göre yapabiliyorlar. "Süriyeyle savaşabiliriz" diyip ertesinde bu olay yaşanması hiç şaşırtıcı değil. İşi Esed'e yıkıp savaş çıkarma derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 said: İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Olayı gerçekleştiren örgüt ve bağlantılı olduğu kişiler tespit edildi. Saldırganlar Suriye rejim ve istihbarat yanlısı örgütle bağlantılı" dedi. yav he he Reyhanlı gibi bir ilçede, nekadar kamera görüntüsü ne varki bukadar hızlı tespit edebiliyorsun lan. Bukadar hızlı tespit eden adam olmadan önce engelde olabilirdi madem çok yeteneklisin. Okadar kamera görüntüsü var Boston bombacılarının tespiti daha uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
REYHANLI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Patlama sonrasında bir dedikodu çıktı ve bunu suriyeli mülteciler yaptı denildi. Bu dedikodudan dolayı patladamn 2-3 saat sonra her sokak arasında insanlar kesici aletlerle birbirine saldırıyordu. Biz dükkanı kilitleyip olayları izlemekle yetindik ancak bir grup vardı ve hiç bir amacı olmadan arabaları ateşe verdiler, dükkanları yağmaladılar. Sonra o gruba karşı başkaları 'hükümet istifa' diye yürüyüşe geçti. O saate kadar gözükmeyen polis bir anda çıkıp o grubun üzerine yürüdü ve hemen susturdular. Onlar gidince ortalık mültecilere kaldı istedikleri herşeyi yaptılar. Yaklaşık 1,5 saat önce başka bir patlama sesi duyduk. Ayrıca yaklaşık 45 dakikadır silah sesleri geliyor ve söylenti sınırkapısında askerlerin suriye tarafında gördükleri her noktaya ateş açtığı yönünde. Bunlar gerçek haber olmayadabilir şu anda düzensizlik hakim ortama. Hava karardığı için herkes evine girdi sadece üçlü atış sesi geliyor ve çok gergin bir sessizlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 :) gülüyorum ama ağlanacak halimize gülüyorum... memlekette onlarca faili meçhul var, senelerdir çözemiyor anlı şanlı devlet... adına ergenekon dedikleri bir dava var ki evlere şenlik, 6 seneye yakın zamandır süren ve hala daha tek bir DELİL gibi DELİL ortaya koyamadılar... ve şimdi birkaç saat içerisinde saldırının faillerini buldu bizim devlet, he?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 casus belli aldı reco, yarın gireriz esedi devirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 REYHANLI said: Bu siteye önceden de kayıtlıydım şimdi hem dinlenmek hemde gerçekleri yazmak için internetin başına oturdum. Olayları birinci şahış olarak gördüm. Ortalıkta araba yoktu yani patlayan bir araba yok. Dün bölgeye siyah jiplerle yaklaşık 50 kişi geldi ve ingilizce konuşuyorlardı. Polisler bile yanlarına yaklaşmadı, ehliyet vs. sormadı. Daha sonra sabah olduğunda hepsi gitmişti. Bugün ise patlama oldu ama ben görmedim sadece sesini duydum. Çok yakında olan arkadaşların söylediğine göre çöp konteynerleri patlamış ve patlamadan yaklaşık bir saat öncesinden bir kısım suriye göçmeni suriye sınırına girip oradaki esad birliklerine ateş açıp geri kaçmış. Daha çok haber geliyor ölü sayısının 70 ten fazla olduğunu düşünüyorum patlamadan sonra her yeri duman kapladı ve duman geçince ben bile en az 20 tane gördüm ölmek üzere ve yanmış olan insan. Gördüklerinin video'sunu veya resmini çekseydin. ss or didn't happen dendiğinde pat diye yapıştırırdın olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 REYHANLI said: Patlama sonrasında bir dedikodu çıktı ve bunu suriyeli mülteciler yaptı denildi. Bu dedikodudan dolayı patladamn 2-3 saat sonra her sokak arasında insanlar kesici aletlerle birbirine saldırıyordu. Biz dükkanı kilitleyip olayları izlemekle yetindik ancak bir grup vardı ve hiç bir amacı olmadan arabaları ateşe verdiler, dükkanları yağmaladılar. Sonra o gruba karşı başkaları 'hükümet istifa' diye yürüyüşe geçti. O saate kadar gözükmeyen polis bir anda çıkıp o grubun üzerine yürüdü ve hemen susturdular. Onlar gidince ortalık mültecilere kaldı istedikleri herşeyi yaptılar. Yaklaşık 1,5 saat önce başka bir patlama sesi duyduk. Ayrıca yaklaşık 45 dakikadır silah sesleri geliyor ve söylenti sınırkapısında askerlerin suriye tarafında gördükleri her noktaya ateş açtığı yönünde. Bunlar gerçek haber olmayadabilir şu anda düzensizlik hakim ortama. Hava karardığı için herkes evine girdi sadece üçlü atış sesi geliyor ve çok gergin bir sessizlik var. telefonun uygunsa fotoğraf ve görüntü paylaş bizimle. eğer gerçekten reyhanlıdansan bizim için bu doğrudan habere ulaşmak için önemli bir şans, senin için de oranın sesi olma şansı...ilk mesajında sana inanmadım,umarım böyle bir konu ile ilgili yalan söylemiyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
REYHANLI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ben şu anda dükkandayım yağma olmasın diye burayı koruyoruz merkezde değil ama benim dayıoğlu ikinci patlama sırasında balkondan fotoğraf çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 paticik.com muhabirleri reyhanlıdan canlı olarak bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 becerebilirsen senden dışarıdaki tabanca seslerini ve ortamı çekip göndermeni rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kuddusi adamı öldürtecek sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ruslar'ın reyhanlıdaki patlamalar ile ilgili yorumu... Rusya: Reyhanlı Saldırısı, Suriye Konferansını Engellemeyi Hedefliyor Rusya parlamentosu alt kanadı Duma Uluslar Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Aleksey Puşkov, Türkiye'nin Reyhanlı ilçesinde meydana gelen terör saldırısının hedefinin Suriye yönetimi ve muhalefet arasında ay sonuna kadar yapılması planlanan... haberin tamamı ve devamı için kaynak: http://www.haberler.com/rusya-reyhanli-saldirisi-suriye-konferansini-4622925-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 KuddusiMavra said: becerebilirsen senden dışarıdaki tabanca seslerini ve ortamı çekip göndermeni rica ediyorum. Adam quest veriyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Redhack Hatay Valiliği'nin sitesini heklemiş. Gerekçe "ULUSAL YAS" ilan edilmemesi http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23261048.asp edit: http://www.hatay.gov.tr/ site gerçekten açılmıyor, hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Nessaftw said: KuddusiMavra said: becerebilirsen senden dışarıdaki tabanca seslerini ve ortamı çekip göndermeni rica ediyorum. Adam quest veriyor bildiğin. arkadaş...artık tvların,gazetelerin verdiği her türlü haberden şüphe edilen bir ortamdayız. bu kadar önemli bir olay olmuş. belki şu olay 3. dünya savaşını başlatacak bir olay,daha bunun farkında değiliz. hal böyle ilken bu yazan adamın klasik pati troleybitçisi olma ihtimalinin ne kadar yüksek olduğunun farkında olmama rağmen zayıf da olsa doğru söylüyor ihtimalini düşünerek oradan ilk elden doğru-gerçek haber aktarabilmesi önemlidir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 abi bazılarınız esad çıkıp ben yaptım dese inanmayacak. memlekette başka olaylar oluyor, bunu ergenekon yapmıştır diyenle alay ediyorsunuz, mesela pkk'nın yaptığı bir sürü eylemi aslında ergenekon'un yaptığını söyleyen insanlar var. onlara gülersiniz. çıkmış burada da aynı onlar gibi davranıyorsunuz. şu bombanın patlamasından en çok kar eden esat oluyor sayenizde. ne türkiye'nin suriye'ye girmesini sağlayacak büyüklükte bir saldırı, ne de geçiştirilebilecek küçüklükte bir saldırı. adam oturduğu yerde zevkten dört köşedir herhalde şimdi. iki milyon insan suriye'den kaçmış, 400 bin küsürü türkiye'de aylardır. adamların hepsine terorist diyorsunuz. 400 bin adamı kontrol etmez zor, içlerinde puştu olur hırlısı hırsızı olur şusu busu olur. sırf arap diye demediği kalmıyor insanların. evet bu savaşın vebali esad'da olduğu kadar ahmet davutoğlu'nda ve tayyip erdoğan'da. istediğinizi istediğiniz kadar eleştirin. ama yerini yurdunu bırakmak zorunda kalıp bizim ülkemize sığınan insanlara bari böyle yapmayın ya. hayat bu, bugün onlara yarın bize olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ahmedinejat, yazının son cümlesini iyi düşünmeni rica ediyorum. reyhanlıda bugün olanlar bugün reyhanlılı vatandaşlarımıza, yarın her nerede yaşıyorsan sana ve belki istanbulda benim bulunduğum yerde bize. şu işin arkasında esadın olma ihtimali sıfırdır.bana göre bu kadar net. ama bu şekilde düşünmeyen insanlara da saygı duyarım,kendi bilecekleri iş. ergenekon zaten başlı başına komedi. neyse,böyle acı bir günde komediye gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar