BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ona hiç işine yaramayacak ama böyle çok pahalı bir şey alması için ikna et
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ofisteyken müsili verin odayı da kilitleyip cıkıp gidin, sıçmak nasıl oluyomuş öğrensin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yada ailesinin önünde küçük düşmesine sebep oalcak bir kumpas kurun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yada şunu yap.. boku al, ince bir şekilde tablet hlaine getir, sakız kağıdına sar ve "çiolatalı sakız" diye ver çiğnesin ibne anca bu paklar yediği boku ama hazırlama sürecinde miden kalkabşlir, İRADELİ OL VE BAŞAR! o size bo karttıysa siz de ona boku yedirin bitsin bu iş
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bence abi bizi üzdün valla tribine girin, böyle şüphelendirecek hareketler yapın ama o şüphelenince lan olm biz senin gibi şerefsiz miyiz iğrenç herif diye daha da kendinden utandırdın. bir şey yapmayacağınıza emin olduğu anda basın boklu şakaları.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi bok kokusundan kötü olan bir koku var o da kusmuk kokusu :/ edit:sakın kusmaya falan kalkmayın lan manyak mısınız. hap verin o kussun.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sen hiç ebek bezi değiştirmedin herhal, kesinlikle bebek boku kokusu > kusmuk. b u kadar yoğun proteinle beslenen bir yaratıktan bu kokunun çkması elbette normel
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Lan öyle şaka mı olur boklu moklu. Herifi dövün geçin bence, pisleşmeyin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dövmek o kadar ağır yara bırakmaz dövdünmü bir ağrır ik iağrır ama adamın ağzına bir lkete bok sürdünmü o şirketten ayrılsa bile yıllar sonra hatıurlar "ben bu boku nedn yedim?" diye
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 neyle uğraşıyo millet ya asdawdf. beyler kitliyorum konuyu koktu buralar
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 How i met your mother'in ilgili bölümünü izleyin.
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Hangi bolummus o ridvanim? Hepsini okudum bu arada. Ama yetmiyor. Daha fena daha zekice ve daha unutulmaz bir sey ariyorun ben.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yazılı olarak cevap vermem test yap sallama şansım olsun
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kırom aç jackass izle 3 5 bölüm
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 koku bombası vardı böyle cam ampül şeklinde. ondan alın bikaç tane, her mesai bitimine doğru çantasının derinliklerine koyun. çarpar bi yere mutlaka kırılır o sonrası >:D<
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 chrome said: Pek saygideger manyak arkadaslarim. Sirf pislik icin cokomelin arasinda bok kurutup hasiminin ofisine saklayan ve gunlerce nedenini bulamadimiz bir sebepten etrafin bok kokmasina sebep olan ve bu surecte gun asiri gelip gelip halimize gulen. Bizimle beraber kokunun kaynagini ararmis gibi yapan ve sonra itiraf edip zevkten deliye donen arkadastan sizce nasil intikam almaliyim? Ulti cakmak istiyorum bi el ativerin. diş fırçasına işe
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çözüm : a) arabası varsa (tekerine çomak sok dermişim afdg) sileceklerine zamk sür. b) koltuğunu boydan boya siyaha boya oturduğunda simsiyah olsun. c) facebooku varsa ve ilginç bir fotoğrafı varsa onu al ve yanına (ben oğlanım uygun fiyata çalışırım) yaz ofis ve çevresine sağa sola yapıştır. d) arabasına 5-10 tane koku bombası at çıkartamasın uzun süre
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Kezbanın tekiyle evlendir. Hatta milletin zevk pompası olmuş bir kezbanla evlendir. Düğün sonrası 1 ay falan sonra gerçeği söyle varsa resim video göster.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kezban zevk pompası olsaydı kezban olmazdı.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 belki sadece 1-2 kişinin zevk pompası oldu sonra kezbanlığa döndü? öyleleri de var.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 once you go black, you never go back diye de bi söz var şimdi tabi. o yüzden oralara girmemiş olması lazım.
Öne çıkan mesajlar