tl üzerinden de gözüküyor adam online go go.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
İdra Kovuldu
bakalım neler olcak
kim o ismi lazım deil
flashtır kesin sdf
10k sdasdfadf
Savior'ı demek istedi sanırım ismi lazım değil derken :D
Açık konuşalım beyler.
cuce "ismi lazım deil" yazarken kaş göz işaretleriyle kimi hedef gösterdin..
şimdi meraktan çatla dur
şimdi meraktan çatla dur
boxer
idra kim bilmiyorum ama benden iyi bir starcraft oyuncusu değildir bence.
yani bir iki el verebilirim tabi de o kadar olur.
yani bir iki el verebilirim tabi de o kadar olur.
savior anmış lanetlinin ismini işte
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380786_10151619547617702_2026836412_n.jpg
e sağa sola küfreden, mac sunarken "yanlıs oynuyo, cok sacma" havalarında takılan birini kimsenin commentator olarak almıycağını anlamıstır işte.
öle arada sırada ilginclik olsun diye 3-5 mac sundurulan adam oldu idra, kimse full time caster olarak almaz bu tavırlarıyla
öle arada sırada ilginclik olsun diye 3-5 mac sundurulan adam oldu idra, kimse full time caster olarak almaz bu tavırlarıyla
Birkaç turnuvada sunuculuk yapmıştı. Hatta "Artosis pylon" deyimini de o buldu. Sunuculuk yaparken streamindeki gibi "şu imba, şu kötü oynadı" falan demiyordu zaten, analiz yapmakla yetiniyor. Popülerliğini de düşünürsek baya görebiliriz ilerde diye düşünüyorum.
ben ne zaman denk gelsem, analiz yapıyo soğuk soğuk sonra arada dayanamyıp laf ediyo, yanındaki topalrmaya calısıyo durumu, biraz daha analiz sonra yine laf seklinde geciyodu.
onun dısında herhangi bir progamer'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum ben casterlık konusunda.
Mesela grubby döktürüyo
onun dısında herhangi bir progamer'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum ben casterlık konusunda.
Mesela grubby döktürüyo
bitti mi sc kariyeri?
oynamayı bırakmıs işte. casterlık falan yapıcakmiş
Öne çıkan mesajlar