Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayfonum kirildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdiye kadar 100 kere falan dusmustur yere hava atiyordum ' hahahaj kirilmiyo hicbisey olmuyo ' diye drop test bile yapmistim yine kirilmamisti falan dun mutfak fayansina caaaat diye kosesi gelicek sekilde dustu 'citiciticiti' diye sesi duydum valla , sag alt koseden yukariya yayilan agac seklinde catlagim var camda ^_^ var mi basina boyle birsey gelen? Naapilir be edilir? Nasil degisilir? Isanbulda onerebileceginiz bir yer?

Xoxo
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Pazar alanına bayan doktordan temiz ayfon ilanı ver. Alıcak enayi çıkar, itele gitsin.

Ahahahahahha ilahi =)))

Yapamam oyle bisey ben , tanimadiniz mi daha
Mesaj tarihi:
bende sarhoş kafayla üstüne basmıştım benimkinin , fayans zeminle ayakkabım arasında kaldı. neyse , camı aynı şekilde ağaç yaptı benimkinde de sonra gittim servise , dediler "aga 300 kagıda olur bu iş", ben de normal bi telefon tamircisine gittim yan sanayi ekran alıp taktılar 80 tl ye. 9 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
direk 100tl ye taktır çakma bir cam yukarıdaki gibi. biraz orta tuş aşağıda kalacak onu düzeltemiyorlar ama eline almayan anlamaz sorunsuzda çalışır
Mesaj tarihi:
gıda boyasıyla falan boyıcan en temizi.

http://25.media.tumblr.com/cbb6349e20125ac9a68b0cf590a7c9a9/tumblr_mfyx8sd2ca1r62h1bo1_500.jpg

http://img.wonderhowto.com/img/62/72/63486589170418/0/iphone-quick-tip-add-color-make-your-broken-rear-glass-panel-look-less-broke.w654.jpg
Mesaj tarihi:
ya hazır konu açıldı be bişey sorayım bari. gold bilgisayardan falan yani teknoloji marketlerinden alınan telefonlara sigorta yaptırılıyor ya hani kullanıcı hatasından kaynaklanan arızaların %70(yamuluyo olabilirim bu oranda) karşılıyo falan..

1-bunlar hakikaten faydalı oluyor mu? yani bu kapsamda sigortayı efektif kullanan var mı?
2- bide ben alalı nerdeyse bir yıl olucak telefonu ben bu sigortayı yaptırabilir miyim benim telefona?
Mesaj tarihi:
harfiyen uyarsan sigortaya ve çakallığa kafan çalışıyorsa başına bişi geldiğinde direk olduğu gibi değilde sigortanın kabul şeklini bilip ona göre rapor tutarsan karlı. ama arkadaş gibi suya düştü kurusun diye saç kurutma makinası tuttum dersen dışarıdan müdahaleye girer ve babayı alırsın :D
Mesaj tarihi:
copry said:

Simdiye kadar 100 kere falan dusmustur yere hava atiyordum ' hahahaj kirilmiyo hicbisey olmuyo ' diye drop test bile yapmistim yine kirilmamisti falan dun mutfak fayansina caaaat diye kosesi gelicek sekilde dustu 'citiciticiti' diye sesi duydum valla , sag alt koseden yukariya yayilan agac seklinde catlagim var camda ^_^ var mi basina boyle birsey gelen? Naapilir be edilir? Nasil degisilir? Isanbulda onerebileceginiz bir yer?

Xoxo

kırılmış işte doktor hanım. geçmiş olsun. samsung galaxy duos öneririm,çift hatlı hem de.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

harfiyen uyarsan sigortaya ve çakallığa kafan çalışıyorsa başına bişi geldiğinde direk olduğu gibi değilde sigortanın kabul şeklini bilip ona göre rapor tutarsan karlı. ama arkadaş gibi suya düştü kurusun diye saç kurutma makinası tuttum dersen dışarıdan müdahaleye girer ve babayı alırsın :D

hee anladım. o zaman hiç gerek yok şimdi 100 tl girmesine bana durduk yere.
  • Yeni Oluştur...