Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 monopoly tieri aştıktan sonra, frp bazlı çok ağır olmayan ve eşe akrabaya kolayca oynatılabilecek neleri tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 RİKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 gırgır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kutu kutu pense trolleme cons :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 niye ya olmazmı risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tombala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Risk guzel lan. Ama ben oynamadim Cons'a güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cranium çok güzel. Biz 3 çift oynardık kavga ederdik, eğlenirdik. Tabu da cranium a benzer bişey çıkarmış yeni, çizmeli falan filan ama nasıldır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bunu aldım da öğretip oynatabilecem mi bakalım bizimkilere. http://www.boardgamegeek.com/boardgame/103343/a-game-of-thrones-the-board-game-second-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 trivial pursuit güzel oyun en kralıda Risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Basit ve frp bazlı oyun olarak Talisman'ı önerebilirim: http://boardgamegeek.com/boardgame/27627/talisman-revised-4th-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Munchkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 risk, talisman, tamga ve game of thrones second edition'ı aldım hepsini deneyip yazıcam sonuçları. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 monopoly tier'den sonra game of thrones biraz fazla kademeli bir gecis olmus =).. GoT 2nd edition complex ve kural bakimindan baya agir bir oyun.. ogrenmesi ve ogretmesi biraz zaman alabiliyor (oyun yok bende ama kural kitapcigini okumustum almayi dusundugum zaman).. 6 kisiden az kisi ile oyundan alinan zevkin baya azaldigi soyleniyor (hele 3 kisi falan oynamamaya calisin mumkunse).. oyun suresi de asagi yukari 3 saat surdugu icin gercekten dedicated bir oyuncu grubuna sahip olmak lazim.. ama iyi bir grubun varsa cok zevk alacaginiza eminim.. daha light bir oyun onerisi istiyorsan munchkin cok guzel bir tavsiye.. su an iste oldugum icin youtube'a giremiyorum ama youtube'da will wheaton munchkin diye aratirsan guzel ornek bir gameplay gorebilirsin.. benim tavsiyem, eger fantasy temali bir oyun istiyosan (kilicli, buyulu), descent 2nd edition olacaktir.. yine game of thrones gibi fantasy flight tarafindan 2nd edition'i yapilmis bir oyun.. facebook'ta bir grupta anlatmistim oyun hakkindaki bilgilerimi.. onu c/p'liyorum.. yaziyi yazdiktan sonra birkac oyun daha oynamisligim var ama fikirlerim degismedi hic.. said: board game benim icin yeni bir hobi (yeni derken son 2 yildir bgg muptelasi olup oyunlar almaya basladim =P).. ama descent'i bir 4 kisilik bir de 2 kisilik bir grupla oynadim ve cok begendigimi soyleyebilirim.. baya basitlestirilmis bir masaustu rpg havasinda ilerliyor oyun ama hikayeden cok combat tactics on planda.. o yuzden questler baya uzun surebiliyor.. 4-5 kisilik bir oyunda bir turn'un 20-30 dk surebildigi oluyor.. ama detaylar icinde bogmuyor oyun.. acikta kalan bir iki nokta olsa da rulebook'u iyice okuduktan sonra devamli kitapciktan bir sey takip etmek zorunda birakmiyor.. oyunun kurulumu ve ilk anlatimi biraz uzun surebiliyor ama sonra oyun ici gayet akici.. ve campaign mantigi cok hosuma gitti.. bir campaign toplamda yaklasik 20 saat suruyor ve sessionlara bolup farkli toplasmalarda oynayabiliyorsunuz.. campaign sirasinca experience karsiligi yeni abilityler ve toplanan goldlar ile itemlar satin alarak karakterlerin progressionini takip etmek en cok zevk aldigim seylerden biri .. bu arada oyunda toplam 20 quest var ve tamamen farkli questlerle yaklasik 3 campaign oynamak mumkun ki hikayeden cok combat on planda oldugu icin ayni questler tekrar tekrar oynanabiliyor.. GoT ile kiyaslandiginda kurulum sureleri ikisinin de asagi yukari ayni (baya uzun, yarim saat falan surebiliyor baslarda).. ama complexity acisindan bakildiginda descent daha rahat (ogrenmesi ve takip etmesi bakimindan).. bir de yukarida yazmamisim.. descent semi co-op bir oyun.. bir kisi overlord rolunu ustleniyor.. geri kalan oyuncular (1-4 kisi arasi) cesitli classlari secerek hero rolune burunuyorlar.. oyun bu iki takim arasinda geciyor.. aile ile oynamak icin oyun ariyorsan, yabanci dil bilgisi gerektirmeyen cok guzel eurogame tavsiyelerim de olabilir.. veya casual ameritrash oyunlar =P.. iyi eglenceler simdiden =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Merhaba, Aşağıdaki oyunu tavsiye ederim ancak oyun Türkiye'de bulunmuyor, biz İngiltere'den aldık. Arkadaşlarla her hafta toplanıp oynuyoruz. Basitçe anlatmak gerekirse oyun başında haritaya belli şekilde dizilen kaynaklar var (koyun, taş, toprak, buğday vb.) bu şekiller belirli bir mantığa göre diziliyor, app store ve Google market'ta diziliş için random generator'lar mevcut. Attığınız zar büyüklüğüne göre evlerinizi (piyon gibi düşünebilirsiniz) stratejik noktalara koyuyorsunuz. Her noktanın üzerinde bir numara var bu zar numarası, Mesela piyonu Toprak (9) / Koyun (3) / Taş (11)'in tam ortasına koydunuz, her oyuncu sıra ile iki zarı atıyor, eğer piyonunuzu kapsayan sayılardan biri gelir ise o oranda bankadan o kaynaklardan alıyorsunuz, belli kaynakların birleşimi ile belli şeyler yapabiliyorsunuz. İlk olarak 10 olan oyunu kazanıyor. Expansion paketleri vs. de var ama daha onlara biz girmedik, baz oyun fazlası ile eğlendiriyor şu an için. Detayları web sitesinden de inceleyebilirsiniz. Catan Board Game Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 settlers of catan klasiklerden biri.. istanbul besiktas'ta kuka kafe'de satiliyor bildigim kadariyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Spyro said: settlers of catan klasiklerden biri.. istanbul besiktas'ta kuka kafe'de satiliyor bildigim kadariyla.. Selam, Paylaşım için teşekkürler, bir ara gidip bakacağım buraya, hiç haberim yoktu böyle bir yerin varlığından. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Catanı ben geçen ay amazondan aldım gayet keyifli bir oyun. Bugünde munchkin aldım bakalım onunda çok metini duydum. Getirtmek istersen amazondan sıkıntı çıkmıyor. 7-8 güne geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 catanı beşiktaştan aldık bizde iki ay önce falan çok iyi klasik zaten de game of thrones sipariş etmiştim amazondan kargoda kayboldu mesela başka da kalmamıştı adamlarda para iadesi aldım içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 AHA game of thrones'um geldi lan hiç beklemiyordum bugüne çocuklar gibi şenim yılbaşında hediye açan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://cf.geekdo-images.com/images/pic1565119_lg.jpg iyi oyunlar =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şuana kadar max 4 kişilik oynayabildik en zevkli de öyle oldu. 2 kere de 3 kişilik oynadık. 6 kişilik hayal edemiyorum ne kadar eğlenceli olur :D hata arryn paketini alıp 7 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ben de descent ve bir expensionini siparis ettim. Gelince bi review yazarim ama baya iyi bir dungeon crawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar