knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 walletta birikmiş paradan çaktım bi tane compendium burdan da alan varsa tartışalım edelim predictionları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 başlatayım hatta west qualifier 1st EG 2nd Empire empireda roster değişikliği oldu loh falan geldi ama belli olmaz ne olacağı. eg bi süredir iyi gidiyo. rox'tan da umutluyum ama gene de empire dedim east qualifier 1st lgd 2nd vici asyada pek bilgim yok ama lgd.cn'de roster ayı sadece 5 numarada değişikliğe gidildiği için qualifiera alındılar. rahat geçerler bence. ikincilik için biraz araştırayım dedim. mith, vg, rattlesnake falan hepsi olabilir. şansımı vg'den denedim http://imgur.com/a/cD6Je Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 International'ı sıkı takip edenler için kesin alınması gerekir. 10 dolarlık fiyatı az değil ama pennant alacaksan zaten değebilir, aynı zamanda kurye veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 west için EG ve rox.kis diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Eycufu aldıktan sonra artan parayı tamamlayıp aldım bi tane compendium şeysi. İlk maçta 7 kişiden bonus geldi. Güzel oldu. (O maçta arkadaşa mythical Tide zamazingosu çık bana kasa gelmesi ayrı tabii.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Herkes EG konusunda hemfikir galiba:) Ben de EG ve Mouz diyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 agustos a kadar battlebonus icin bile deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben eg konusunda hemfikir değilim eg 1 de olamaz 2 de olamaz bana göre asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 EG mouz dediydim ben de. Ama DD. çok güzel oynuyor. Qualifiers'tan önce sadece 2 maçlarını izlemiştim. 2 maçta da Treant alıp hunharca ezmişlerdi. Güvenememiştim. Şimdi de Empire'ı Scandal'ın über oyununa rağmen ezdiler. DD. böyle devam ederse üfff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 18-0-9 tiny.. Tiny Rampage. Tiny 3 hit ck-naix.. Tiny 900 gpm. Yazık laaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 800+ gpm tuttu ban ve first pick şimdilik tutuyor most death ve most pick şimdilik uzak görünüyo gerisinde de kısmet d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Çok ilginç ya ilk günkü maçlarda Magnus hiç picklenmedi yanlış görmediysem..birkaç kere banlandı ama banlanmadığı zamanlarda da alan çıkmadı :) İyi ki most picked demişim Magnus'a sdfsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://images.4chan.org/vg/src/1368551015918.png al vs rox.kis maçından sonra güncelini koyarım https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0ApKE6BHvBB7idFNNb2NEaTUtZGpwRU4wQ0tDb1dlYlE&toomany=true#gid=0 bu da varmış most death konusunda LOH sağolsun dark seer ilerleme kaydetti ben shadow demon demiştim. most pick magnus gitti artık bariz. 2de mi ne kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bsi daha ki mac ne zaman basliyicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 9:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu Rox baya iyi ne zaman ikinci maclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 live şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://blog.dota2.com/2013/05/new-stretch-goals/ New Stretch Goals May 14, 2013 - Dota Team After some thoughtful games of Dota, we came up with four new stretch goals that we’ll be updating the Compendium with tomorrow. The initial stretch goals for the Compendium were at $1,700,000, $1,850,000 and $2,600,000 granting a new Battle Booster, improved Courier upgrades, and an Immortal item. The new goals are: $2,000,000 – A custom HUD skin for all Compendium owners $2,200,000 – A Taunt item with a brand new animation for all Compendium owners $2,400,000 – Vote on participants in an 8 player Solo Championship (1 vs 1) at The International $3,200,000 – Choose the next hero we release Choose the next hero we release. Choose the next hero... Next hero... Alın lan. 3 tane alın. 5 tane alın. 10 tane compendium alın. Techies gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoZmEucBC6E7dHc3ZDJCcWEyei1BQklLUm12U2FQUFE#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 çok pahalı 10 dolar ucuz olsaydı alırdım da peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 dota 2 o kadar kötü ki para verene enayi diyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 adamlar yapacaktı dota2yi projenin ortasında release edip nasıl olsa bu salaklar yine para verir dediler, betadaki oyunla dünyaları kazandılar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ya arkadaş konuyu compendium tahminleri ve qualifier için açıyorum gelip içine sıçıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 şu an alsam geç olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 yok, agustosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar