Tori Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 mp kaç yapıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben mp5 yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Regalya said: Benim barb 430 mine unbuff :> dh wiz felan 200 küsür monk 150 felan mmhhh işte gerçek bir bul-katos link isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 oktayca said: hmm int li inna çok mantıklıymış yalnız fiyatıda düşük olur meletin :) Yandaşa koyduğun hellfirering sanada exp bonus veriyormu? ] 1/5 verir = %7 verir. ver fazlasını direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 goldbären said: oktayca said: hmm int li inna çok mantıklıymış yalnız fiyatıda düşük olur meletin :) Yandaşa koyduğun hellfirering sanada exp bonus veriyormu? ] 1/5 verir = %7 verir. ver fazlasını direk. ama profilde sıfır gözüküyor acaba sayfamı bozuk? http://eu.battle.net/d3/en/profile/paramount-2617/hero/19858432 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 değil, orada taa ilk zamanlardan kalma % değil direk rakamlı xp bonusu veren itemlerin yeri var. o yüzden öyle. bir eline hellfire öbürüne leoric, aynısını kendin de al, kafaya da yapıştır max ruby gem, gogo paragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 oyun içine girip bakarsan orada görürsün. olmadı kendi inventoryni bi tarafa adamınkini bi tarafa aç, yüzüğü koy bırak sendekinin oynadığını gör yani. her şeyi de devletten beklemeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 savolasın, yüsük yokki daha debeleniyorum ama daha yok yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 goldbären said: oyun içine girip bakarsan orada görürsün. olmadı kendi inventoryni bi tarafa adamınkini bi tarafa aç, yüzüğü koy bırak sendekinin oynadığını gör yani. her şeyi de devletten beklemeyin!!! bir ara farm plz. dipnot; public game lerde feci kolay xp gelio (e tabii %760 xp bonus olunca hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 mp8de tek başıma %743 var, kafada gem olmadan sadece hellfire ile hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 nasıl oluo o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 goldbären said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 oyuna girince 344 + warcry 411 + wotberserk 533 ile geziyorum bitmedikçe. üstüne bash ile bonus rune var, o da tutarsa 644k oluyor ama 5 saniyede bi vurmak gerekiyor. 500 allres talentle %6 ls olmuş, direkt warcry ı bırak overpower killing spree al. defansif istiyorum dps yetiyor zaten diyorsanda crushing advance tak, öyle kullan. warcry ın devri geçti artık, overpower %35 dmg reduction rune ile outperform ediyor. kalmadı kullanan pek warcry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 şunu bi deniyim mantıklı geldi. genelde partydekilere resist vermek için de kullanıyorum, istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefalath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 444k.DHlerde wotb yada ona benzer bişey yok neyazikki.Bırakınca 5 ay fln paragon 100'ude goremedik henuz. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nefalath-2787/hero/10328971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 goldbären said: şunu bi deniyim mantıklı geldi. genelde partydekilere resist vermek için de kullanıyorum, istiyolar bash yerine hota alan da var. hatta overpower yerine rend alıp hotalı oynayanda var. ben beceremedim fury yetiştiremiyorum varsa fazla fury gain belki sende daha rahat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tek atıyorum kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 500 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ben accountımı versem biri benim yerime kassa ne güzel olurdu. Hani 300k dps bi dh ile oynamak isteyen var ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 mage de 165 k dps var ml8,9 solo yapiyorum gayette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lord_Argos said: Ben accountımı versem biri benim yerime kassa ne güzel olurdu. Hani 300k dps bi dh ile oynamak isteyen var ise... olur ama geri vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Moss said: mage de 165 k dps var ml8,9 solo yapiyorum gayette abi 175k wizardla mp6nın üstüne katlanamıyorum eliteler fazla zaman alıyor yavaşlıyor falan diye, bir build yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 elitler zaman aliyor orasi oyle ama 5 dakika surmuyor crit build gideceksin clasic explosive blast energy twister tek yapman gereken 2 tane arcane power of crit item bulmak 3 onlarda cok basit zati bi storm crow bi chandoto will bide 40 ustu crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 5dk cok uzun 1,5dk da kesmeye bakmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eliti 5 dk da kessem oyunu bırakırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bosstur o yada hardcore falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar