Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili adayıyla aradaki boy farkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
11 sayfa okudum, herseyi gectim surda takildim

Finklorpeyniri said:

eskiden mudurnu tavuğa yaslayanlar artık çirkinde olsa kızlara yaslıyor. bir yaslaşma var yani. 25 yaşında bakir olanı zannetmiyorum olsun.

ne demek lan bu
Mesaj tarihi:
işte marketten alıyorsun tavuğu, hafif sıcak suda haşlıyorsun, yağladıktan sonra flm işte doll oluyor sana.

dene çok merak ettiysen benimki sadece tahmin ahah.
Mesaj tarihi:
Marty said:

11 sayfa okudum, herseyi gectim surda takildim

Finklorpeyniri said:

eskiden mudurnu tavuğa yaslayanlar artık çirkinde olsa kızlara yaslıyor. bir yaslaşma var yani. 25 yaşında bakir olanı zannetmiyorum olsun.

ne demek lan bu

Secicilik kalmadi millette demek
Mesaj tarihi:
Lectre said:

işte marketten alıyorsun tavuğu, hafif sıcak suda haşlıyorsun, yağladıktan sonra flm işte doll oluyor sana.

Hafif sıcak suyla yetinmeyin sakın, tavuğun göbek ısısının en az 6sn boyunca 71.1 C olması lazım, mazallah penisiniz salmonella kapar sonra.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Lectre said:

Hafif sıcak suyla yetinmeyin sakın, tavuğun göbek ısısının en az 6sn boyunca 71.1 C olması lazım, mazallah penisiniz salmonella kapar sonra.

Prezervatif bunun için var.
Mesaj tarihi:
erkekler o kadar takıntılı değilde. kızlar kendisinden uzun irkek istiyor genelde.
manitanın iş arkadaşlarıyla yemeğe gitmiştik, sırf boyumu posumu göstermek için iki kez dansa kaldırdı. kızların hepsi 1.60 ın altındaydı galiba,

o kızlardan biri akşam çekindiğimiz fotoyu faceye 'pampık prenses ve yedi cüceler' etiketiyle koymuştu :/
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan

ne pis bir adamsın sen ya. :(
Mesaj tarihi:
sadece magazin haberlerinde bile görürsün

kısa boylu zengin adam ve manken birlikteliği

bizde çatır çatır yapıyoruz

1 80 isen zaten belli olmuyo

kız arkadaş 1 50 yse insanlar bile soruyo
"kız güzel mi abi"

yetmiyo insanlara demekki
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan

sabah sabah keyfim kaçtı valla bu ne ya
Mesaj tarihi:
marksman said:

erkekler o kadar takıntılı değilde. kızlar kendisinden uzun irkek istiyor genelde.
manitanın iş arkadaşlarıyla yemeğe gitmiştik, sırf boyumu posumu göstermek için iki kez dansa kaldırdı. kızların hepsi 1.60 ın altındaydı galiba,

o kızlardan biri akşam çekindiğimiz fotoyu faceye 'pampık prenses ve yedi cüceler' etiketiyle koymuştu :/

daha okurken üzüldüm, geçmiş olsun kardeş
Mesaj tarihi:
barbu said:

Finklorpeyniri said:

ne pis bir adamsın sen ya. :(

adam yapmamış ki görmüş yahu. ama gerçekten peh
Mesaj tarihi:
P sabiti kişinin penis boyunu göstersin. Birlikte olduğu hatunun boyu uzadıkca, oransal olarak p daha küçük gelmeye başlayacak. Yani hatunun boyu uzadıkça o penis daha küçük daha yetersiz gelmeye başlayacak. Kızlara bakarken hep bunu düşünürüm bi kere.
  • Yeni Oluştur...