Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 adını söyle ben bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 olsa dükkan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 11 sayfa okudum, herseyi gectim surda takildim Finklorpeyniri said: eskiden mudurnu tavuğa yaslayanlar artık çirkinde olsa kızlara yaslıyor. bir yaslaşma var yani. 25 yaşında bakir olanı zannetmiyorum olsun. ne demek lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 işte marketten alıyorsun tavuğu, hafif sıcak suda haşlıyorsun, yağladıktan sonra flm işte doll oluyor sana. dene çok merak ettiysen benimki sadece tahmin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Marty said: 11 sayfa okudum, herseyi gectim surda takildim Finklorpeyniri said: eskiden mudurnu tavuğa yaslayanlar artık çirkinde olsa kızlara yaslıyor. bir yaslaşma var yani. 25 yaşında bakir olanı zannetmiyorum olsun. ne demek lan bu Secicilik kalmadi millette demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 "sevgili dayıyla aradaki boy farkı" diye okudum sabah sabah IQ seviyesinde kritik sınıra yaklaşıyorum sabahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Lectre said: işte marketten alıyorsun tavuğu, hafif sıcak suda haşlıyorsun, yağladıktan sonra flm işte doll oluyor sana. Hafif sıcak suyla yetinmeyin sakın, tavuğun göbek ısısının en az 6sn boyunca 71.1 C olması lazım, mazallah penisiniz salmonella kapar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sparkcaster said: kız istemiyo ayak yapmış bu sefer haklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Kesin haksız olduğu bir nokta vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 khalad said: keşke kısa boylu bir sevgilim olsa cebimde taşırdım lan önce bir sevgilin olsun da sonra cep versiyonunu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 axedice said: Lectre said: işte marketten alıyorsun tavuğu, hafif sıcak suda haşlıyorsun, yağladıktan sonra flm işte doll oluyor sana. Hafif sıcak suyla yetinmeyin sakın, tavuğun göbek ısısının en az 6sn boyunca 71.1 C olması lazım, mazallah penisiniz salmonella kapar sonra. Prezervatif bunun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 barbu said: khalad said: keşke kısa boylu bir sevgilim olsa cebimde taşırdım lan önce bir sevgilin olsun da sonra cep versiyonunu iste. deget barlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kısa boylu kadın ve erkek de uzun boylu adam ve kadın arar çünkü ... kadar boyuma bakmayın bununla beraberim mesajı vermek istiyodur 2.00 olmadığı sürece gayet iyidir üstüne git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 erkekler o kadar takıntılı değilde. kızlar kendisinden uzun irkek istiyor genelde. manitanın iş arkadaşlarıyla yemeğe gitmiştik, sırf boyumu posumu göstermek için iki kez dansa kaldırdı. kızların hepsi 1.60 ın altındaydı galiba, o kızlardan biri akşam çekindiğimiz fotoyu faceye 'pampık prenses ve yedi cüceler' etiketiyle koymuştu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sabah sabah allah belanızı verebilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Finklorpeyniri said: ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan ne pis bir adamsın sen ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sadece magazin haberlerinde bile görürsün kısa boylu zengin adam ve manken birlikteliği bizde çatır çatır yapıyoruz 1 80 isen zaten belli olmuyo kız arkadaş 1 50 yse insanlar bile soruyo "kız güzel mi abi" yetmiyo insanlara demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yurdumuzdan kareler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Rasmon said: uzun boylu partnerde pozisyonlar hep dert... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Finklorpeyniri said: ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan sabah sabah keyfim kaçtı valla bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Finklorpeyniri said: ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 marksman said: erkekler o kadar takıntılı değilde. kızlar kendisinden uzun irkek istiyor genelde. manitanın iş arkadaşlarıyla yemeğe gitmiştik, sırf boyumu posumu göstermek için iki kez dansa kaldırdı. kızların hepsi 1.60 ın altındaydı galiba, o kızlardan biri akşam çekindiğimiz fotoyu faceye 'pampık prenses ve yedi cüceler' etiketiyle koymuştu :/ daha okurken üzüldüm, geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 barbu said: Finklorpeyniri said: ben domatese hallenen adamlar gördüm. halveti için 1 kilo domatesle gelirdi yurtta böle. ne zaman baksam poşetle geliyor çıkıp gidiyodum odadan ne pis bir adamsın sen ya. :( adam yapmamış ki görmüş yahu. ama gerçekten peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 P sabiti kişinin penis boyunu göstersin. Birlikte olduğu hatunun boyu uzadıkca, oransal olarak p daha küçük gelmeye başlayacak. Yani hatunun boyu uzadıkça o penis daha küçük daha yetersiz gelmeye başlayacak. Kızlara bakarken hep bunu düşünürüm bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar