Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mask Reddot olarak oyuna yeni başladım nasıl guildde katılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 clan panelinden annen inc'i bulup apply to join yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tamam yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xenocide said: Xaenin said: Büyük Annen Projesi BÜYÜK ANNEN ÇARPIŞTIRICISI yarım saat güldüm fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ağalar biz karaya çıkmayalım. karada ağzımızı kırıyorlar, en güzeli korsancılığa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi 1 tane 20klık adamımız var diye herkes kendini 20k sanıyor ama öyle değil işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 20k değilmiyiz hepimiz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 elementalları kesebilirsek olacaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ahsuidashd bende 18k dayim hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Yalnız bu prowess pointleri 5k ya kadar kasması çok zormuş yahu, ondan sonra çorap söküğü gibi geldi. Ha bu arada Alfheim'e çok kırgınım, hani elimizden tutacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Nasıl geldi abi bana da söylesene ne yaptığını. Elemantalist sırf masraf yemin ederim, 1 mob kesmek 4 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 örümcek, skeleton, kobold, troll sonra hag, ogre falan yap işte. 150 lik ne varsa bitir. aç feat listeni sıradan yap, goblin falan da yap. bunlar bitince hidden featlere kasarsın. zaten yukardakileri yapıp hidden featlere bakınca creep, freak, varmint in yarısından coğunu yapmış oluyorsun. ben mesela 1 shot troll kesiyorum 900 tane creep kesip 1300 küsür pipi feati için. solo için en ideali böyle takılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Hag troll falan yaptım ömülcekleri falan yapayım bari skeletorlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 la olm herkeşlerden sonra başladım 28k dayım bide gizli featler biticek olucam 35k ama karada hala agız burun kırıyorlar niye? adamlar bizim gibi abuk subuk combat döndürmüyo, biz combata giriyoruz adam bana vurmamış ama ben ölmüşüm??!??! friendly fire at its best yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne kadar sürece kasıldı bu skill sayıları? kaç gün? günde kaç saat oynama ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 netcafeyi baz alma no lifer gibi oynuo haha ben mesela başından beri oynuoru m 1 ay olacak 3 gün sonra. daha 13K dayım. ama mesela işte hafta içi işten dönünce oynuorum 3-4 saatki her gece giremeyebiliyorum. Bazen 2 gün arka arkaya giremiorum .Hafta sonu da 1 gün sabahtan akşama oynadığım oluo ama onda da full efficient kasmıyorum, geyik muhabbet, pvp , boş boş gezmece şeklinde geçio. ama işte netcafe geçen hafta mı ne başladı adam 28k oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abv adamı alan yetkilisi yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 clanna alabilecek biri varmı online oluyormu veya alabilcek kişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ben alabiliyorum şu anda işteyim eve dönünce hallederiz. Bi ara hatırlatın da herkesi officer mı ne bokumsa ondan yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ben gelsem beni de alabilir misin Kaan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kimse annene öyle kuru kuru giremez Emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Netcafe said: la olm herkeşlerden sonra başladım 28k dayım bide gizli featler biticek olucam 35k ama karada hala agız burun kırıyorlar niye? adamlar bizim gibi abuk subuk combat döndürmüyo, biz combata giriyoruz adam bana vurmamış ama ben ölmüşüm??!??! friendly fire at its best yani abi elementaliste en azından bi tane direct hit büyüsü gelmeli. hani warrior vs. warrior olana kadar sıkarız areaları, 1v1'e girince single target'a geçip vurabilmeye çalışırız da yok öyle bişey işte. siz kapışırken biz arkada durunca da çok kötü hissediyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ne yapmak lazım annene girebilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 önce annene başvurman lazım. sonra annen senin boyuna posuna bakacak, ölçecek biçecek, tam benlik derse annene girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çok fazla anne denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar