sQu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oynayanlar varsa ekleşelim de turnuva falan yapar takılırız, hazır yeni expansion da gelmişken deste falan konuşuruz. id : stingmoggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 oyunun şuanki durumu nedir? Para vermeden düzgün deste yapabilirmiyiz? Deste açma işi kolaylaştımı? (önceden zengin zengin oluyordu :P. MM mi yoktu sorunu bilmiyorum fakat, deste iyi değilse para kazanılmıyordu turnuvalarında) birde tablet versiyonu yokmuydu bunun ya? google play de göremedim (ipadi gördümde, diğer tabletler ile şeedemiyoruz herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ipad te var ama UK store da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Android'de yok, ios için var sadece diye hatırlıyorum. İntetraildan döneyim bakicam yeni kartlara. dae.vaorn ekleyebilirsin. Bayagidir oynamıyorum ama, yaparız alıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Oynarmıyım henüz emin değilim ya. Zaten kartlarım pek iyi değildi. Millet aşmıştır şimdi P:. Bu arada yeni bir kod gözüme çarptı (yeni expansiondan 1 tane 12 lik hediye). Bildiğiniz varsa yeni kodlardan yazarsanız iyi olur. (eskiler zaten önceki mesajlarda bol bol verildi) yeni kodlar: MMDOC-H4S-THE-B3ST-FANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 valla ben 2 ay dolu dolu oynadım hiç te sıkılmadım tavsiye ederim, hele ilk başlarda çok hızlı ve dolu dolu pack açıyorsun konun ilk 5-15 falan araları pageleri oku baya anlattık en mantıklı izlenicek yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bende 11 lvl bir hesap var. 2 tane büyük void açmıştım (1400 lük). Öyle sancutary deck yapmıştım. Herneyse önemsiz bilgiler bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 TH4NK5FBF4N5 5ORRY54TURD4Y MMDOC-H4S-THE-B3ST-FANS WE-ARE-NO-TROLLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 tum kart lıstesıne ve ozellıklerını nerden bakbılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 http://www.mmdoc.net/card_list/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hah ıyı oldu resım gormem wıkıde resımler yok hafızada kalmıyor tek elle 10 numara oynanaak oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Wolas said: TH4NK5FBF4N5 5ORRY54TURD4Y MMDOC-H4S-THE-B3ST-FANS WE-ARE-NO-TROLLS şunlarıda ekle çalışıyorsa halen. A3D-WER-Q8E-DF2-E4J M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS MMDOC-H4S-THE-B3ST-FANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 onlar kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bazı kartlar kılıtlı nasıl acılacak onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 allah rızası için biri download linkini gönderebilir mi? sitesine ulaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Oyunun basit sistemi güzel aslında. Fakat farm ve günlük/haftalık ödülleri çok kötü. Günlük ödülünü 7 gün boyunca biriktirip toptan aldığında sana 1euro değerinde birşey veriyor :D. indirmek için : http://pdc-doc-launcher.ubi.com/launcher/Installer/duelofchampions.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 necro baya baya op mi yoksa ben noob olduğum için mi bana öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 necro diğerlerine nazaran daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 infernoyla acı çekiyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 imfernoda benim gördüğüm ya rush yapıcan ya da sürekli kartlarını yakıcan karşındakinin. Hani minion ağırlıklı oynayım derseniz pek başarılı olamazsınız max 1k rating. Minionları aralarda garnütür ve başlarda savunma olarak kullanıcaksınız. 3/8 scubbus dışında minionların hpleri çok az çünkü. ama açık yaratıp bir lanede sağlam dmg yapabilirsiniz. eğer işte rakibin kartlarını yakarsanız bide o açık kolay yaratılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi ard arda 5 el fortune oynadimaskldhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 son major patchden sonra yeni kartları ve factionu deniyen oldumu eskilerden ? zaman bulamadım oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi şu oyunda 200 eloyu göremedim ya askdhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 heaven ile 2. günüm 750 rate suan akıyorum:) dark spell basan bırı geldımı uzuyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar