dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Kime göre akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bana gece oluyor hesaplayamadim bile. turkiyeden 3 saat ileride olduguma gore. kac yani bu stream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 greater fire elemental'in sadece might'ini mi dusurduler? baska gereksinimi artmadi mi? op olacak abi o zaman kart? bi' de su lesser earth elemental'den bi' turlu dusuremedim ya. cilgin kart o benim sanctuary deck icin. deli tank'lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 24 gibi olması lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Darklight1903 said: greater fire elemental'in sadece might'ini mi dusurduler? baska gereksinimi artmadi mi? op olacak abi o zaman kart? bi' de su lesser earth elemental'den bi' turlu dusuremedim ya. cilgin kart o benim sanctuary deck icin. deli tank'lerim. fire healı olan kartı mı diyorsu? neresi op abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Lan ne pis oyunmuş sürekli oynayasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 inferno'ya karsi gayet op oluyor. bu arada turkiye utc+2. turkiye'den 3 saat ilerideysen, saat 23.00'da acilacak sana seru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 greater'ın might düşeceği manası artacağı için her deck'e gitmez ama arianna deck için biçilmiş kaftan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hell yah 1001. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oyunu sildim tekrar yükliyemiyorum,söyle diyor .. başına gelen varmı http://i.imgur.com/P2nf8JH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bilgisayardan yüklü olduğu dosyayı toptan silip yüklemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sildim %appdata% bile baktım gizli dosyalarını falanda sildim yani olmuyor ..yada benim görmedigim bi yerde var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Wisp said: oyunu sildim tekrar yükliyemiyorum,söyle diyor .. başına gelen varmı http://i.imgur.com/P2nf8JH.png software sweeper tarzı bir program dene, ok a basınca ne oluyor silmiyor mu kendi? bilgisayarı 1 gün önceye al direk ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 onuda yaptım,ok e basınca gecmiyor orda kalıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pcyi geri almayı dene o zaman başka çözüm yok gibi. ya da regeditten girdilerini silmeye çalış. regeditten silersen kayıtlarını, dosya olsa dahil bilgisayarda görmez o installation programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Program ekle kaldıra bi bakarmısın? orada birşey bırakmış olabilir. (bakmışsındır belki ama, gözden kaçma ihtimaline karşı yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 program ekle kaldirda kalmissa repair dene. olmazsa uplay'i silip tekrar yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 reset attınmı bilgisayara yüklemeye çalıştığından beri ? bazen çat diye düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 forum'da expansion gecikecek falan diye muhabbet donuyor? bazilari da aglayin aglayin redeem code aliriz belki yazmis ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yeni kartları bugün gösteriyorlarsa neden geciksin? bazıları 28 falan sanıyodu sanrım o yüzden olabilir, ben çarşamba diye okudum. yani gecikse en fazla ay sonu ne olacak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Darklight1903 said: forum'da expansion gecikecek falan diye muhabbet donuyor? bazilari da aglayin aglayin redeem code aliriz belki yazmis ahahah. o gecikecek muhabbetinden sonra 28i dediler sanırım, yoksa 23ünde falan çıkması lazımdı. altı üstü kart ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cvp Might & Magic - Duel of Champions We will keep you updated guys, tomorrow is the target Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.twitch.tv/duelofchampions burda yeni paketi oynuyorlar şu an. omg stronghold imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İnferno kartlarını beğendim baya favori factionma geri dönücem inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar