Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
greater fire elemental'in sadece might'ini mi dusurduler? baska gereksinimi artmadi mi? op olacak abi o zaman kart?

bi' de su lesser earth elemental'den bi' turlu dusuremedim ya. cilgin kart o benim sanctuary deck icin. deli tank'lerim.
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

greater fire elemental'in sadece might'ini mi dusurduler? baska gereksinimi artmadi mi? op olacak abi o zaman kart?

bi' de su lesser earth elemental'den bi' turlu dusuremedim ya. cilgin kart o benim sanctuary deck icin. deli tank'lerim.

fire healı olan kartı mı diyorsu?

neresi op abi
Mesaj tarihi:
Wisp said:

oyunu sildim tekrar yükliyemiyorum,söyle diyor ..

başına gelen varmı

http://i.imgur.com/P2nf8JH.png

software sweeper tarzı bir program dene, ok a basınca ne oluyor silmiyor mu kendi?

bilgisayarı 1 gün önceye al direk ya da.
Mesaj tarihi:
pcyi geri almayı dene o zaman başka çözüm yok gibi.

ya da regeditten girdilerini silmeye çalış.

regeditten silersen kayıtlarını, dosya olsa dahil bilgisayarda görmez o installation programı
Mesaj tarihi:
yeni kartları bugün gösteriyorlarsa neden geciksin? bazıları 28 falan sanıyodu sanrım o yüzden olabilir, ben çarşamba diye okudum. yani gecikse en fazla ay sonu ne olacak başka.
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

forum'da expansion gecikecek falan diye muhabbet donuyor? bazilari da aglayin aglayin redeem code aliriz belki yazmis ahahah.

o gecikecek muhabbetinden sonra 28i dediler sanırım, yoksa 23ünde falan çıkması lazımdı.

altı üstü kart ya :p
  • Yeni Oluştur...