ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 yani eğer çok merak ediyosun. volume - 'ye basılı tutarak aç telefonu. bootloader'da yazar. Fast boot kapalı olsun ama. Sonra o CID'e göre update bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 az önce telefona wipe attım stock rom bulamadıgım için cid 1111111 yapıp rastgele bi stock rom yükledim şimdi günceleme yapıyorumda 4.20.707.6 güncellemesini yapıyor suanda en son güncellemeye kadar kaç tane 500mblık güncelleme yüklerim dogrudan son sürüme yükseltme şansım yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Yanlış yapmışsın. kurduğun 707 nolu FW sanıyorum bi operator'e ait ve elinde olan M7_U'ya pek de uyumlu değil. Bence 707'ile devam etme. Devam edeceksen de 5x 500~ MB bi update gelecek. 707'ye 6.xx.xxx geldi mi onu da bilmiyorum. TR stock'a dönmek için: Eğer cihazını türkiyeden aldıysan aşağıdakileri takip et. %100 Stock yaparsın. Cihazın S-OFF olmuş varsayıyorum. Değilse S-OFF ol önce. Sonrasında CID'ini HTC__M27 Yap. Bu türkiyenin CID'i . Supercid'e gerek yok. Aşağıdaki RUU'yu bul. Public bir çok yerde bulunuyor. TR cihazlarda kullanılan RUU. RUU: RUU_M7_U_JB_50_HTC_Europe_1.29.401.2_R_Radio_4A.14 .3250.13_10.33.1150.01_release_311663_signed_2_4.exe Not: Eğer Hboot versiyonun 1.55 üstüyse RUU çalışmaz. S-OFF olup Hboot'unu 1.44'e downgrade et. Bunu da kolayca xda'den edinebilirsin. Fastboot commandlerle kolayca oluyor. Not: Hboot durumun unlocked ise aşağıdaki komutları kullanarak locked state'e geri dön. Rooted bir ROM ile adb shell'i kullanarak: adb devices adb shell su echo -ne 'x00x00x00x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p2 bs=1 seek=33796 (Buraya dikkat et. Kopyala yapıştır yap) exit exit adb reboot bootloader Cihaz tekrar açıldığında 1.44 hboot S-OFF ve locked olacaksın. Artık RUU'yu sorunsuzca Windows 7 ve HTC Sync'in son sürümü olan bir makinadan USB 2.0 kullanarak yapabilirsin. RUU'yu uyguladıktan sonra cihaz 1.29.401.2 sürümüne kavuşacak. Geçmişten kalan Tampered yazısı da RUU ile gidiyor olacak. Bu noktadan sonra cihazın aşağıdaki FW sürümlerini sırayla alacak 2.24.401.2 2.24.401.9 3.63.401.3 . . . 6.09.401.106 (4.4.3 + Sense 6.0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Abi saygılar... Müthiş paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Unlock ettiğiniz cihazı bu şekilde fabrika çıkışına çevirebilirsiniz. Garantiye yollarken uygulayın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ya da hiç kurcalamayalım stok kullanalım benim gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 zaten cihaz stock'ken süper. Ben de stock kullanıyorum. Eksik bir şey yok. Rooting için de custom recovery'ye towelroot ile gerek kalmadı ki zaten root'a bile gerek yok. Custom ROM'u Galaxy sahipler yapsın chaton'dan falan kurtulmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Somon said: az önce telefona wipe attım stock rom bulamadıgım için cid 1111111 yapıp rastgele bi stock rom yükledim şimdi günceleme yapıyorumda 4.20.707.6 güncellemesini yapıyor suanda en son güncellemeye kadar kaç tane 500mblık güncelleme yüklerim dogrudan son sürüme yükseltme şansım yok mu 707'ye bugün geldi update. 6.13.707.1'i download edebiliyor olman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 neyse cyanagenmod yükledim gitmeden sarjı %40 fln daha fazla gidiyor daha rahat tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Cm kurunca zarar ediyorum gibi geliyor. Telefon Sense ile güzel. Sony, samsung, lg kullanan kullansın CM'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sony ve lg'nin ihtiyacı yok açıkçası ya, takıl sen sense'inle abi rahat bırak biraz asdşlö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 niçin custom rom ben onu anlamış değilim.. hani 2 sene sonra zaten zorunlu olarak yüklüceksin.. cm falan. ram açabilmek için.. ama şimdi sense gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 son update ten sonra bi aptallaşma hissettim telefonda ve zoe uygulaması direk net'e yüklüyor sanırım videoları. pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 m8 gördüm dün istinye parkta 2200 tl idi, yuh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bu arada google voice typing ne imba bir şeymiş lan bahçelerdeki hurmalar gelir dötümü tırmalar diyorum çatır çatır yazıyor daltarak diyorum, çat diye yazıyor bir berber bir berbere gel birlikte bir berber dükkanı açalım demiş diyorum böyle hızlı hızlı onu bile yakalıyor piç çok iyiymiş türkçede bu kadar iyi olmasını beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Developerlara sesleniyorum, google voice ile whatsapp i birleştirecek bir app yapın. Bir sonraki Bilzerian siz olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 birleşik zaten das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ses kaydını direkt göndermeyecek. Yine söylediklerimi kaydedecek ve yazıya dökecek. Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Htc'de var. Klavyede noktaya uzunca bas konuş. Gönderip göndermemek sana kalsın. Epostaları artık konuşarak yazdırıyorum hep. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 imput metodu o. programdan bağımsız. klavye açıkken notification bardan input metodu google voice yap whatsupta da kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Harikaymış yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 df said: imput metodu o. programdan bağımsız. klavye açıkken notification bardan input metodu google voice yap whatsupta da kullanırsın. ben swift keyboard kullanıyorum, onda virgül işareti üzerinde mikrofon işareti var, eğer basılı tutarsan google voice typing aktif oluyor, konuşuyorsun çatır çatır yazıyor, tıklayıp gönderiyorsun bu zaten yıllardır olan şey fakat google voice typing'in türkçeyi bu kadar iyi yakalaması çooook şaşırttı aklıma gelen en saçma şeyler en aptal şivelerle söyledim yine anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben de swift kullanıyorum da yükleyince her şeyi kapatmıştım settings'ten. şimdi diyince girdim baktım geri açtım o kadar iyi anlıyorsa kullanırım eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Telefonun da İPG koruyucu tam kaplama kullanan var mı ? Artık kılıf kullanmaktan sıkıldım , kılıfsız tam kaplamalı koruyucu ile denesem diyorum. http://www.gold.com.tr/ipg-htc-one-m7-gorunmez-tam-kaplama_u?gclid=CjwKEAjwp7WgBRCRxMCLx8mMnDMSJADncxS2_WCUi1MIgn7nLGr3j5tuUqlf843-CaxWRbKPSNwvgxoCzhjw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Son Update sonrası Güç Tasarrufu - - Kaydedici oldu. Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar