Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

az önce telefona wipe attım stock rom bulamadıgım için cid 1111111 yapıp rastgele bi stock rom yükledim şimdi günceleme yapıyorumda 4.20.707.6 güncellemesini yapıyor suanda en son güncellemeye kadar kaç tane 500mblık güncelleme yüklerim dogrudan son sürüme yükseltme şansım yok mu
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış yapmışsın. kurduğun 707 nolu FW sanıyorum bi operator'e ait ve elinde olan M7_U'ya pek de uyumlu değil. Bence 707'ile devam etme. Devam edeceksen de 5x 500~ MB bi update gelecek. 707'ye 6.xx.xxx geldi mi onu da bilmiyorum.

TR stock'a dönmek için:

Eğer cihazını türkiyeden aldıysan aşağıdakileri takip et. %100 Stock yaparsın.

Cihazın S-OFF olmuş varsayıyorum. Değilse S-OFF ol önce.

Sonrasında CID'ini HTC__M27 Yap. Bu türkiyenin CID'i . Supercid'e gerek yok.

Aşağıdaki RUU'yu bul. Public bir çok yerde bulunuyor. TR cihazlarda kullanılan RUU.

RUU:

RUU_M7_U_JB_50_HTC_Europe_1.29.401.2_R_Radio_4A.14 .3250.13_10.33.1150.01_release_311663_signed_2_4.exe

Not: Eğer Hboot versiyonun 1.55 üstüyse RUU çalışmaz. S-OFF olup Hboot'unu 1.44'e downgrade et. Bunu da kolayca xda'den edinebilirsin. Fastboot commandlerle kolayca oluyor.

Not: Hboot durumun unlocked ise aşağıdaki komutları kullanarak locked state'e geri dön.

Rooted bir ROM ile adb shell'i kullanarak:

adb devices

adb shell

su

echo -ne 'x00x00x00x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p2 bs=1 seek=33796
(Buraya dikkat et. Kopyala yapıştır yap)

exit

exit

adb reboot bootloader

Cihaz tekrar açıldığında 1.44 hboot S-OFF ve locked olacaksın.

Artık RUU'yu sorunsuzca Windows 7 ve HTC Sync'in son sürümü olan bir makinadan USB 2.0 kullanarak yapabilirsin.

RUU'yu uyguladıktan sonra cihaz 1.29.401.2 sürümüne kavuşacak. Geçmişten kalan Tampered yazısı da RUU ile gidiyor olacak.

Bu noktadan sonra cihazın aşağıdaki FW sürümlerini sırayla alacak

2.24.401.2
2.24.401.9
3.63.401.3
.
.
.
6.09.401.106 (4.4.3 + Sense 6.0)
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

az önce telefona wipe attım stock rom bulamadıgım için cid 1111111 yapıp rastgele bi stock rom yükledim şimdi günceleme yapıyorumda 4.20.707.6 güncellemesini yapıyor suanda en son güncellemeye kadar kaç tane 500mblık güncelleme yüklerim dogrudan son sürüme yükseltme şansım yok mu

707'ye bugün geldi update.

6.13.707.1'i download edebiliyor olman gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada google voice typing ne imba bir şeymiş lan

bahçelerdeki hurmalar gelir dötümü tırmalar diyorum çatır çatır yazıyor

daltarak diyorum, çat diye yazıyor

bir berber bir berbere gel birlikte bir berber dükkanı açalım demiş diyorum böyle hızlı hızlı onu bile yakalıyor piç

çok iyiymiş türkçede bu kadar iyi olmasını beklemiyordum
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

imput metodu o. programdan bağımsız. klavye açıkken notification bardan input metodu google voice yap whatsupta da kullanırsın.

ben swift keyboard kullanıyorum, onda virgül işareti üzerinde mikrofon işareti var, eğer basılı tutarsan google voice typing aktif oluyor, konuşuyorsun çatır çatır yazıyor, tıklayıp gönderiyorsun

bu zaten yıllardır olan şey fakat google voice typing'in türkçeyi bu kadar iyi yakalaması çooook şaşırttı

aklıma gelen en saçma şeyler en aptal şivelerle söyledim yine anladı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...