Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

Ha bir de pozisyon bariz faul.

Ama bir de oyuncuların mimlenmesi diye bir olay var. Burak ve Eboue kendilerini sürekli yerlere attıkları için mimlendiler artık. Normalde 1 kere düşünüyorsa hakem, bu iki adam için 3 kere düşünüyor acaba attı mı atmadı mı diye. Bu kötü şöhreti kazanırken yaptıklarından utansın önce Eboue.

Doğrusu bu. Eboue zaten bugüne kadar yaptıklarıyla çoktan mimlendi. Mimlenmekte de haksız sayılmaz yani. Az buz değil fakeleri.

Bir de pozisyon faul ya da değil, ilk yarının hakkı net olarak FB'nindi zaten oynanan futbola baktığımızda.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Şu muz olayını ve ırkçılığı Türkiye'ye de mi getirdiler ya?

Lan tek kalemiz bu kalmıştı, bi de ırkçı millet olursak vay halimize.

harbiden ha. umarım maymun demek için değil de muz ile penis betimlemeye çalışmıştır sdfsd. ırkçılık yeni bir sayfa çünkü. zenci topçuları beyazdan çok severdik hep :/
Mesaj tarihi:
Topal saçmalamaya, Emre de adam dövmeye devam ediyo sdf

Edit: Gavurların Arap sanıp sand nigger dediği bi halk olarak zencilere ırkçılık yapmak komikmiş ya, ben de penis anlamına geldiğini düşnümüştüm muzun ama
Mesaj tarihi:
fenn said:

GoLLL said:

fenn said:

2-1 oldu la

Afiyet olsun 2.

Bu balonlular nereden çıktı ya derbiyi mi beklemişler

1-2 oldboyz ve fenerli banlı,onlar olabilir
Mesaj tarihi:
S-H said:

fenn said:

GoLLL said:

fenn said:

2-1 oldu la

Afiyet olsun 2.

Bu balonlular nereden çıktı ya derbiyi mi beklemişler

1-2 oldboyz ve fenerli banlı,onlar olabilir

Cezalı üyelerin fakeleri onlar, maçtan sonra kim kimmiş bakılıp asıl cezaları süresize çevrilecek :)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

onlar olmadıgı için mi böyle forum,yoksa macın atmosferi mi etkili merak ettim..

cunku en önemli pozisyonlar bile 1 sayfayı gecmeden saygi cercevesinde konusulup karara baglanıyor :D

Saygı çerçevesinde :D
  • Yeni Oluştur...