Golgotham Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Arkadaşlar hesabımı satıyorum fiyat tekliflerinizi bekliyorum 27 Skin 6 Sayfa Rune Page 'im var Skinler Alistar Altın Alistar Matador Alistar Uzun Boynuz Alistar Zincir Kıran Alistar Zebani Alistar Dr. Mundo Mundo Vücut Şampiyonu İş Adamı Mundo Fiddle Stick Parti Canavarı Fiddle Stick Ashe Ametist Ashe Graves Riot Graves Jax Vandal Jax Jaximus Katarina Kum Fırtınası Katarina Leona Valkyr Leona Master Yi Seçilmiş Kişi Master Yi Nasus Galaktik Nasus Shaco Asil Shaco Sivir Haydut Sivir Taric Kan Taşı Taric Tristana Riot Kızı Tristana Veigar Cüce Cin Veigar Vladimir Marki Vladimir Warwick Kötü Kurt Warwick Bozkır Avcısı Warwick Yabani Warwick Xin Zhao Komando Xin Zhao Zilean Zaman Makinesi Zilean Rune'larım Şampiyonlar
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Dr. Mundo Mundo Vücut Şampiyonu İş Adamı Mundo
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Fiddle Stick Parti Canavarı Fiddle Stick
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Warwick Kötü Kürt Warwick Bozkır Avcısı Warwick Yabani Warwick
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Zincir Kıran Alistar süleyman demirelle bi alakası var mı
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Noyzura Yağmur Yağdıran Noyzura Erke Dönergeci Noyzura
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsin
Golgotham Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bende bayıldığım için TR serverına geçmedim Turnuva için geçmiştim satıyorum şimdi.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsin AUIJHFCSAUFSUHIASHUIAHUAHAHAHAHAHAAHHAUHASA
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsinDSGASDFASDFASETAW4ETDSGFXDCV VCVX CVX CV
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sparkcaster said: Zincir Kıran Alistar süleyman demirelle bi alakası var mı ahhahhahah. ahahahah. ahahah. aaaah. ahah. aaa. aa. a.
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsin AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHNCGHFSKHAHAHASJHGFAKHFDKLHSA
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsin ASKJDHSADLKJFHASLKDFHASKJDFHAKSDJAF
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ekoilibrium said: Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsinDSGASDFASDFASETAW4ETDSGFXDCV VCVX CVX CV avsfagav
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsin (tu)
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: damgaların nişanların ve mühürlerin dört dörtlük. istersen o accountu satmayıp müşavirlik açabilirsin HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sparkcaster said: Zincir Kıran Alistar süleyman demirelle bi alakası var mı asfasgasasdasga
Öne çıkan mesajlar