pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 harbici parfumlerin -ozellikle kadın kokuları genelde edp oldugundan- gercek kokularini ölümlü burunlarınızla anlamanız gercekten zor sattigim kadın kokularının coguna kadınlar ıyy bu ne bee haci yagi hayatta almam demislerdi sonra al abla bi snickers ye diyip kokuyu kalınca bir kagida sıkıp eline verdim ertesi gun koşa koşa gelip hepsini aldılar elimdeki ürünlerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 aynen mesela bende edp pierre guillaume - l'ombre fauve var ağır olduğu düşüncesini yenip kullanabilmem 3 sene sürdü, çünkü ilk notası ölüm ağırlığında. aynı şekilde trussardi uomo kullanan var 20 yaşında? bence biraz yardım lazım, özellikle ten rengi / tenin yapısı (nemlilik, cilt kokusu?) parfümün açılış notasından itibaren her insan için orjinal kılıyor. parfümü kıyafetinin üstüne sıkan insanlar zaten okusun öğrensin bunları :) (bileklerine sıkıp; şah damarı boyun, ense vb. kan dolaşımı yüksek yerlere sür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ayrıca parfümü sıkacağınız bölgenin,ıslak değilde,hafif nemli olması kalıcılığı konusunda bir hayli yardımcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ovchinnikov said: hugo boss element hugo boss bottled night lacoste essential lancome miracle şimdilik bunlar çogzel bence hepsi. Hugo Boss'ların hepsi ayrı güzel ama yıllardır Boss Soul kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 her konuda bir elitism akiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 tom ford deodorant ta bayadır caldion night kullanıyordum sıkıldım şimdi privacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Klima gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Hımm kullandıklarım; -Dior Higher Energy, bayağı fresh bir koku, turunç falan derken insanın ağzı sulanıyor :) -Dior Homme, eski karışımı özellikle güzel, akşam saatlerine daha uygun, kalıcılığı inanılmaz,3-4 gün sonra bile kazağımdan kokusunu alabiliyorum -Burberry Touch, günlük olarak kullanıyorum, fakat kalıcılığı düşük -Emporio Armani he/lui, pek bilinmiyor, farklı-güzel bir koku, bir türlü alışamadım niyeyse -Acqua di Gio Essenza, EDP olması bir avantaj ama yaz mevsimi dışında pek gitmiyor -Lalique Encre Noire, tam sonbahar-kış kokusu, favorim. Bulmak da zorlaştı, vetiver seven herkese denemesini öneririm. Parfüm konusunda maymun iştahlıyımdır, gözümü şu anda Terre d'hermes, Comme des garçons, Gucci üçlüsüne dikmiş durumdayım. Bakalım sıradaki hangisi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 burberry classic: işe giderken kullanıyorum rochas man: daha çok dışarı çıkarken kullanıyorum, şekerli kokusu baya hoş armani di gio acqua:%70 indirimden 200ml almıştım, dibine geldi zaten, işe giderken arada kullanıyorum bitsin diye. parfümde değişikliği seviyorum ya, aynı parfüme takılı kalmamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 hugo boss number one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 benim iki standart parfümüm var ilki şu, gerçekten güzel bir koku ikincisi de şu cK hastası olarak cK be ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 DoGMeaT said: bu adamın bir de radyo programı vardı bahsettiğim gibi https://itunes.apple.com/tr/podcast/koku/id504270127?mt=2 koku,parfüm,moda,marka tarihi fln hakkında ilgiliyseniz öneririm dinlemenizi,çok ilgi çekici konulardan bahsediyor bence. parfumlerden bi şeyim anlamam 1 tane parfumum var zaten rasgele aldığım fakat şu podcastleri çok begendim bi kaç gtundur dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://fimgs.net/images/perfume/nd.15279.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://passionneparfum.com/image/data/DIESEL%20ONLY%20THE%20BRAVE%20MAS%2075ML/diesel%20only%20the%20brave%20masculino%20www.planetaperfumes.com.br-1024-1024.jpg Binlerce kadın yanılıyor olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Tiplere bak google dan alıp alıp koymuşlar. Bi buluşma yapılsa hepiniz siyah cepli kanvas üstüne tişört + gömlek + dağcı ayakkabısı veya allstar adidasla geliceksiniz. Yandan çakmalı bi de çanta. Ama şekiller paris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben bir ara boş viktor&rolf şişelerinin fotosunu çektiydim (el bombası şekli hoşuma gittiydi şlaskdsak) bulursam onu koyayım akşama madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dieselin şişesi ne dandikmiş öyle bgen macırda 5 lirayım diye bagırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yav said: http://fimgs.net/images/perfume/nd.15279.jpg çok iyi bi koku bu. kalıcılığı nasıl. kokuyu test ettim ama kalıcılığı çok iyi gelmedi bilekte. bi süre sonra da farkedilirliği düştü sanki. ama koku olarak çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Dworgian said: ben bir ara boş viktor&rolf şişelerinin fotosunu çektiydim (el bombası şekli hoşuma gittiydi şlaskdsak) bulursam onu koyayım akşama madem :D spicebomb test ettim çok freş geldi. 10 dakka sonra uçucak gibi nasıl kalıcılığı? http://fimgs.net/images/perfume/nd.13857.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 spicebombu forumun yarısına ben aldırmıştım sdf. hiç düşünme al. magnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bilmiyorum daha öncelik verdiğim kokular var şuan. öncelik bunda. http://www.depomepo.com/images/products/original/38b17Marc_Jacobs_Bang_Edt_50ml_Erkek_Parf%C3%BCm.jpg alternatif bu: http://fimgs.net/images/perfume/nd.19558.jpg bang yıllardır kullanıp üretimi durdurulan kenzo tokyonun çok benzeri. http://fimgs.net/images/perfume/nd.1673.jpg o kokudan başka hiçbir koku beni tatmin edemedi daha. valentinoyu geçen test ettim baya baya kaliteli bi koku. fındık likörü falan var galba. öneririm deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben bi de kızlar beğensin olayına hiç takılmıyorum. kendim sevmem lazım. koku manyağıyım biraz. zaten beğenir kızlar ya kötü koku mu var. çok ekstrem durumlarda rahatsız edebilir bazı burunları bazı kokular o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 GA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 4-5 ay oldu parfümüm biteli hala ne alacağıma karar veremedim. Deodorant sıkınıp çıkıyorum evden meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 öneriyoz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar