deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Backstab animasyonları çok güzel oyunun öyle deme. Bir de hep bir heyecan, akılda şu video: http://www.youtube.com/watch?v=KwG3ct5_POg
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 deadwoll said: fizban said: old blood standalone olarak cikiyor :) E fiyatı bayağı iyiymiş o zaman? Ben DLC'dir diye düşündüm fiyatını görünce.valla uzunlugu ne kadar bilmiyorum tabi. sali oynarim ps4'te :D
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=vEl22jp7lW8
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 steamde old blood bedavaya geliyor şu anki fiyatlarla.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 40,7GB oyun mu olur arkadaş ya edit:2si toplam 75gb peh
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 31TL bir şey değilmiş ya, multisi falan var mı acep ? bir de başka bir şeye gerek yok di mi ? bildiğimiz standalone al-indir-oyna ?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 lan ps4'de bile ucuz oyun, inanmadım görünce hayırlısı artık
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Büyük hevesle satın alıp hiç beğenmemiştim. Refund süresi de geçmişti. Denedim dün şansımı kabul etmişler.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Neyini begenmedi lan guzelim oyunuun
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 CthuLhu said: Büyük hevesle satın alıp hiç beğenmemiştim. Refund süresi de geçmişti. Denedim dün şansımı kabul etmişler. Neyini beğenmedin mesela, benim dibim düşmüştü atmosfere. Bende mi gariplik acaba? Bu arada old blood da şahane olmuş, oyun mekanikleri the new order ile baya benziyor yalnız mekanlar bambaşka.Castle Wolfenstein'da geçiyor çoğu , 2001 de çıkan Return to Castle Wolfenstein havası var oyunda. Şu oyunda tek sevmediğim olay amele gibi düşmandan düşen yerdeki tüm zırh,silah cephane vs'nin tek tek üzerine gelip,almak için E'ye basmak.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 gayet guzel oyun, old blood'da oyle new order'da oyle. summer sale'da ki en ucuz / iyi oyun ıkılısıydı muhtemelen oynamamış olanlar için.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ben baya sıkıldım bir süre sonra. bu kadar başta sıkınca da bir daha açmadım. allahtan açmamışım :p
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ps4'te new order'da plat'im vardi, simdi old blood icin kasiyorum. challengelar zor arkadas. ama her seferinde nazi oldurmenin zevki bambaska.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 old blood'u da bugun bitirdim, indirimlerde verdiğim parayı gayet haketti
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Anya yı canlandıran Polonyalı tatlı kız Alicja Bachleda Oyunun devamının yapımını doğruladı.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Bu oyunu yarım saat oynadım nasıl sıkılmışum belli değil bir daha açmadım. Başlığı görünce farkettim hala pc de duruyoe. Harddiski boşalttım sayesinde teşekkürler pıtırcık.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ben şimdi bitirdim bu oyunu. 2. timeline'ı oynamaya değer mi ? farklı bişeyler ile karşılaşıyor muyuz ?
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 bu oyuna diss atanlar gitsin cod oynasın
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 sanssizsansli said: Bu oyunu yarım saat oynadım nasıl sıkılmışum belli değil bir daha açmadım. Başlığı görünce farkettim hala pc de duruyoe. Harddiski boşalttım sayesinde teşekkürler pıtırcık. Bu post bana yanılmıyorsam bonedu, deus ex in tutorialını oynayıp sonra oyun çok kötü beğenmedim demesini hatırlattı. Arkadaşım oynadığın tuto nun bi bölümüydü. Ama silmekle iyi yapmışsın dinozorlu oyun oynamaya devam.
Catze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 ben tamamını oynadım bitirdim, ben de pek beğenmedim, biraz sırf wolfenstein diye bitirmeye kastığım bir oyun oldu daha çok. ha ama atmosfer baya iyi.
Öne çıkan mesajlar