Apis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Yalnız oyundaki Reich bir tek benim mi hoşuma gitti? 1960'da aya üs kurmaya kadar vardırmış adamlar, Kore savaşı gibi birçok savaş olmamış direkt dünya barışı var, üstelik mimari zevkleri de hoşuma gitti? Hele ay üssünde askerlerden birinin gazetenin çöpçatanlık sayfasına gönderdiği yanıtı okuyunca baya baya üzüldüm lan. Kesin o elemanı da üste harcamışımdır. Bildiğin Alman olmak istiyorum oyunda, böyle panzerhound'u salmak isyancıların üzerine... Özellikle direnişteki angut tiplerin yanında olmak yerine bir Reich Subayı olmak kim istemez? Yoksa sorun bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 gerçekten büyük eksiklik almanlar ile oynanan bir fps olmaması ama, bu oyun özelinde değil genel olarak, çok büyük potansiyel amerikalılar yüzünden harcanıyor bu oyun içinde mesela, 1960 lar değilde, 1946-50 araları nazier tarafından oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ayrıca adamlar önemli hitlere almanca cover yapmışlar kapaklı mapaklı, yellow ubot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ending :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 15 saatlik oyun için 72 saattir download yapıyorum çok mutluyum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Üff ortamlar,atmosfer harika,resmen yaşayarak oynuyorum. Yalnız en üstün bir altı zorlukta oynuyorum,benim gibi yeto casual bir player için bile çok kolay geçti ilk 1 saat. Bir de bu ATI kartlarla ilgili sıkıntı var galiba oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 harbi 40gb ne arkadaş. ne koydun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ya bi soundtrack arıyorum da bulamadım. Spoiler içine yazıyorum. Evi basıyolar, tam Klaus öldükten sonra Hodor kapağı açıyor da içeri giriyoruz, o sahnede başlıyor şarkı. Bilen varsa çok bahtiyar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 o yaşlı adamın ibranice galiba hitapları ne demek? mamaluk falan diyor ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Apis said: Yalnız oyundaki Reich bir tek benim mi hoşuma gitti? 1960'da aya üs kurmaya kadar vardırmış adamlar, Kore savaşı gibi birçok savaş olmamış direkt dünya barışı var, üstelik mimari zevkleri de hoşuma gitti? Hele ay üssünde askerlerden birinin gazetenin çöpçatanlık sayfasına gönderdiği yanıtı okuyunca baya baya üzüldüm lan. Kesin o elemanı da üste harcamışımdır. Bildiğin Alman olmak istiyorum oyunda, böyle panzerhound'u salmak isyancıların üzerine... Özellikle direnişteki angut tiplerin yanında olmak yerine bir Reich Subayı olmak kim istemez? Yoksa sorun bende mi?alin bu aziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Oyun cok guzeldi yaw. Ps4 te oynadigim ilk fps oldu benim de. Degdi 50 gb'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ne güzel oyun yapmsı adamalr detay dolu her yeri. bazı yerlerinde icin cız etti resmen o kapmtan adam kurtardıktan sonra hideoutta yemek odasına yaklasınca bi yeme sesi geliyo odaya giriyosun mahkumlardan biri panık halinde bi elinde bide yerde acık konserve sana bakıyo direk yerdeki konserveyi tutuyo. sonra utanıyo gözünü kacıyo biraz bekleyip yemeye devam ediyo. baya icim parcalandı lan cıkıyım odadan rahatsız etmeyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 dat feelz brah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 güzel oyun yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 standalone prequeli geliyormuş, 15 dolar single player only. http://www.youtube.com/watch?v=oRoqsAsF4JI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kalede geçen wolfenstein. goty confirmed :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 http://www.gamesradar.com/wolfenstein-old-blood-smaller-game-hitting-just-hard/ 2 güne çıkıyor, pre-load başlamış steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bişi dicem bu wolfenstein'da da stealth gidebiliyor muyuz ? new order'dan bahsediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 sthealt gitmek diye bişi var hatta sırf sthealt blümler var ama heryeri sthealtle gecmece falan diye bişşi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Benim PS 4'te alamadığım kupalar, toplamadığım kodlar var daha ya, bayağı keyif aldıydım. Bir ara eksik kalanları tekrar oynamak lazım. Ve ilk defa dlc'ye para vereceğim sanırım, güzel görünüyor Old Blood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 old blood standalone olarak cikiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Red said: bişi dicem bu wolfenstein'da da stealth gidebiliyor muyuz ? new order'dan bahsediyorum sdfs Cüce'nin dediği gibi aynen. Bir yerden sonra susturucu alıyorsun. Ben baya baya stealth oynadım büyük bir bölümünü oyunun. Full stealth gibi özellikler yok ama yine de iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Aslında şu mechalar falan bir şekilde sabote edilebilir ya da geçilebilir olsa yapılsa süper olurdu. Ben bayağı keyif alıyordum commandos tadında ilerlemekten eheh. Mümkün mertebe stealth gittim oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 fizban said: old blood standalone olarak cikiyor :) E fiyatı bayağı iyiymiş o zaman? Ben DLC'dir diye düşündüm fiyatını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 stealth wolfenstein ne olm, herkesi öldürdüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar